0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 416 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Динамо (Київ) – Порту, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 1 тур

Після трирічної перерви київське Динамо повертається до групового турніру Ліги чемпіонів. Першим суперником українців стане Порту, який нинішньої весни дійшов до чвертьфіналу найпрестижнішого єврокубку, лише там поступившись за сумою 2-х матчів німецькій Баварії. Цікаво, що 3 роки тому «біло-сині» також знаходилися в одній групі з Порту. Тоді динамівці у матчах проти «драконів» набрали лише одне очко, фінішувавши у підсумку 3-ми. Чи зіграє київське Динамо більш успішно цього разу?

2. Рома – Барселона, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 1 тур

Вже на старті сезону Рома набрала непогану форму, про що свідчать вдалі виступи «вовків» в Серії «А», де, між іншим, «жовто-червоні» перемогли і свого головного конкурента на внутрішній арені – Ювентус. Наступним суперником підопічних Руді Гарсії стане Барселона, яка в минулому сезоні виграла усі турніри, в яких брала участь. На початку серпня нинішнього року каталонці розгромили Рому в контрольному поєдинку – 3:0. Чи вдасться «вовкам» нав’язати боротьбу Барселоні цього разу?

3. Манчестер Сіті – Ювентус, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 1 тур

Манчестер Сіті виглядає дуже переконливо. «Містяни» виграли усі 5 своїх матчів англійської Прем’єр-ліги в новому сезоні, не пропустивши у цих зустрічах жодного м’яча у власні ворота. Протистояти манкуніанцям у першому турі групового турніру Ліги чемпіонів буде Ювентус. «Стара синьйора» наразі переживає справжню кризу. Туринці, які є діючими чемпіонами Італії, здобули лише одне очко в 3-х перших турах Серії «А». Чи зуміє Манчестер Сіті здобути максимальний результат, скориставшись проблемами суперника?

4. ПСВ Ейндховен – Манчестер Юнайтед, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 1 тур

Не потрапивши до Ліги чемпіонів рік тому, ПСВ Ейндховен та Манчестер Юнайтед скучили за європейським футболом найвищого рівня. Краще до старту турніру підійшли нідерландці, які не програли жодного з 6-ти матчів, проведених на внутрішній арені. У той же час «червоні дияволи» виступають дуже нестабільно, втративши вже чимало очок в поєдинках англійської Прем’єр-ліги. Натомість на стадії раунду плей-офф Ліги чемпіонів підопічні Луї ван Гала двічі здолали бельгійський Брюгге. Наскільки успішним виявиться візит МЮ до Ейндховена?

5. Вольфсбург – ЦСКА (Москва), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 1 тур

Як срібний призер чемпіонату Німеччини, Вольфсбург автоматично потрапив до групового турніру Ліги чемпіонів, де востаннє виступав ще в сезоні 2009-10 років. А от ЦСКА довелося добряче потрудитися, щоб пробитися в основну сітку турніру. Москвичі в драматичних протистояннях кваліфікації здолали спочатку чеську Спарту, а потім – португальський Спортинг. Чи зуміють «червоно-сині» відібрати в гостях очки в однієї з кращих команд Німеччини?

6. Галатасарай – Атлетико (Мадрид), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 1 тур

Галатасарай не найкращим чином розпочав нинішній сезон. В 4-х турах турецької Суперліги команда здобула лише одну перемогу і серйозно відстала від лідерів. Але боротьба на внутрішній арені відходить на задній план, коли мова йде про виступи в Лізі чемпіонів. Першим суперником «левів» тут стане мадридський Алетико, який минулого сезону дійшов до чвертьфіналу головного єврокубку і налаштовується на серйозну боротьбу за найвищі результати і цього разу. З чим повернуться «матрацники» із Стамбулу?

7. Динамо (Загреб) – Арсенал (Лондон), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 1 тур

Свої виступи в нинішньому сезоні Ліги чемпіонів загребське Динамо розпочало з 2-го кваліфікаційного раунду. На шляху до групового турніру хорвати обіграли Фолу з Люксембурга, Мольде з Норвегії та Скендербеу з Албанії. Але цього разу на «синіх» очікує по-справжньому серйозний опонент. Вони зустрінуться з Арсеналом. Лондонці – одна з найстабільніших команд Європи. «Каноніри» долали стадію групового турніру Ліги чемпіонів впродовж 15-ти останніх сезонів поспіль. Чи зуміє Арсенал розпочати свої виступи з перемоги?

8. Валенсія – Зеніт, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 1 тур

У раунді плей-офф Ліги чемпіонів Валенсія за сумою 2-х матчів виявилася сильнішою за чвертьфіналіста попереднього сезону турніру – Монако. Цей успіх дозволив «кажанам» пробитися до групового турніру, де в першому турі вони поміряються силами із Зенітом. «Синьо-біло-блакитні», які носять звання чемпіонів Росії, нині переживають кризу. В попередніх 4-х матчах вони здобули лише одну перемогу. Чого варто очікувати від поєдинку на «Местальї»?

9. Гент – Ліон, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 1 тур

В минулому сезоні Гент досяг свого найвищого успіху в історії – вперше став чемпіоном Бельгії. Нині ж «буйволи» здали позиції, виглядаючи надто миролюбним клубом. 5 з 7-ми матчів нинішнього чемпіонату команда зіграла унічию. В своєму прем’єрному матчі групового турніру Ліги чемпіонів Гент зіграє з Ліоном. «Ткачі» наразі також не вражають, виглядаючи вкрай нестабільно. Яким для «буйволів» видасться дебют в основній сітці головного єврокубку?

10. Кардифф – Халл Сіті, Англія, Чемпіоншип, 7 тур

Розпочавши сезон Чемпіоншипа з 3-х нічиїх, далі футболісти Кардиффа видали 3 поспіль перемоги. Це дозволило «блакитним птахам» піднятися на 2-ге місце турнірної таблиці і всерйоз заявити про своє прагнення підвищитися в класі. Цього разу Кардиффу протистоятиме Халл Сіті. Ще минулого сезону «тигри» виступали в Прем’єр-лізі, але втриматися там не змогли. «Жовто-чорні» програли 2 з 3-х своїх попередніх матчів. Чи зуміють вони відібрати очки у валлійців?

11. Лідс – Іпсвіч, Англія, Чемпіоншип, 7 тур

Лідс є лідером нового сезону Чемпіоншипа за кількістю нічийних результатів. 5 з 6-ти своїх матчів «білі» завершили унічию, ще в одній зустрічі здобувши перемогу. Як і в минулому сезоні Лідс знаходиться середині турнірної таблиці, що, схоже, команду цілком влаштовує. Що стосується Іпсвіча, то після дуже успішного страту команда програє вже 2-ий матч поспіль, скотившись на 6-ту сходинку таблиці. Чи під силу «синьо-білим» перервати власну смугу невдач і повернутися в боротьбу за лідируючі позиції?

12. Болтон – Шеффілд Уенсдей, Англія, Чемпіоншип, 7 тур

Болтон починає набирати оберти. «Рисаки» не програють впродовж 3-х турів поспіль, а минулих вихідних команда здобула першу в чемпіонаті перемогу, здолавши Вулверхемптон. Щоправда, цього поки замало, щоб залишити нижню частину турнірної таблиці. Не вражає поки і Шеффілд Уенсдей. «Сови» програли 2 свої попередні матчі і нині відстають від Болтона на одне очко. Чи продовжать «рисаки» свою безпрограшну серію в поєдинку проти сусіда по таблиці?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 15-ого вересня.

Ми у Viber!