0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 419 тиражу

До Вашої уваги анонс 419 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Дніпро – Зоря, Україна, 8 тур

Дніпро не кращим чином розпочав сезон, здобувши в 4-ох стартових турах лише 1 перемогу, але після поразки від київського Динамо команда Мирона Маркевича несподівано почала прогресувати. Спершу подужала на виїзді донецький Шахтар, після чого не залишила шансів львівським Карпатам і запорізькому Металургу. Наступним випробуванням на міцність для «дніпрян» стане домашня дуель проти Зорі, яка спеціалізується на грандах українського футболу і, як ніхто інший, може зіпсувати настрій фаворитом. Чи стане Дніпро черговою жертвою луганчан?

2. Олександрія – Карпати, Україна, 8 тур

Олександрія продовжує своє падіння. Перемога над запорізьким Металургом у 2-ому турі залишається єдиною для кіровоградців у нинішньому сезоні. Після того команда Володимира Шарана забила в 5-ти матчах лише 1 гол, зазнавши 3-ох поразок та двічі зігравши внічию. Давно не бачили перемог і Карпати. Львів’яни не можуть виграти вже 3 тури поспіль, але нічия в останній зустрічі проти луганської Зорі дає підстави для оптимізму. Якщо «левам» вдасться виграти, вони знову підтягнуться до групи команд, які ведуть боротьбу за місце в зоні єврокубків. Чи все ж Олександрія згадає, що таке забивати голи і нарешті перерве свою 5-матчеву безвиграшну серію?

3. Дженоа – Ювентус, Італія, 4 тур

У це важко повірити, але після 3-ох турів Ювентус плентається в хвості турнірної таблиці Серії «А», маючи в своєму активі лише 1 очко. Здобути його вдалося тиждень тому в домашній зустрічі проти К’єво – 1:1. Туринці ризикували взагалі залишитись ні з чим, але в кінцівці гри реалізували пенальті. Сповна за невдачі в чемпіонаті «стара синьйора» реабілітувались у Лізі чемпіонів, де у вівторок здобула вольову перемогу у виїзному протистоянні з Манчестер Сіті, а це дорогого вартує. Чи стане цей успіх початком переможної серії команди Массімілано Аллегрі, чи все ж Дженоа поставить туринцям чергову підніжку?

4. Аталанта – Верона, Італія, 4 тур

Неймовірно, але востаннє Аталанта перемагала Верону ще 14-ть років тому, а саме 23 вересня 2001-ого року. Щоправда, відтоді команди зіграли лише 5-ть поєдинків, але 4-ри з них бергамці програли і ще одного разу зіграли внічию. Чи до снаги «чорно-синім» перервати безвиграшну серію в дуелях з «мастіфами» тривалістю в 14-ть років, чи все ж гості відсвяткують свою першу перемогу в нинішньому сезоні?

5. Депортиво – Спортінг Хіхон, Іспанія, 4 тур

До зустрічі зі Спортінгом Депортіво підходить у прекрасному настрої. Після нічиїх із Сосьєдадом та Валенсією, у попередньому турі галісійці подужали на виїзді Райо Валлєкано, зробити що, традиційно, не просто. Тепер «біло-блакитні» прагнуть розвинути успіх, але поєдинки проти хіхонців, традиційно, даються їм не просто. Приміром, востаннє ла-корунці перемагали астурійців ще 17-ть років тому і відтоді у 8-ми матчах проти цього суперника зазнали 5-ти поразок при 3-ох нічиїх. Чи до снаги команді Віктора Санчеса перервати безвиграшну серію в дуелях із впертими хіхонцями?

6. Лас-Пальмас – Райо Валлєкано, Іспанія, 4 тур

Востаннє в рамках Прімери Лас-Пальмас та Райо Валлєкано зустрічалися ще 13-ть років тому і тоді в 2-ох матчах канарці не змогли забити у ворота мадридців бодай м’яч – домашня поразка 0:2 і нульова нічия на виїзді. Після того суперники грали в Сегунді та Кубку Іспанії і тут перевага вже за «острів’янами». Вдома «жовто-блакитні» перемагають «бджіл» ось уже 3 матчі поспіль і зовсім не проти зробити це знову. Тим більше, що в попередньому турі їм вдалося зробити героїчний камбек, відігравшись у меншості з рахунку 1:3 у виїзному протистоянні із Сельтою – 3:3. Натомість, їхній суперник продовжує розчаровувати, набравши в 3-ох турах лише 1 очко. Чи вдасться Лас-Пальмасу продовжити невдачі гостей зі столиці?

