0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 415 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Карпати – Зоря, Україна, 7 тур

Після серії з 3-ох перемог поспіль Карпати увірвались у топ-трійку і вже, бува, замріялись про місце в зоні єврокубків, але «сухі» поразки від Динамо та Дніпра швидко опустили львів’ян з небес на землю. Наступним випробуванням для «левів» стане домашній поєдинок проти розлюченої після вильоту з Ліги Європи Зорі. У попередньому турі впертий характер луганчан вже відчуло на собі Динамо, яка так і не змогло відзначитись бодай раз – нічия 0:0. Загалом, команда Юрія Вернидуба не пропускає в чемпіонаті вже 3 тури поспіль і зупинятися на цьому, схоже, не збирається. Чи до снаги Карпатам зламати оборону Зорі, повернувшись на шлях перемог, чи все ж отримають від луганчан чергового ляпасу?

2. Чорноморець – Волинь, Україна, 7 тур

Неприємності Чорноморця продовжуються. Одесити не можуть забити вже 4-ри тури поспіль – 3 поразки та нульова нічия із дебютантом Прем’єр-Ліги Олександрією, що великим успіхом назвати важко. Як наслідок, «моряки» скотились у підвал турнірної таблиці і вибратись звідти їм буде дуже не просто. Натомість, Волинь у новому сезоні приємно дивує. У 6-ти турах лучани зазнали лише однієї поразки, а безпрограшна серія команди Віталія Кварцяного нараховує наразі 4-ри матчі, 3 з яких були виграні. З такими результатами можна і за єврокубки поборотися. От тільки чи вдасться «хрестоносцям» підтвердити статус фаворита у виїзній зустрічі проти Чорноморця та привезти з Одеси такі потрібні 3 пункти?

3. Сандерленд – Тоттенхем, Англія, 5 тур

Протистояння команд, які в новому сезоні Прем’єр-Ліги ще не вигравали. Тоттенхем після поразки в стартовому турі від Манчестер Юнайтед наступні 3 матчі завершив миром. Не далеко відстав і Сандерленд, у якого на 1 очко менше. Після 2-ох поразок на старті у 2-ох наступних матчах чемпіонату «чорним котам» вдалося не програти, зігравши внічию із Суонсі та Астон Віллою. Що цікаво, в особистих дуелях Тоттенхем і Сандерленд компроміси не надто і полюбляють, завершивши миром лише один з 6-ти попередніх поєдинків між собою. Як усе буде цього разу?

4. Лестер – Астон Вілла, Англія, 5 тур

Лестер, який ще в минулому сезоні відчайдушно боровся за виживання, після 4-ох турів нинішнього чемпіонату достатньо комфортно почувається в топ-четвірці, маючи в активі 2 перемоги та 2 нічиї. Продовжити свою безпрограшну серію «лиси» всерйоз налаштовані в домашній зустріч проти Астон Вілли. Щоправда, статистика говорить проти команди Клаудіо Раньєрі, адже з 5-ти попередніх матчів проти бірмінгемців Лестер програв 4-ри при одній перемозі. У кого більше шансів на успіх у цій дуелі?

5. Інтер – Мілан, Італія, 3 тур

Міланські клуби провалили минулий сезон, за підсумками якого навіть не кваліфікувалися в єврокубки. Реабілітуватись за принизливе фіаско як одні, так і інші налаштовані у новій кампанії, заради чого в міжсезоння придбали низку нових виконавців. Поки що успішніше виглядає Інтер, який після 2-ох турів йде без втрат, однак гра «чорно-синіх», відверто, ще дуже далека від ідеальної. Те ж саме стосується і Мілану, який з приходом Сініши Міхайловіча грати краще аж ніяк не став і вже встиг зазнати першої поразки в новому сезоні, поступившись на виїзді Фіорентині. Попереду – міланське дербі, результат якого може мати величезний вплив на майбутню долю суперників. Дві попередні зустрічі сусідів по місту завершились миром. Чи варто очікувати на компроміс і цього разу?

