0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 409 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ворскла – Металіст, Україна, 6 тур

Ворскла вражає стабільністю. Щоправда, самих полтавчан це поки що аж ніяк не радує, адже в 5-ти турах української Прем’єр-Ліги вони 5-ть разів зіграли внічию. Що ж, не програвати – це добре, однак наразі команда Василя Сачка знаходиться лише на 9-му місці. Не надто далеко втік і Металіст, який також полюбляє компроміси. У харків’ян – 4-ри мирові. Чим завершиться протистояння суперників, які є лідерами чемпіонату за кількістю нічиїх?

2. Говерла – Сталь, Україна, 6 тур

Натомість, дніпродзержинська Сталь у 5-ти турах чемпіонату внічию ще не грала – 2 перемоги та 3 поразки. Чого не скажеш про її суперника – Говерла вже встигла 4-ри рази розійтись миром. А ось перемог в ужгородців ще не було. Чи вдасться здобути першу в протистоянні з нахабним новачком Прем’єр-Ліги?

3. Штутгарт – Айнтрахт, Німеччина, 3 тур

Новий сезон Штутгарт розпочав зі старими проблемами. Як і торік, «шваби» клеять дурня в обороні, пропустивши у 2-ох турах вже 6-ть! м’ячів. Звісно, з такою грою в захисті про жодні набрані очки мова не йде. Здобути перші залікові бали «автозаводці» спробують у протистоянні з Айнтрахтом. Як не дивно, такий сценарій виглядає цілком ймовірним, адже у минулому розіграші БундесЛіги Штутгарт переграв франкфуртців як вдома, так і на виїзді. Чи все ж «банкіри» зробили висновки з тих невдач?

4. Кельн – Гамбург, Німеччина, 3 тур

Гамбург швидко відійшов після розгромної поразки від Баварії у стартовому турі і вже в наступному матчі переграв удома Штутгарт. Зупинятися на цьому «динозаври» не збираються, тож неодмінно спробують розжитись очками і в Кельні. Щоправда, зробити це буде дуже не просто. Хоча б з огляду на те, що в 2-ох матчах минулого сезону БундесЛіги Гамбург не забив у ворота «козлів» жодного м’яча – поразка вдома та нульова нічия на виїзді. Чи до снаги «червоноштанникам» зіпсувати настрій Кельну і таки перервати «суху» серію в дуелях із цим суперником?

5. Майнц – Ганновер, Німеччина, 3 тур

Майнц після несподіваної домашньої поразки в 1-ому турі від новачка БундесЛіги Ингольштадта вже в наступному матчі так само несподівано переміг на виїзді представника Німеччини в Лізі чемпіонів – Борусію Менхенегладбах. Натомість, Ганновер у новому сезоні ще не вигравав. І зробити це у гостьовому протистоянні з «карнавальниками» теж буде не просто, адже «96-ті» не можуть подужати Майнц ось уже 3 матчі поспіль. Чи, можливо, настав час перервати безвиграшну серію?

6. Аугсбург – Інгольштадт, Німеччина, 3 тур

Інгольштадт – новачок БундесЛіги. Однак, це аж ніяк не завадило команді Ральфа Хассенхюттля у стартовому турі чемпіонату подужати на виїзді міцний та досвідчений Майнц. «Чорні» вже було розмріялись про боротьбу за найвищі місця, однак дортмундська Борусія швидко опустила їх з небес на землю, завдавши розгромної поразки – 0:4. Реабілітуватись за те фіаско Інгольштадт спробує у протистоянні з Аугсбургом, який у новому сезоні ще не вигравав.  Поєдинок обіцяє стати надзвичайно гарячим, адже це, не варто забувати, один з різновидів баварських дербі. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

7. Дармштадт – Хоффенхайм, Німеччина, 3 тур

У 2-ох стартових турах Хоффенхайм не розжився жодним очком, програвши Байеру та Баварії з однаковим рахунком 1:2. Втім, своєю грою «селяни» можуть бути цілком задоволеними, адже і леверкузенцям, і мюнхенцям довелося вельми не просто. Важко буде і Дармштадту, який проводить свій перший сезон у БундесЛізі за останні 33 роки. Чи вдасться новачку після 2-ох поспіль нічиїх із Ганновером та Шальке не програти ще й Хоффенхайму?

8. Кан – Ліон, Франція, 4 тур

На старті сезону Ліон, відверто, не вражає. Після 3-ох турів у віце-чемпіона Франції лише 4 очки. Якщо так піде і далі, про боротьбу за чемпіонство можна забути. Натомість, Кан своєю грою залишає надзвичайно приємні враження і має в своєму активі вже 2 перемоги. Розжитись очками нормандці неодмінно спробують і в домашньому протистоянні з «ткачами». І такий сценарій виглядає цілком ймовірним, адже з 6-ти попередніх поєдинків проти Ліона Кан програв лише 1. Як усе буде цього разу?

9. Труа – Монпельє, Франція, 4 тур

Монпельє провалює старт сезону. Мало того, що «паладіни» програли всі 3 матчі чемпіонату, так і не забили при цьому жодного м’яча. Не просто відзначитись «еро» буде і у виїзному протистоянні з Труа, яке головну ставку в своїй грі робить на оборону. Чи все ж футболісти Монпельє згадають, що перед ними стоїть завдання зайняти місце в зоні єврокубків?

10. Анже – Ніцца, Франція, 4 тур

Нахабний новачок Ліги 1 продовжує дивувати. Мало того, що після 3-ох турів Анже йде без поразок – 2 перемоги та нічия, так ще й не пропустив у цих матчах жодного м’яча. Втім, продовжити «суху» серію в протистоянні з Ніццою команді Стефана Муллена буде вкрай не просто. Справа в тому, що «орли» вирізняються потужною атакою, забивши в 3-ох турах уже 6-ть м’ячів. Чи вдасться підопічним Клода Пюеля поставити на місце знахабнілого дебютанта Ліги 1?

11. Борнмут – Лестер, Англія, 4 тур

У міжсезоння керівництво Лестера звільнило з посади головного тренера Найджела Пірсона, запросивши на його місце Клаудіо Раньєрі. І, схоже, з вибором наставника боси клубу не прогадали. Під керівництвом досвідченого італійця «лиси» набрали в 3-ох турах 7 очок, демонструючи при цьому надзвичайно привабливий футбол. Порадував нарешті і Борнмут, який тиждень тому несподівано подужав на виїзді Вест Хем. Чи вдасться «вишням» здивувати тепер і хитрих «лисів»?

12. Болонья – Сассуоло, Італія, 2 тур

Болонья повернулася в Серію «А», однак дебютний поєдинок був для «червоно-синіх» не надто вдалим – виїзна поразка від Лаціо. Набрати перші очки команда Деліо Россі сподівається у домашній зустрічі із Сассуоло. Втім, зробити це буде не просто. «Зелено-чорні» вміють підносити сюрпризи. Приміром, у стартовому турі Сассуоло несподівано для багатьох переграло Наполі. Чи вдасться підопічним Еусебіо Ді Франческо зробити те ж саме і з Болоньєю?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 29 серпня.

Ми у Viber!