0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 417 тиражу

До Вашої уваги анонс 417 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Дніпро – Лаціо, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Нову єврокампанію Дніпро починає домашнім поєдинком проти Лаціо, який до групового етапу Ліги Європи потрапив після поразки в плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів від леверкузенського Байера. Для обох команд це буде перше побачення в історії. Традиційно, зустрічі проти італійських клубів «дніпрянам» даються не просто. У 10-ти матчах проти команд з Апенін дніпропетровці програли 6-ть лише при 2-ох перемогах, проте остання з них була здобута у півфіналі останнього розіграшу Ліги Європи із Наполі, завдяки чому команди Мирона Маркевича вийшла у фінал турніру. Втім, це вже історія, а ось Лаціо має прекрасні спогади про дуелі з представниками України. Після поразки від одеського Чорноморця в далекому 1975-ому році римські «орли» в протистояннях з українськими клубами здобули 7 перемог поспіль. Чи до снаги Дніпру перервати цю серію?

2. Бордо – Ліверпуль, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

До Франції Ліверпуль приїде після 2-ох поспіль поразок у чемпіонаті, тож у протистоянні з Бордо мерсисайдці сповнені рішучості повернутись на шлях перемог. Вперше і востаннє суперники зустрічались у сезоні 2006/07 років, коли грали в одній групі у Лізі чемпіонів. Тоді «червоні» виграли обидва матчі – 1:0 на виїзді та 3:0 вдома. Загалом, «жирондинцям» надзвичайно важко даються матчі проти англійських клубів. З 10-ти поєдинків проти команд з Туманного Альбіону Бордо виграв лише 1 при 7-ми! поразках. Чи вдасться Ліверпулю втретє поспіль покласти «жирондинців» на лопатки?

3. Сьон – Рубін, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Швейцарський Сьон дебютує в груповому етапі Ліги Європи домашнім поєдинком проти казанського Рубіна. Досі обидві команди не зустрічалися. Більше того, казанці вперше зіграють проти представника Швейцарії. А ось Сьон уже грав з російськими клубами. Вперше і востаннє це сталося в сезоні 1997/98 у Кубку УЕФА, коли швейцарці програли обидва матчі московському Спартаку. Хороші шанси здобути позитивний результат має і Рубін. Хоча б з огляду на те, що на виїзді в єврокубках команда зі столиці Татарстану не програє вже 9-ть матчів поспіль – 6-ть перемог і 3 нічиї. Чи продовжать «рубінові» свою безпрограшну серію в Швейцарії?

4. Гронінген – Марсель, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

У Лізі Європи французький Марсель стартує виїзним поєдинком проти голландського Гронінгена – діючого володаря Кубка Нідерландів. Провансальці, попри гостьовий статус, фаворити зустрічі, однак у нинішньому сезоні на виїзді вони поки що лише програвали. Не просто їм буде і цього разу. Гронінген вміє організувати гру в обороні і  за першої можливості може боляче вкусити в контратаці. Але чи вистачить цього для звитяги в протистоянні з амбітною командою Марсело Б’єлси, яка завжди націлена на атаку?

5. Слован Ліберець – Брага, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Слован на одному диханні пройшов кваліфікацію Ліги Європи, вигравши всі матчі відбору і тепер налаштований продовжити переможну євпрокубкову серію вже на груповому етапі. Щоправда, зробити це буде дуже не просто. Брага вирізняється впертим характером і без бою 3 очки не подарує. Більше того, якщо чехи розслабляться, португальці неодмінно покарають їх у контратаках, на які роблять головну ставку в своїй грі. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

6. Рапід Відень – Вільяреал, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Віденський Рапід до останнього боровся з донецьким Шахтарем за вихід у груповий етап Ліги чемпіонів, проте в останній момент удача від австрійців відвернулась і тепер вони гратимуть у Лізі Європи. Перший суперник – грізний іспанський Вільяреал, який на старті сезону демонструє прекрасні результати, перебуваючи серед лідерів Прімери. У минулому сезоні «жовта субмарина» зустрічалась з австрійською командою в Лізі Європи. Це було на груповому етапі і тоді левантійці двічі подужали Зальцбург. Чи зможе Рапід помститись за своїх земляків?

7. Мідтьюллан – Легія, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

У плей-офф кваліфікації Ліги Європи Мідтьюллану дістався міцний англійський Саутгемптон, проте «вовки» не злякалися і хоч не без пригод, але подужали «святих» та вийшли в груповий етап другого за престижністю євротурніру. Наступна мета – путівка у плей-офф. У домашній зустрічі з Легією, яка вибила з Ліги Європи луганську Зорю, данці сподіваються на перемогу. Але чи вдасться їм уникнути помилок команди Юрія Вернидуба і створити полякам такі проблеми, які вони не зможуть вирішити?

8. Габала – ПАОК, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Вихід Габали у груповий етап Ліги Європи уже став одним з найбільших сюрпризів нинішнього євросезону, але апетит, як відомо, приходить під час їжі, тож нині азербайджанці хочуть більшого. У 1-ому турі в гості до них завітає амбітний грецький ПАОК, якому фахівці відводять роль фаворита зустрічі. Але чи до снаги «еллінам» подужати міцну команду Романа Григорчука, яка в кваліфікації Ліги Європи не зазнала жодної поразки?

9. Андерлехт – Монако, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Виліт з Ліги чемпіонів став болючим ударом для Монако, після якого «червоно-білих» не на жарт залихоманило у внутрішньому чемпіонаті і вони мало не скотились у підвал турнірної таблиці, однак минулих вихідних нарешті виграли, подужавши в гостях Газелек-Аяччо. Тепер на підопічних Леонардо Жардіма очікує подорож до Бельгії на побачення з Андерлехтом. Шанси суперників на перемогу, фактично, абсолютно рівні. Кому перевагу віддасте Ви?

10. Скендербеу – Бешикташ, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Албанська казка продовжується. Щоправда, вже не в Лізі чемпіонів, а в Лізі Європи. Першим випробуванням для Скендербеу на груповому етапі буде домашнє побачення з турецьким Бешикташем. «Орли», попри виїзний статус зустрічі, фаворити зустрічі і всерйоз налаштовані підтвердити свій високий статус перемогою. Чи вдасться албанцям завадити амбітним планам турецького клубу?

11. Астерас – Спарта Прага, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

Спарті катастрофічно не щастить у дуелях з грецькими клубами. Пражани зіграли проти представників Еллади 6-ть матчів, здобувши лише 1 перемогу при 5-ти! поразках. Реабілітуватись за попередні невдачі віце-чемпіон Чехії налаштований у виїзному протистоянні зі скромним, але амбітним Астерасом. Проте у «зірок» свої плани на гру і вони неодмінно спробують продовжити невдачі Спарти у Греції. На кого поставити у цьому протистоянні?

12. АПОЕЛ – Шальке, Ліга Європи, груповий турнір, 1 тур

АПОЕЛ, сенсаційно поступившись казахстанській Астані, вилетів з Ліги чемпіонів і тепер спробує себе в Лізі Європи. Щоправда, не просто кіпріотам доведеться вже з 1-ого туру, адже в гості до них завітає німецький Шальке. Гельзенкірхенці під орудою Андре Брайтенрайтера додають від матчу до матчу і неодмінно спробують привезти з острова в Середземному морі перемогу. Та чи погодиться з цим кіпріотська «легенда»?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 17 вересня.

Ми у Viber!