0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 412 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Україна – Білорусь, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Для збірної України настає пора вирішальних матчів. Після 6-ти турів «синьо-жовті» йдуть на 3-ому місці в групі «В», однак не приховують своїх амбіцій піднятися вище. У домашній зустрічі з білорусами українців влаштує лише перемога. У матчі першого кола в Мінську команда Михайла Фоменка змогла здобути її лише завдяки щасливому збігу обставин. Як усе буде цього разу?

2. Люксембург - Македонія, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Збірна Люксембургу не хапає зірок з неба, однак недооцінювати «червоних левів» не варто. Команда Люка Хольца може показати зуби і в матчі першого кола Македонія мало не поплатилась за недооцінку суперника. Балканці програвали 1:2, проте наприкінці зустрічі зібрались із силами та вирвали перемогу – 3:2. Втім, це було в Скоп’є. У рідних же стінах люксембуржці гратимуть з подвійною мотивацією і, поза сумнівом,  зроблять все від себе залежне, щоб розжитись очками. Чи все ж македонці підтвердять свій статус фаворита впевненою перемогою?

3. Росія – Швеція, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Збірна Росії бавиться з вогнем. І ще невідомо на якому місці були би «ведмеді», якби їм не зарахували технічну перемогу над Чорногорією. Втім, якби там не було, але результат домашнього побачення зі Швецією може мати вирішальне значення у подальшій долі російської збірної. Статистика говорить проти росіян – із 7-ми матчів проти цієї скандинавської збірної «бордові» виграли лише один. Чи до снаги «бордовим» вдруге в історії подужати шведів, наблизившись до дуету лідерів групи «G»?

4. Естонія – Литва, відбір Чемпіонату Європи – 2016

У нинішньому відборі збірна Литви стартувала з 2-ох перемог і, здавалося, всерйоз побореться за путівку на Євро-2016. Однак, далі сталося 4-ри поразки поспіль і нині команда Ігора Панкратьєва, фактично, грає лише за власний престиж. У домашньому матчі проти Естонії литовцям вдалося відсвяткувати мінімальну перемогу – 1:0. Чи здатні «сині футболки» на реванш?

5. Туреччина – Нідерланди, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Обидві команди вкрай невдало провели свої останні матчі відбору Євро-2016. Збірна Нідерландів програла вдома Ісландії – 0:1, а Туреччина в рідних стінах задовольнялась лише нічиєю в протистоянні з Латвією. Відтак, очна дуель турків і голландців, фактично, перетворюється на битву за 3-тє місце в групі та квиток у плей-офф. У кого більше шансів здобути перемогу?

6. Норвегія – Хорватія, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Збірна Хорватії у відборі Євро-2016 не може перемогти вже 2 тури поспіль. Спершу «картаті» розійшлись вдома миром з італійцями - 1:1, а кілька днів тому нічого не змогли вдіяти з Азербайджаном – 0:0. Повернутись на шлях перемог хорвати спробують у виїзній зустрічі проти Норвегії. От тільки зробити це буде дуже не просто. Скандинави після виїзного успіху у протистоянні з Болгарією – 1:0, впритул підібрались до дуету лідерів групи «Н» і у випадку ще однієї перемоги цілком можуть розраховувати на пряму путівку на Чемпіонат Європи, який вже наступного року відбудеться у Франції.

7. Мальта – Азербайджан, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Протистояння аутсайдерів групи «Н». Мальта в нинішньому відборі набрала лише 1 пункт, несподівано зігравши внічию на виїзді із Болгарією. Щоправда, було це ще майже рік тому і відтоді «острів’яни» програли 3 матчі поспіль. Чи вдасться мальтійцям здобути залікові бали у домашній дуелі з впертим Азербайджаном, який у нинішній кваліфікації не програє вже 3 тури поспіль?

8. Уеска – Тенеріфе, Іспанія, Сегунда, 3 тур

Тенеріфе провалює старт сезону. Спершу канарці отримали 6-ть м’ячів у виїзному протистоянні з Нумансією – 3:6, після чого програли вдома Хімнастіку з Таррагони – 1:2. І зустріч з Уескою, яка вирізняється надійною обороною, нічого хорошого «острів’янам» не віщує. Чи все ж Тенеріфе провело роботу над помилками і таки набере свої перші залікові бали в новому сезоні?

9. Атлетик-В Більбао – Мальорка, Іспанія, Сегунда, 3 тур

Ще не так давно Мальорка була клубом Прімери, а нині змушена бовтатись у Сегунді. Втім, амбіції «червоно-чорних» нікуди не поділися  і в новому сезоні вони всерйоз налаштовані поборотись за вихід в еліту іспанського футболу. Маленьким, але надзвичайно важливим кроком до мети має стати перемога в Більбао над Атлетіком-В. Чи до снаги Мальорці подужати басків на їхньому полі?

10. Понферрадіна - Вальядолід, Іспанія, Сегунда, 3 тур

Після 2-ох турів у суперників ідентичні показники – 1 перемога та 1 поразка. При чому, виграти обом командам вдалося на власному полі, а ось на виїзді вони залишались ні з цим. Чи допоможе Понферрадіні господарський статус переграти Вальядолід?

11. Льягостера – Алавес, Іспанія, Сегунда, 3 тур

Новий сезон Сегунди Алавес розпочав з 2-ох перемог поспіль, всерйоз заявивши про своє бажання після величезної перерви повернутися в Прімеру. Наступна перепона на шляху до мрії – Льягостера. У минулому сезоні баскам так і не вдалося переграти впертого суперника – поразка та нічия. Як усе буде цього разу?

12. Леганес – Сарагоса, Іспанія, Сегунда, 3 тур

Сарагоса, попри всі старання, так і не змогла повернутися до Прімери за підсумками минулого сезону. Нову спробу арагонці розпочали достатньо вдалося – 4 очки після 2-ох турів. Чи вдасться «біло-синім» розжитись заліковими балами у виїзній зустрічі із Леганесом, який вдома, традиційно, грає надзвичайно переконливо.

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 суботи, 5 червня.

Ми у Viber!