0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 418 тиражу

До Вашої уваги анонс 418 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Челсі – Арсенал (Лондон), Англія, 6 тур

Діючий чемпіон Англії Челсі жахливо розпочав нинішній сезон, здобувши лише одну перемогу в 5-ти турах. «Сині» вже догралися до того, що опинилися в самому низу турнірної таблиці, на відстані усього в 2 очки від зони вильоту. Значно успішніше на внутрішній арені виступає Арсенал, який перебуває в групі лідерів. Щоправда, серед тижня, в матчі першого туру Ліги чемпіонів «каноніри» зазнали сенсаційної виїзної поразки від загребського Динамо. Чим завершиться лондонське дербі?

2. Суонсі – Евертон, Англія, 6 тур

Після успішного старту Суонсі дещо збавив оберти. Тиждень тому «лебеді» зазнали своєї першої поразки в чемпіонаті, поступившись в гостях одному з дебютантів ліги – Уотфорду. Ця невдача відкинула валлійців в середину турнірної таблиці. Стільки ж очок, як і Суонсі, має його нинішній суперник – Евертон. Але «іриски» більш успішніше провели свої останні матчі, поділивши очки з Тоттенхемом та обігравши Челсі. В минулому сезоні обидва поєдинки між Суонсі та Евертоном принесли нічийний результат. Чи визначать команди сильнішого цього разу?

3. Ньюкасл – Уотфорд, Англія, 6 тур

Ньюкасл продовжує розчаровувати власних прихильників. «Сороки» не виграли жодного матчу в нинішньому чемпіонаті і не забивають впродовж 4-х поєдинків Прем’єр-ліги поспіль. Тож не дивно, що саме «чорно-білі» посідають нині останнє місце в таблиці. Покращити своє становище Ньюксл спробує в зустрічі проти Уотфорда, який робить свої перші кроки після повернення до еліти. В попередньому турі «шершні» здобули свою першу перемогу, здолавши Суонсі. Чи зуміє Уотфорд відібрати очки ще й у Ньюкасла?

4. Астон Вілла – Вест Бромвіч, Англія, 6 тур

Усього одне очко здобула Астон Вілла в 4-х останніх турах Прем’єр-ліги. Звісна річ, з подібними результатами на високі турнірні місця претендувати годі. Але бірмінгемці ще мають час усе виправити. Цього разу «леви» поміряються силами з Вест Бромвічем, який почав виходити з кризи. «Дрозди» здобули 4 очки в 2-х попередніх турах, не пропустивши у цих матчах жодного м’яча у власні ворота. Чи зуміє Астон Вілла перервати свою безвиграшну серію, заразом випередивши Вест Бромвіч у турнірній таблиці?

5. Борнмут – Сандерленд, Англія, 6 тур

Дебютант Прем’єр-ліги Борнмут намагається закріпитися в найвищому дивізіоні англійського футболу. Виглядають «вишні» поки дуже нестабільно, здебільшого поступаючись своїм суперникам, але потрапляння до зони вильоту їм вдається уникати. Ще гірші результати на старті демонструє Сандерленд. «Чорні коти» наразі взагалі не перемагали і з 2-ма очками в активі знаходяться в компанії головних аутсайдерів. Що очікує на Сандерленд у Борнмуті?

6. Вулверхемптон – Брайтон, Англія, Чемпіоншип, 8 тур

Вулверхемптон не вражає. «Вовки» програли 3 з 4-х попередніх поєдинків і опустилися в нижню частину турнірної таблиці. В черговому турі «помаранчево-чорним» протистоятиме головне відкриття старту сезону в Чемпіоншипі – Брайтон. Якщо минулий чемпіонат «чайки» завершили аж на 20-му місці, то нині вони втратили лише 2 очки в 7-ми турах і з великим відривом лідирують. Чи продовжить Брайтон свою 4-матчеву переможну серію, обігравши в гостях проблемний Вулверхемптон?

