0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 411-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 411-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Португалія – Франція, товариський матч

Збірна Португалії впевнено очолює власну групу відбору на Євро-2016, тож можна не сумніватися, що ми побачимо «команду обраних» у фінальній частині змагань. Цього разу в товариському матчі португальці поміряються силами з господарями наступного чемпіонату Європи – французами. Триколірні наразі проводять лише контрольні поєдинки, причому більшість з них завершується не на користь підопічних Дідьє Дешама. А от португальців збірна Франції перемагає впродовж 9-ти особистих зустрічей поспіль. Чи зуміє команда Фернанду Сантуша перервати цю серію?

2. Болгарія – Норвегія, відбір чемпіонату Європи-2016

Болгари не можуть похвалитися особливою стабільністю. З 5-ти попередніх матчів відбору на Євро-2016 вони зуміли перемогти лише Мальту в червні нинішнього року. Подібні результати не дозволяють «левам» піднятися вище 4-го місця турнірної таблиці. Усього на 2 очки випереджають збірну Болгарії норвежці, які йдуть 3-ми. «Червоно-біло-сині» також пригальмували, розгромно поступившись Хорватії та поділивши очки з Азербайджаном. Чим завершиться протистояння в Софії?

3. Кіпр – Уельс, відбір чемпіонату Європи-2016

Досить несподівано у збірних Кіпру і Уельсу з’явилися реальні шанси потрапити до фінальної частини Євро, чого кожній з цих команд не вдавалося зробити жодного разу за усю свою попередню історію. Кіпріоти нині посідають 3-тє місце, чергуючи перемоги з поразками. У той же час «дракони» очолюють турнірну таблицю власної групи. Уельс не має жодного програшу в пасиві і випереджає навіть бельгійців. Чи вдасться Кіпру відібрати очки у лідера групи?

4. Грузія – Шотландія, відбір чемпіонату Європи-2016

Грузинська збірна проводить черговий провальний відбір на Євро. «Хрестоносці» програли 5 з 6-ти своїх поєдинків у групі і знаходяться на передостанньому місці. Тож єдине, на що ще можуть розраховувати грузини – це зіпсувати настрій комусь із фаворитів. Приміром, збірній Шотландії, яка іде 3-ю і не програє вже впродовж 5-ти матчів відбору. Наскільки вдалим виявиться візит «тартанової армії» до Тбілісі?

5. Угорщина – Румунія, відбір чемпіонату Європи-2016

Завдяки відмінним діям у захисті збірна Угорщини всерйоз веде боротьбу за потрапляння до фінальної частини Євро-2016. Поки «червоно-біло-зелені» посідають 3-тє місце, але від лідера групи та свого сьогоднішнього суперника – Румунії – відстають усього на 3 очки. «Триколірні» не програють вже впродовж 9-ти матчів поспіль, включаючи товариські. Щоправда, в поєдинку першого кола нинішнього відбору румуни на власному полі не зуміли обіграти Угорщину, обмежившись нічийним результатом. Чи визначать суперники сильнішого цього разу?

6. Фарери – Північна Ірландія, відбір чемпіонату Європи-2016

Збірна Фарерів продовжує дивувати. Обігравши двічі Грецію, «рибалки» опинилися на незвично високому, як для них, 4-му місці таблиці. Позаду залишилися фіни і ті ж таки греки. Цього разу суперником Фарерів стане Північна Ірландія. «Зелено-біла армія» всерйоз налаштована позмагатися за одну з путівок на Євро-2016. Команда виграла 4 з 6-ти матчів відбору і поступається одним очком лише збірній Румунії. Чи вдасться Північній Ірландії здобути максимальний результат у виїзній зустрічі з Фарерами?

7. Молдавія (до 21) – Чорногорія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Лише одне очко у 3-х стартових матчах – такий більш ніж скромний доробок у молодіжної збірної Молдавії на старті відбору на чемпіонат Європи-2017 до 21-го року. А от Чорногорія, яка виступає у цій же групі, очок поки не втрачала. Щоправда, «хоробрі соколи» провели лише один матч, в якому на власному полі мінімально обіграли саме молдаван. Чи зуміють чорногорці ще раз засмутити одного з аутсайдерів групи?

8. Азербайджан (до 21) – Австрія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Азербайджанська «молодіжка» з перемоги розпочала відбір на Євро-2017. На виїзді «країна вогнів» мінімально здолада Фарери, що дозволило їй одразу ж очолити турнірну таблицю. Щоправда, головні фаворити групи виступи у відбірному турнірі ще не розпочинали. Свій наступний поєдинок Азербайджан проведе проти збірної Австрії, яка може дати бій будь-якому супернику. На що розраховувати «червоно-білим» у Азербайджані?

9. Фінляндія (до 21) – Росія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Молодіжні збірні Фінляндії та Росії проведуть свій дебютний матч відбору на Євро-2017. Останнім часом обидві команди не надто тішать власних прихильників. Принаймні, відбірний цикл на чемпіонат Європи 2015-го року не подолали ні фіни, які фінішували 3-ми у своїй групі, ні росіяни, що посіли 2-ге місце. Хто з суперників виявиться краще готовим до нового відбору?

10. Румунія (до 21) – Болгарія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

У своєму стартовому поєдинку відбору на Євро-2017 молодіжна збірна Румунії розгромила Вірменію. Ця перемога дозволила «триколірним» очолити турнірну таблицю групи. А от Болгарія розпочала свої виступи значно гірше. «Леви» в гостях нічого не змогли вдіяти проти збірної Уельсу, зазнавши поразки. Болгарська збірна до 21-го року не може перемогти впродовж 9-ти офіційних поєдинків поспіль. Чи зуміють «леви» розраховувати хоча б на нічию цього разу?

11. Північна Ірландія (до 21) – Шотландія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Молодіжна збірна Північної Ірландії провалила відбір на попередній чемпіонат Європи. У 8-ми матчах «зелено-білі» зазнали 7-ми поразок, фінішувавши на останньому місці у власній групі. Важко буде розраховувати на кращу долю Північній Ірландії і цього разу, адже група у команди – досить сильна. Приміром, свій дебютний поєдинок «зелено-білі» проведуть проти міцної Шотландії, яка хоч зірок з неба і не хапає, але ладна дати бій навіть комусь із фаворитів. Чи зуміє «тартанова армія» обіграти своїх географічних сусідів?

12. Македонія (до 21) – Україна (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Від збірної Македонії до 21-го року ніхто не очікує успішних результатів у відборі на Євро-2017. Балканці на останньому місці завершили минулий відбірний цикл, не зумівши скласти конкуренції нікому з опонентів. А от українська «молодіжка» завжди веде боротьбу за найвищі місця. Щоправда, попередній відбір «жовто-сині» закінчили на 2-му місці, за додатковими показниками поступившись хорватам. Чи розпочнуть підопічні Сергія Ковальця новий відбірний цикл з перемоги?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 четверга, 3-ого вересня. 

Ми у Viber!