0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 408 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Легія – Зоря, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

У Києві за абсолютно рівної гри Зоря програла. Однак, домашня поразка 0:1 – ще не вирок. Принаймні, у цьому переконаний наставник луганчан Юрій Вернидуб, який запевнив, що доля переможця дуелі буде вирішена в Польщі, а його команда зробить все від себе залежне, щоб вперше в історії вийти в груповий етап євротурніру. Чи до снаги українцям виконати це завдання, чи все ж Легія зачинить перед Зорею двері в Європу?

2. Яблонець – Аякс, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

У першій зустрічі, яка відбулася в Амстердамі, Аякс підтвердив свій статус фаворита, однак зробив це на надто переконливо. Все ж таки, перемога 1:0 ще абсолютно нічого команді Франка Де Бура не гарантує. Тим більше, що Яблонець складати зброю не збирається і на власному полі неодмінно спробує відігратись та схилити шальки терезів на свою користь. У кого більше шансів на успіх у цьому протистоянні?

3. Карабах – Янг Бойз, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Янг Бойз провалює нинішній єврокубковий сезон. Спершу швейцарці безславно вилетіли з Ліги чемпіонів, програвши в 3-ому раунді відбору обидва матчі Монако, а тепер ризикують залишитись і без Ліги Європи. У першому матчі, який був для «молодих хлопців» домашнім, вони зазнали мінімальної поразки від Карабаху – 0:1, створивши при цьому обмаль моментів у воріт суперника. Відтак, азербайджанці близькі до того, аби вдруге поспіль вийти в груповий етап євротурніру. Чи все ж Янг Бойз ще не сказав свого останнього слова?

4. ХІК – Крансодар, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Крансодар, фактично, гарантував собі вихід у груповий етап Ліги Європи. У першому матчі, який відбувся в Росії, команда Олега Кононова здобула ефектну перемогу – 5:1, перегравши суперника за всіма показниками. Врятувати ХІК може хіба що диво, в яке, щоправда, майже не віриться. Чи все ж горді фіни зберуться із силами і хоча б голосно гримнуть дверима на прощання з єврокубками?

5. Відеотон – Лех, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Спершу шанси Відеотона та Леха на вихід у груповий етап Ліги Європи розцінювалися як приблизно рівні. Втім, так було до першого матчу, який поляки виграли більш, ніж переконливо – 3:0 і тепер саме вони – фаворити протистояння. Чи все ж Відеотону до снаги відіграти таку різницю?

6. Тун – Спарта Прага, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Після прикрої поразки від ЦСКА в кваліфікації Ліги чемпіонів празька Спарта всерйоз налаштована вийти в груповий етап Ліги Європи. І це – не порожні слова. У першому матчі, який відбувся в Чехії, «бордові» здобули цілком заслужену перемогу – 3:1 і тепер у хорошому настрої їдуть до Швейцарії. Втім, Тун – неперевершений майстер підносити сюрпризи, тож пражанам потрібно бути максимально обережними. Інакше будуть проблеми. Чи вдасться Спарті їх уникнути?

7. Хайдук – Слован Ліберець, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

У першій зустрічі, яка відбулася в Чехії, Словану вдалося здобути мінімальну перемогу – 1:0. Втім, гравці Хайдука запевнили, що в Хорватії буде зовсім інша гра і вони неодмінно візьмуть реванш. Чи виконають «білі» свою обіцянку?

8. Русенборг – Стяуа, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Після вильоту з кваліфікації Ліги чемпіонів від сербського Партизану Стяуа залихоманило. І результат домашньої зустрічі проти Русенборга, який завершився розгромною поразкою 0:3 – найкраще тому підтвердження. Звісно, після такого ні про який вихід у груповий етап Ліги Європи мова вже не йде, а ось за власний престиж поборотись ще можна. Чи все ж трондхеймці знову принизять «армійців»?

9. АЗ Алкмаар – Астра, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Після несподіваної перемоги над англійським Вест Хемом у 3-ому раунді відбору Ліги Європи грецька Астра увійшла в смак. І її «вікторія» у домашній зустрічі проти міцного АЗ Алкмаара несподіванкою аж ніяк не стала – 3:2. Втім, радіти «чорним дияволам» поки що особливо нічому, адже голландців для загального успіху цілком влаштує і мінімальна перемога. Чи все ж греки встоять під шквалом атак Алкмаара і здобудуть омріяну путівку в груповий етап євротурніру?

10. Брондбю – ПАОК, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Тиждень тому Брондбю зазнав однієї зі своїх найганебніших поразок на євроарені. У Греції данці програли ПАОКу з розгромним рахунком 0:5. Чи залишились у «жовто-чорних» сили та бажання, щоби хоча б якось реабілітуватись за те фіаско?

11. Войводіна – Вікторія Плзень, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Шанси Войводіни у дуелі з Вікторією і без того виглядали примарними, а після поразки 0:3 у першому матчі їх майже не залишилось. До того ж, серби зіштовхнулись із серйозними кадровими втратами, вирішити які буде неймовірно складно. Чи допоможе ця обставина чехам вдруге переграти балканців?

12. Мідтьюллан – Саутгемптон, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Попри прогнози скептиків, Мідтьюллану вдалося вистояти в Англії, зігравши в результативну нічию – 1:1. Тепер у матчі-відповіді данців цілком може влаштувати і нульова нічия, от тільки є великі сумніви, що Саутгемптону не вдасться відзначитись. Все ж таки, з атакою у «святих» усе гаразд. Чи до снаги команді Рональда Кумана здолати данський бар’єр і вийти в груповий етап Ліги Європи?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 четверга, 27-ого серпня.

Ми у Viber!