0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 414 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Евертон – Челсі, Англія, 5-ий тур

Брак стабільності – головна проблема нинішнього Евертона. В 2-х попередніх турах «іриски» набрали лише одне очко, не забивши при цьому жодного м’яча у ворота суперників. Ще гірше стартував діючий чемпіон Англії – Челсі. «Сині» здобули лише одну перемогу в 4-х матчах нового сезону Прем’єр-ліги і знаходяться в нижній частині турнірної таблиці. Кому з команд більше піде на користь двотижнева перерва в чемпіонаті, пов’язана з матчами збірних?

2. Крістал Пелас – Манчестер Сіті, Англія, 5-ий тур

В матчі минулого туру Крістал Пелас створив справжню сенсацію. «Орли» обіграли в гостях чемпіона Англії – Челсі. Ця перемога дозволила піднятися скромному клубові на небачену висоту – 2-ге місце таблиці. Черговим серйозним екзаменом для підопічних Алана Пардью стане поєдинок проти Манчестер Сіті. «Містяни» виграли усі свої 4 перші матчі і вочевидь збираються продовжити власну переможну серію. Чим завершиться протистояння лідерів англійської Прем’єр-ліги?

3. Вест Бромвіч – Саутгемптон, Англія, 5-ий тур

Вест Бромвіч жахливо розпочав нинішній сезон, здобувши лише одне очко в 3-х стартових турах. Тільки у своїй 4-ій грі «мішкам» пощастило відсвяткувати першу перемогу – на виїзді команда здолала Сток Сіті. Не кращі результати демонструє і Саутгемптон. В попередньому турі «святі» здолали Норвіч, перервавши власну серію з 5-ти матчів без перемог в усіх турнірах. Чи зуміють підопічні Рональда Кумана знову здобути максимальний результат?

4. Уотфорд – Суонсі, Англія, 5-ий тур

Новачку Прем’єр-ліги Уотфорду ніяк не вдається перемогти. Після 3-х нічиїх поспіль на старті, в останньому за ліком турі «шершні» без шансів поступилися в гостях грізному Манчестер Сіті і наразі знаходяться неподалік від зони вильоту. А от Суонсі видав відмінний старт. «Лебеді» не програли жодного з 4-х своїх матчів, в попередньому поєдинку здолавши навіть Манчестер Юнайтед. Подібні результати дозволяють Суонсі знаходитися в групі лідерів. Чи вдасться Уотфорду нав’язати боротьбу «лебедям»?

5. Атлетико (Мадрид) – Барселона, Іспанія, 3-ій тур

Обидва іспанські суперклуби очок в новому сезоні ще не втрачали. Мадридський Атлетико здолав Лас-Пальмас та розгромив Севілью, а діючий чемпіон Іспанії Барселона здобув мінімальні перемоги над Атлетиком з Більбао та Малагою. Тож не виключено, що переможець цієї гри очолить турнірну таблицю. В 4-х попередніх особистих поєдинках усіх турнірів Барселона незмінно перемагала «матрацників». Чи зуміють підопічні Дієго Сімеоне зіграти більш вдало цього разу?

6. Спортинг (Хіхон) – Валенсія, Іспанія, 3-ій тур

Свої виступи у новому сезоні Прімери хіхонський Спортинг розпочав з 2-х нульових нічиїх. Якщо враховувати, що суперниками новачка найвищого іспанського дивізіону в цих матчах були Реал Мадрид та Реал Сосьєдад, результат можна вважати дуже непоганим. Двічі поспіль унічию на старті зіграла і Валенсія. Щоправда, опоненти «кажанів» були значно скромнішими, тож від левантійців очікували кращих виступів. Чи під силу хіхонцям знову всіх здивувати, відібравши очки ще й у Валенсії?

7. Бетис – Реал Сосьєдад, Іспанія, 3-ій тур

Після річної перерви Бетис повертається до Прімери. Вже у перших турах «зелено-білим» довелося помірятися силами з такими грандами, як Вільярреал та мадридський Реал, в матчах з якими команда набрала одне очко. Не перемагав поки в новому чемпіонаті і Реал Сосьєдад. Обидва свої поєдинки «біло-блакитні» завершували нульовими нічиїми, хоча їх суперниками були досить посередні Депортиво та хіхонський Спортинг. Чи визначать команди сильнішого у Севільї?

8. Монпельє – Сент-Етьєн, Франція, 5-ий тур

Лише у своєму 4-му матчі чемпіонату Монпельє спромоглося здобути перше очко. Щоправда, навряд чи цей факт особливо тішить прихильників «паладінів». Команда видала жахливий старт і наразі знаходиться на передостанньому місці турнірної таблиці. Не зовсім вдало розпочав новий сезон і Сент-Етьєн. Але завдяки 2-м перемогам поспіль «зелені» значно покращили своє становище, піднявшись у верхню частину таблиці. Чи зуміє Сент-Етьєн розібратися в гостях з одним із аутсайдерів?

9. Труа – Кан, Франція, 5-ий тур

Труа – наймиролюбніша команда старту французької Ліги 1. 3 з 4-х зіграних матчів підопічні Жана-Марка Фурлана завершили унічию, ще один – програвши. Свою першу перемогу новачки Ліги 1 розраховують здобути в зустрічі з Каном. «Червоно-сині» знаходяться не в найкращому психологічному стані. Після 2-х перемог у стартових турах, 2 наступні свої матчі Кан програв. Причому в останній грі розгромно поступився на власному полі Ліону. Чи під силу Кану перервати смугу власних невдач в Труа?

10. ЦСКА (Москва) – Зеніт, Росія, 8-ий тур

Московський ЦСКА повен рішучості повернути собі титул чемпіона Росії, втрачений цього року. «Армійці» видали відмінний старт, вигравши 7 матчів Прем’єр-ліги поспіль. Але найсерйозніше випробування на «червоно-синіх» очікує попереду. Вже в цьому турі ЦСКА прийматиме діючого чемпіона Росії – Зеніт. Пітерців останнім часом лихоманить. Вони програли 2 з 3-х свої попередніх матчів чемпіонату, поступившись на власному полі не найсильнішим Краснодару та Крилам Рад. Чи продовжить ЦСКА свою неймовірну переможну серію?

11. Рубін – Локомотив (Москва), Росія, 8-ий тур

Провальний старт Рубіна в новому чемпіонаті навряд чи хтось міг спрогнозувати. Казанці, які впродовж багатьох років регулярно вели боротьбу за найвищі місця, програли 6 з 7-ми матчів нового сезону Прем’єр-ліги і опинилися на незвичному для себе передостанньому місці таблиці. Черговий суперник «рубінових» - Локомотив. «Залізничники» виглядають дуже переконливо. Вони не зазнали жодної поразки в нинішньому сезоні і поступаються в турнірній таблиці лише ЦСКА. Чи зуміють казанці відібрати очки в одного з лідерів?

12. Олімпік – Говерла, Україна, 7-ий тур

Олімпіку наразі ніяк не вдається знайти свою гру, завдяки якій «синьо-білі» на пристойному рівні провели минулий сезон. В 5-ти попередніх турах підопічні Романа Санжара зазнали 4-х поразок, що відкинуло їх в зону аутсайдерів. Черговий суперник донеччан – Говерла. Ужгородці є одним з наймиролюбніших клубів нового сезону. Вони звели унічию 5 з 6-ти власних матчів. А от радості перемоги футболісти Говерли поки не відчували. Чи вдасться «ведмедям» засмутити в гостях нестабільний Олімпік?

Зробити свої ставки Ви можете до 13.55 суботи, 12-ого вересня.

Ми у Viber!