7. Штутгарт – Шальке, Німеччина, 5 тур

Штутгарт продовжує розчаровувати. Після вкрай невиразного минулого сезону, коли «швабам» лише в останніх турах вдалося врятуватися від вильоту, вони знову клеять дурня. У 4-ох турах команда Александра Цорнігера зазнала 4-ох поразок, програвши далеко не найсильнішим Герті, Айнтрахту, Кельну та Гамбургу. Тепер на «автозаводців» чекає домашня побачення із Шальке, який сповнений рішучості повернути собі місце в топ-четвірці. Гельзенкірхенці – фаворити зустрічі, а з 4-ох попередніх матчів проти Штутгарта вони виграли 3. Чи варто за таких обставин очікувати на перші очки «швабів» у сезоні?

8. Аугсбург – Ганновер, Німеччина, 5 тур

Минулий сезон був одним з найкращих у виконанні Аугсбурга. «Фюггери» кваліфікувались у Лігу Європи і 3 дні тому навіть з’їздили в Більбао на перший матч групового етапу проти тамтешнього Атлетіка, який, до слова, був програний – 1:3. Не надто вдало справи у команди Маркуса Вайнцирля йдуть і в БундесЛізі, де після 4-ох турів вдалося набрати лише 1 пункт. Щоправда, заради справедливості треба сказати, що тиждень тому Аугсбург мало не відібрав очки в самої Баварії, та ще й на її полі, але сумнівний пенальті на останніх хвилинах залишив «фюггерів» ні з чим. Реабілітуватись за останні невдачі вони налаштовані у домашній дуелі проти Ганновера. Щоправда, зробити це буде дуже не просто. Хоча б з огляду на те, що Аугсбургу ще жодного разу в історії не вдавалося перемогти «96-их» - 5-ть поразок і 3 нічиї. Чи до снаги хлопцям Вайнцирля зламати малоприємну традицію і нарешті подужати Ганновер?

9. Хартс – Абердін, Шотландія, 8 тур

У 8-ому турі шотландської Прем’єр-Ліги Хартс спробує зупинити неймовірний Абердін, який поки що йде без втрат і впевнено очолює турнірну таблицю чемпіонату. Не так давно серед лідерів були і «серця», але після 5-ти перемог поспіль зазнали 2-ох поразок, тож до зустрічі проти «червоних» підходять не в кращому настрої. Втім, на їхню користь говорить статистика очних дуелей проти Абердіна. З 10-ти попередніх матчів між командами Хартс програв лише одну при 5-ти перемогах і 4-ох нічиїх. Чи до снаги господарям, які дещо втратили темп, пригальмувати лідера турнірних перегонів?

10. Гронінген – АЗ Алкмаар, Нідерланди, 6 тур

Протистояння команд, які представляють Нідерланди в Лізі Європи. Щоправда, на євроарені справи як в одних, так і інших йдуть поки що не кращим чином. Принаймні, стартові матчі групового етапу Гронінген та АЗ Алкмаар програли, поступившись відповідно французькому Марселю та сербському Партизану. У кого залишилось більше сил на очну дуель в Ередвізії?

11. Порту – Бенфіка, Португалія, 5 тур

Центральний поєдинок 5-ого туру португальської Прімейри-Ліги. Порту до побачення з Бенфікою підходить у статусі лідера чемпіонату. Щоправда, лісабонці відстають лише на 1 пункт, тож у випадку перемоги обійдуть «драконів». Тим більше, що в минулому сезоні «орли» вже перемагали принципового суперника на його полі. Чи варто очікувати на повторення історії?

12. Марсель – Ліон, Франція, 6 тур

Схоже, Марсель помалу вибирається з ями, в яку загнав себе на старті сезону. Тиждень тому провансальці розібралися вдома з Бастією – 4:1, а кілька днів тому, вже в Лізі Європи, розгромили на виїзді голландський Гронінген. Натомість, останні результати Ліона будуть куди скромніші. У попередньому турі Лізі 1 «ткачі» так і не змогли забити вдома у ворота Лілля – 0:0, а посеред тижня втратили перемогу у виїзному матчі Ліги чемпіонів зі скромним бельгійським Гентом – 1:1. У кого більше шансів на успіх у цій дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 20 вересня.

Ми у Viber!