0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 410-ого тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Зоря – Динамо (Київ), Україна, 6-ий тур

Кілька днів тому Зоря припинила свої виступи в Лізі Європи, вдруге програвши польській Легії. А от в чемпіонаті України команда виглядає значно успішніше, піднявшись вже на 2-гу сходинку турнірної таблиці. Черговим серйозним випробуванням для «чорно-білих» стане протистояння з київським Динамо, яке ще не втрачало очок в нинішньому чемпіонаті, вигравши усі 5 своїх матчів. Чим завершиться побачення лідерів української Прем’єр-ліги?

2. Вердер – Борусія (Менхенгладбах), Німеччина, 3-ій тур

Старт нинішнього сезону видався провальним для Вердера. Бременці здобули лише одне очко в 2-х турах і опинилися в числі аутсайдерів німецької Бундесліги. Але ще більш дивно бачити внизу турнірної таблиці менхенгладбахську Борусію, яка попередній чемпіонат завершила на 3-му місці. «Жеребці» зазнали 2-х поразок поспіль і наразі перебувають на останньому місці. Вердер впродовж 5-ти особистих зустрічей не може обіграти менхенгладбахську Борусію. Чи перервуть «зелено-білі» цю серію?

3. Монако – ПСЖ, Франція, 4-ий тур

Боротьба на 2 фронти відібрала чимало сил у Монако. У підсумку, команда і з Ліги чемпіонів вилетіла, і в чемпіонаті Франції чимало важливих очок втратила. А от ПСЖ вже з перших турів взявся доводити, що невипадково вважається кращою командою Франції і впродовж 3-х сезонів поспіль є чемпіоном Ліги 1. Парижани видали 3 перемоги поспіль і одноосібно очолюють турнірну таблицю чемпіонату. 6 попередніх поєдинків між Монако та ПСЖ в рамках Ліги 1 незмінно приносили нічийний результат. Чи виявлять суперники сильнішого цього разу?

4. Штурм – Зальцбург, Австрія, 7-ий тур

Штурм не відзначається особливою стабільністю. Після кількох вдало проведених матчів, в 2-х попередніх турах представники Грацу здобули усього одне очко. Таким чином, команда опустилася на 4-те місце, яке вона посіла і за підсумками минулого сезону. Не вражає і діючий чемпіон Австрії – Зальцбург. Швидше за все, на невпевнені результати «биків» вплинув паралельний виступ в єврокубках, але в австрійській Бундеслізі Зальцбург іде лише 6-им.  Чого очікувати від протистояння команд у Граці?

5. Рома – Ювентус, Італія, 2-ий тур

Впродовж 2-х останніх сезонів Рома безрезультатно намагалася кинути виклик Ювентусу в боротьбі за чемпіонство, але в обох випадках «вовки» фінішували лише 2-ми. Новий сезон підопічні Руді Гарсії розпочали з виїзної нічиєї проти Верони. Ще гірше стартувала «стара синьйора», яка програла на власному полі Удінезе. Чи зуміють туринці реабілітуватися за поразку в Удіне, здобувши сприятливий результат в протистоянні з Ромою?

6. Торино – Фіорентина, Італія, 2-ий тур

Торіно розпочало новий сезон у Серії «А» з перемоги. «Бики» здолали в гостях дебютанта найвищого дивізіону італійського футболу – Фрозіноне. Але наступний суперник туринців – значно серйозніший. Фіорентина по праву входить до числа кращих клубів чемпіонату. Минулий сезон «фіалки» завершили на 4-му місці, а у нинішньому вже встигли обіграти Мілан на власному полі. Чи зуміє Торино створити проблеми флорентійцям?

7. К’єво – Лаціо, Італія, 2-ий тур

Серію з 5-ти матчів без перемог, яка тягнулася ще з кінця минулого сезону, К’єво зуміло перервати у стартовому турі нового чемпіонату, обігравши в гостях Емполі. Тож «віслюки» в гарному настрої підходять до поєдинку проти Лаціо. «Орли» також виграли у матчі першого туру, але минулої середи вони розгромно поступилися німецькому Байеру в Лізі чемпіонів, завершивши власні виступив  турнірі. Чи зуміють підопічні Стефано Піолі настільки швидко відійти від невдачі у Леверкузені?

8. Севілья – Атлетико (Мадрид), Іспанія, 2-ий тур

Севілья в новому сезоні ще не перемагала. Спочатку «норвіонці» в додатковий час поступилися Барселоні в поєдинку за Суперкубок УЄФА, а потім поділили в гостях очки з Малагою у стартовому турі Прімери. Наступний суперник «червоно-білих» - також дуже непростий. Мадридське Атлетико вже кілька років поспіль повноправно належить до грандів іспанського футболу. Минулий чемпіонат «матрацники» завершили на 3-му місці, а нинішній розпочали з мінімальної домашньої перемоги над Лас-Пальмасом. Чи зуміє Севілья здолати підопічних Дієго Сімеоне?

9. Ейбар – Атлетик (Більбао), Іспанія, 2-ий тур

За результатами минулого сезону, Ейбар повинен був залишити Прімеру. Але щасливий випадок у вигляді фінансової заборгованості одного з конкурентів врятував «зброярів» від пониження в класі. Новий чемпіонат «червоно-сині» розпочали успішно, обігравши в гостях Гранаду. Тепер вони поміряються силами з Атлетиком із Більбао. «Леви» на відміну від свого суперника, встигли провести вже 5 офіційних матчів у нинішньому сезоні. В першому турі вони поступилися Барселоні, яку перед тим розгромили в протистоянні за Суперкубок Іспанії. Чим завершиться баскське дербі?

10. Лас-Пальмас – Леванте, Іспанія, 2-ий тур

Лас-Пальмас після 13-річної перерви повернувся до Прімери. У своєму прем’єрному матчі на найвищому рівні «жовто-сині» дали бій грізному мадридському Атлетико, та все ж мінімально поступилися «матрацникам». Свої перші очки Лас-Пальмас спробує здобути в зустрічі проти Леванте, яке в першому турі на власному полі поступилося Сельті. Чи зуміють «жовто-сині» засмутити «жабенят»?

11. Мордовія – Рубін, Росія, Росія, 7-ий тур

Мордовії ніяк не вдається здобути свою першу перемогу в чемпіонаті, хоча зіграла команда уже 6 матчів. 4 з цих поєдинків «червоно-сині» завершили унічию, що, втім, не дозволяє їм поки залишити нижню частину турнірної таблиці. Ще гірше розпочав новий сезон Рубін. Казанці, яких усі звикли бачити серед лідерів, програли 5 з 6-ти матчів і тепер поступаються одним очком навіть Мордовії. Чи вдасться «рубіновим» обіграти саранців і обійти їх в турнірній таблиці?

12. Кубань – ЦСКА (Москва), Росія, 7-ий тур

Продовжує розчаровувати власних прихильників Кубань. Не зважаючи на сприятливий календар на старті сезону, краснодарці поки залишаються без перемог. Останні 2 матчі «жовто-зелені» взагалі програли, опустившись на передостаннє місце турнірної таблиці. Важко буде розраховувати на сприятливий результат Кубані і у зустрічі проти лідера Прем’єр-ліги – ЦСКА. «Армійці» розпочали чемпіонат з 6-ти перемог поспіль. Чи зуміють підопічні Леоніда Слуцького продовжити свою успішну серію?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 неділі, 30-ого серпня.

Ми у Viber!