0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 413-ого тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Словаччина – Україна, відбір чемпіонату Європи-2016

Переможна серія збірної Словаччини тривалістю в 9 матчів підійшла до завершення. Кілька днів тому «біло-сині» поступилися в гостях Іспанії, водночас втративши лідерство в групі «С», яке вони утримували зі старту відбору. У спину словакам дихає і збірна України, яка відстає від підопічних Яна Козака на 3 очки. В першому турі відбору «жовто-сині» несподівано поступилися збірній Словаччини на власному полі. Чи реваншуються вони за ту невдачу?

2. Швеція – Австрія, відбір чемпіонату Європи-2016

Матч лідерів групи «G». Минулої суботи шведи зазнали першої поразки у нинішньому відборі, поступившись в гостях росіянам. «Синьо-жовті» продовжують посідати 2-ге місце, але відрив від тієї ж Росії скоротився до одного очка. А от Австрія не втомлюється дивувати. Після нічиєї на страті, «червоно-білі» здобули 6 перемог поспіль, тож лише диво може завадити підопічним Марселя Коллера кваліфікуватися до фінальної частини чемпіонату Європи. Чи зуміє Швеція перервати переможну ходу австрійців?

3. Молдавія – Чорногорія, відбір чемпіонату Європи-2016

Збірна Молдавії – головний невдаха власної групи. У 7-ми матчах молдавани спромоглися здобути усього 2 очки. Вище за «триколірних» знаходиться навіть збірна Ліхтенштейну, яку команда Олександра Куртіяна жодного разу так і не зуміла обіграти. В дещо кращому становищі перебуває Чорногорія. Днями «хоробрі соколи» перервали 5-матчеву безвиграшну серію, здолавши Ліхтенштейн. Але піднятися вище 4-го місця вони поки не можуть. Чи вдасться Чорногорії переграти ще одного аутсайдера?

4. Вірменія – Данія, відбір чемпіонату Європи-2016

Лише одне очко у 6-ти матчах – такий невтішний доробок збірної Вірменії у нинішньому відборі. З подібними показниками команда посідає останнє місце і достроково втратила будь-які шанси на вихід з групи. Інша річ – Данія. Підопічні Мартіна Ольсена продовжують вести боротьбу за найвищі місця. Наразі «червоно-білі» йдуть 2-ми, відстаючи на очко від Португалії, але на 3 пункти випереджаючи Албанію, що йде слідом. Чи зуміє Вірменія створити проблеми данцям?

5. Північна Ірландія – Угорщина, відбір чемпіонату Європи-2016

Обігравши в гостях Фарерські острови в поєдинку попереднього туру, збірна Північної Ірландії повернула собі лідерство у власній групі. Але розслаблятися «зелено-білій армії» ще зарано. На кону – перша в історії збірної путівка до фінальної частини Євро. Всерйоз розраховують втрутитися в боротьбу за найвищі місця і угорці. «Червоно-біло-зелені» не програють вже впродовж 6-ти матчів відбору поспіль. До того ж, в 5-ти останніх з них збірній Угорщини вдавалося утримувати власні ворота в недоторканості. Чого очікувати від протистояння у Белфасті?

6. Норвегія (до 21) – Англія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Молодіжна збірна Норвегії – нечастий гість у фінальних частинах чемпіонатів Європи до 21-го року. Але цього разу норвежці успішно розпочали. Переконлива перемога над Боснією та Герцеговиною дозволила їм очолити турнірну таблицю. Що стосується англійської «молодіжки», то ця гра стане для неї прем’єрною у нинішньому відборі. «Молодих левів» небезпідставно називають головними фаворитами групи «І». Чи зуміють англійці відсвяткувати перемогу в Норвегії?

7. Вірменія (до 21) – Румунія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

У червні нинішнього року ці ж збірні зустрічалися між собою в першому турі відбору на молодіжний чемпіонат Європи-2017. Тоді румуни розгромили вірменську молодіжну збірну на власному полі – 3:0. Цей матч поки так і залишається єдиним для «горян», які посідають останнє місце в групі. А от Румунія встигла зіграти ще одну домашню зустріч, в якій поступилася Болгарії. Чи вдасться «маленьким триколірним» покращити власне становище, вдруге поспіль обігравши Вірменію?

8. Латвія (до 21) – Чехія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Не зважаючи на те, що 2 перші матчі нинішнього відбору Євро-2017 молодіжна збірна Латвії проводила на власному полі, в кожному з них «бордово-білі» поступилися. Команда програла Мальті та Бельгії, опинившись на останньому місці таблиці. А от чехи тих таки мальтійців вдома не лише обіграли, але й розгромили. Той матч поки залишається єдиним, зіграним у відборі на молодіжний чемпіонат Європи для «левенят». У разі ще однієї перемоги чехи увійдуть в число лідерів групи. Чи спроможна Латвія їх зупинити?

9. Австрія (до 21) – Росія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Після першого туру молодіжні збірні Австрії та Росії опинилися на різних полюсах турнірної таблиці. «Червоно-білі» без проблем розібралися в гостях з Азербайджаном, що дозволило їм піднятися на перше місце. У той же час росіяни поступилися в гостях Фінляндії і нині йдуть останніми. За таких умов російській «молодіжці» дуже важливо здобути очки в Австрії, щоб включитися в боротьбу за вихід з групи. Чи зуміють «червоно-білі» зіпсувати плани росіян?

10. Туреччина (до 21) – Нідерланди (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Для молодіжної збірної Туреччини цей поєдинок буде стартовим у відборі до чемпіонату Європи 2017-го року. Група у «біло-червоних» є досить рівною і збалансованою, тож з самого початку потрібно завойовувати лідируючі позиції. А от Нідерланди вже встигли провести один поєдинок. «Помаранчева молодь» на власному полі розгромила Кіпр і наразі очолює турнірну таблицю власної групи. Чи вдасться туркам пригальмувати нідерландську «молодіжку»?

11. США – Бразилія, товариський матч

Збірна США не найкращим чином виступила на домашньому золотому кубку КОНКАКАФ влітку цього року. «Янки» посіли» на ньому лише 3-тє місце, хоча розраховували на кращий результат. Провалили свій виступ на цьогорічному Кубку Америки і бразильці, які припинили свої виступи на турнірі в же в 1/4 фіналу. 9 попередніх поєдинків між цими суперниками незмінно завершувалися на користь «жовто-зелених». Чи переможе Бразилія зручного суперника і цього разу?

12. Коста-Рика – Уругвай, товариський матч

Минулого року ці збірні зустрічалися між собою у матчі групового турніру чемпіонату світу в Бразилії. Сильнішою тоді виявилася збірна Коста-Рики, яка впевнено обіграла «небесно-блакитних» – 3:1. Але уругвайці особливо не засмутилися, оскільки за підсумками матчів у групі обидві команди потрапили до 1/8 фіналу. Що подарує нам чергове протистояння старих знайомих?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 понеділка, 7-ого вересня. 

Ми у Viber!