6. Хоффенхайм – Вердер, Німеччина, 4 тур

У німецькій БундесЛізі минуло лише 3 тури, а у Вердера вже є увесь спектр результатів – поразка, нічия та перемога, здобути яку вдалося в протистоянні з представником Німеччини в Лізі чемпіонів – менхенгладбахською Борусією. Розвинути успіх бременці сподіваються у виїзній дуелі з Хоффенхаймом, якому поки що ніяк не вдається перемогти.  Статистика говорить на користь гостей. «Музики» не програють «селянам» уже 9-ть матчів поспіль, 5-ть х яких були виграні. Чи до снаги команді Віктора Скрипника продовжити безпрограшну серію в дуелях із Хоффенхаймом?

7. Нант – Ренн, Франція, 5 тур

Схоже, поразка в стартовому турі від Бастії стала для Ренна холодним душем, після якого бретонці згадали про свої єврокубкові амбіції, видавши серію з 3-ох перемог поспіль, перегравши достатньо міцні Монпельє, Ліон і Тулузу. Тепер на команду Філіппа Монтаньє чекає виїзна дуель проти Нанта, котрий вдома очок ще не втрачав. Дві зустрічі між суперниками в минулому сезоні завершились внічию. Чи варто очікувати на компроміс і цього разу?

8. Маттерсбург – Штурм, Австрія, 8 тур

Маттерсбург продовжує дивувати. У попередньому турі нахабний новачок австрійської БундесЛіги переграв на виїзді лідера чемпіонату – віденський Рапід, а в домашніх матчах взагалі поки що йде без втрат. Наступний суперник «зелено-білих» - Штурм, який після 5-ти матчів без поразок програє вже 2 тури поспіль. Чи вдасться команді з Граца уникнути фіаско у виїзному протистоянні з Маттерсбургом?

9. Утрехт – Вітесс, Нідерланди, 5 тур

Після не надто вдалого минулого сезону в новій кампанії Вітесс всерйоз налаштований повернути втрачені позиції і якщо не втрутитись в боротьбу за чемпіонство, то, принаймні, зайняти місце в зоні єврокубків. Поки що справи у «жовто-чорних» йдуть з перемінним успіхом, однак перемога в Утрехті може підняти їх у групу лідерів.  От тільки переграти «червоно-білих» Вітессу не вдається вже 3 матчі поспіль. Яким буде результат цього разу?

10. Ден Хааг – Хераклес, Нідерланди, 5 тур

Поразка в стартовому турі від Роди не на жарт розізлила Хераклес. Після того «чорно-білі» здобули 3 перемоги поспіль, відправивши у ворота суперників одразу 11-ть м’ячів. Продовжити свою прекрасну серію «геркулеси» налаштовані у виїзному протистоянні з Ден Хаагом, який перемагають ось уже 4-ри матчі поспіль. Чи до снаги «лелекам» зупинити амбітних гостей?

11. Краснодар – Динамо Москва, Росія, 8 тур

Поразка в стартовому турі від пітерського Зеніта залишається поки що єдиною для московського Динамо в нинішньому сезоні російської Прем’єр-Ліги. «Біло-сині» не програють в чемпіонаті вже 7 матчів поспіль – 3 перемоги та 3 нічиї. Натомість, Краснодар останнім часом, здебільшого, розчаровує, проте потенціалу у команди Олега Кононова достатньо, щоб переграти будь-якого опонента. Які шанси у господарів подужати заїжджих гостей зі столиці?

12. Анжи – Терек, Росія, 8 тур

Кавказьке дербі! Терек залишається єдиною командою в російській Прем’єр-Лізі, якій поки що не вдалося здобути жодної перемоги. Втім, і програє команда не часто, зазнавши у 7-ми турах лише однієї поразки при 6-ти! нічиїх. Чи знайдуть компроміс грозненці у Махачкалі, де поміряються силами з місцевим Анжи?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 13-ого вересня.  

Ми у Viber!