7. Блекберн – Чарльтон, Англія, Чемпіоншип, 8 тур

Занадто велика кількість нічийних результатів не йде на користь Блекберну. В графі перемоги у «синьо-білих», як і раніше, значиться нуль, тож вище передостаннього місця таблиці команді піднятися поки не вдається. Серйозно здав свої позиції останнім часом і Чарльтон. Після переконливого старту, в 3-х попередніх турах «еддікс» додали до свого активу лише одне очко. У 4-х останніх особистих зустрічах усіх турнірів Блекберн незмінно перемагав Чарльтон. Чи здолають «синьо-білі» ще раз зручного суперника?

8. Мілтон Кінс Донс – Лідс, Англія, Чемпіоншип, 8 тур

Мілтон Кінс Донс, який ще минулого сезону виступав у Першій лізі, успішно розпочав новий чемпіонат в Чемпіоншипі. Але продовження видалося не настільки оптимістичним. «Біло-червоні» програли уже 3 матчі поспіль, опускаючись в таблиці усе нижче. Що стосується Лідса, то 5 з 7-ми своїх поєдинків «білі» завершили унічию. В попередньому турі вони зазнали першої в чемпіонаті поразки, поступившись на власному полі Іпсвічу. Чи зуміє Мілтон Кінс Донс перервати власну смугу невдач?

9. Бристоль Сіті – Рединг, Англія, Чемпіоншип, 8 тур

Повернувшись до Чемпіоншипа, Бристоль Сіті ставить перед собою завдання закріпитися в 2-му за силою дивізіоні англійського футболу. Щоправда, зробити це «малинівкам» буде дуже складно. Вони здобули лише очко в 3-х попередніх турах, скотившись за цей час в зону вильоту. Наступним суперником Бристоль Сіті стане міцний середняк ліги – Рединг. На початку тижня «королівські» перервали власну 5-матчеву безпрограшну серію, поступившись вдома Дербі. Чи вдасться Редингу здолали одного з аутсайдерів?

10. Вердер – Інгольштадт, Німеччина, 5 тур

Вердер продовжує набирати оберти. Після невдалого старту, «зелено-білі» здобули 2 перемоги поспіль, обігравши менхенгладбахську Боруссію і Хоффенхайм. До безумовного активу початок сезону може віднести собі і Інгольштадт. Дебютувавши в Бундеслізі, баварці одразу ж почали демонструвати досить пристойні результати, на рівних змагаючись зі значно досвідченішими суперниками. До очного протистояння Вердер та Інгольштадт підійшли з однаковою кількістю очок. Чи вдасться якійсь із команд вирватися вперед?

11. Гамбург – Айнтрахт (Франкфурт), Німеччина, 5 тур

Нестабільні результати Гамбурга не дозволяють команді розраховувати на щось серйозне. «Динозаври» чергують перемоги з поразками і знаходяться в середині таблиці. Хоча останню свою гру підопічні Бруно Лаббадіа все ж виграли, розгромивши в гостях колись грізну менхенгладбахську Боруссію. Усього на очко більше від «динозаврів» набрав франкфуртський Айнтрахт. Але щільність команд в турнірній таблиці настільки велика, що «орли» посідають 4-те місце. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

12. Кельн – Борусія (Менхенгладбах), Німеччина, 5 тур

Лише в 4-му турі чемпіонату Кельн зазнав першої поразки в сезоні. «Козли» розгромно поступилися франкфуртському Айнтрахту, але очок, здобутих раніше, команді цілком вистачає, щоб спокійно почуватися в числі середняків. Значно гріші справи у менхенгладбахської Борусії. Бронзовий призер минулого сезону нині виглядає просто жахливо. "Ж«ребці" програли усі 4 свої матчі і опинилися на останньому місці турнірної таблиці. Чи здобуде менхенгладбахська Борусія в Кельні свої перші очки?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.40 суботи, 19 вересня.

Ми у Viber!