0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 406-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 406-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Фіорентина – Мілан, Італія, 1-ий тур

Минулий чемпіонат Італії Фіорентина завершила 5-ма перемогами поспіль, що, втім, не дозволило флорентійцям здобути путівку до Ліги чемпіонів. Але й 4-те місце турнірної таблиці – дуже непоганий результат для «фіалок». У той же час Мілан видав черговий провальний сезон. Команда виглядала дуже нестабільно, фінішувавши на 10-ій сходинці. У міжсезоння в «червоно-чорних» змінився головний тренер. Команду очолив Синіша Міхайловіч, від якого очікують повернення Мілану до числа лідерів Серії «А». Яким буде дебют сербського спеціаліста на цій посаді?

2. Палермо – Дженоа, Італія, 1-ий тур

Закріпившись в Серії «А» після повернення до еліти, в нинішньому сезоні Палермо ставитиме перед собою більш серйозні завдання, ніж місце в середині турнірної таблиці. «Рожево-чорні» вже встигли провести матч Кубка Італії, в якому обіграли Авелліно. А от для Дженоа ця зустріч буде дебютною в новому сезоні. Минулої весни «грифонам» зовсім трохи не вистачило, щоб здобути місце в єврокубках. Чи зуміють генуезці привезти очки з Палермо?

3. Емполі – К’єво, Італія, 1-ий тур

Попередній сезон Серії «А» Емполі та К’єво завершили на сусідніх місцях в нижній частині турнірної таблиці. Важко буде розраховувати на щось більше командам і в нинішньому чемпіонаті. З Кубка Італії вони обидві вже встигли вилетіли, поступившись на власних полях клубам нижчих дивізіонів. Емполі зазнав поразки від Віченци – 0:1, а К’єво з таким же рахунком програв Салернітані. Хто виявиться краще готовим до старту чемпіонату?

4. Фрозіноне – Торино, Італія, 1-ий тур

На Фрозіноне очікує історична подія – команда дебютує в Серії «А». Минулий чемпіонат в Серії «Б» «канарки» завершили на 2-му місці, чого виявилося цілком достатньо, щоб підвищитися в класі. Першим суперником Фрозіноне в еліті італійського футболу стане Торино. «Бикам» бракує стабільності, тож 9-те місце за підсумками попереднього сезону цілком відображає рівень команди. Чи зуміє абсолютний новачок Серії «А» дати бій досвідченому супернику?

5. Леванте – Сельта, Іспанія, 1-ий тур

Весь минулий чемпіонат Леванте провело в числі аутсайдерів. Та все ж «жабенятам» вдалося врятуватися від пониження в класі за кілька турів до фінішу. Новий сезон футболісти з Валенсії розпочинають поєдинком проти Сельти. «Кельти», на відміну від свого суперника, прогресують з кожним наступним роком. Попередній чемпіонат у  Прімері вони завершили на 8-му місці. 3 останні особисті зустріч між цими суперниками незмінно завершувалися на користь Сельти. Чи здобудуть перемогу «кельти» і на цей раз?

6. Бетис – Вільярреал, Іспанія, 1-ий тур

Перебування Бетиса у Сегунді виявилося нетривалим. Посівши перше місце в 2-му за силою дивізіоні іспанського футболу, «зелено-білі» повернулися до Прімери, де прагнитимуть закріпитися. У стартовому турі севільцям протистоятиме Вільярреал, який вже кілька сезонів поспіль веде боротьбу за місця у верхній частині турнірної таблиці. Чи вдасться дебютанту успішно провести свій перший матч після повернення до Прімери?

7. Стандард – Остенде, Бельгія, 5-ий тур

Поступившись кілька днів тому норвезькому Мольде, Стандард припинив свою участь в Лізі Європи. А от в чемпіонаті Бельгії «червоні» виглядають дещо краще. Здобувши 7 очок в 3-х попередніх турах, вони включилися в боротьбу за найвищі місця. Цього разу Стандард поміряється силами з несподіваним лідером чемпіонату – Остенде. Західні фландрійці не втомлюються дивувати. Здобувши 3 перемоги та ще один матч звівши унічию, Остенде очолює турнірну таблицю. Чи втримається команда на вершині після візиту у Льєж?

8. Кортрейк – Гент, Бельгія, 5-ий тур

Кортрейк не вражає. Після перемоги у стартовому турі, в 3-х наступних поєдинках «червоні» додали до свого активу усього одне очко, опустившись в нижню частину таблиці чемпіонату. У той же час діючий чемпіон Бельгії Гент поки не програє, чергуючи виїзні нічиї з домашніми перемогами. Подібний графік дозволяє «буйволам» посідати 3-тє місце з відставанням всього у 2 очки від лідерів. Чи зуміє Кортрейк створити проблеми кращій команді Бельгії минулого сезону?

9. Уотфорд – Саутгемптон, Англія, 3-ій тур

Повернувшись до Прем’єр-ліги, Уотфорд поки на рівних бореться зі старожилами дивізіону. «Шершні» звели унічию 2 свої перші матчі. Тепер на новачка ліги очікує побачення з Саутгемптоном. «Святі» поки здебільшого розчаровують. Здобувши лише одне очко у 2-х стартових турах підопічні Рональда Кумана опустилися на незвичне для себе місце в самому низу турнірної таблиці. Чи вдасться Саутгемптону виправити становище, обігравши в гостях Уотфорд?

10. Лор’ян – Сент-Етьєн, Франція, 3-ій тур

Лор’ян – одна з наймиролюбніших команд старту чемпіонату Франції. Обидва свої матчі «мерлузові» звели унічию. Наступний суперник Лор’яна – Сент-Етьєн. «Зелені» нині виступають на 2 фронти, проводячи по 2 поєдинки за тиждень. Подібний графік негативно позначився на результатах команди в чемпіонаті – усього одне очко в 2-х матчах і сусіднє з Лор’яном місце в нижній частині турнірної таблиці. Чи зуміє Сент-Етьєн здобути першу перемогу в новому сезоні Ліги 1?

11. Сьон – Янг Бойз, Швейцарія, 6-ий тур

Обігравши на власному полі Цюрих в матчі попереднього туру, Сьон піднявся на 4-те місце в турнірній таблиці чемпіонату Швейцарії. «Червоно-білі» наразі виглядають дуже непогано, програвши лише один матч чемпіонату з 5-ти і ведуть боротьбу за високі позиції. А от срібний призер минулого сезону Суперліги Янг Бойз переважно розчаровує. «Бджоли» програли 2 попередні матчі усіх турнірів, поступившись на власному полі спочатку Лугано в матчі чемпіонату, а потім – азербайджанському Карабаху в Лізі Європи. Чи зуміє Янг Бойз перервати власну смугу невдач?

12. Альтах – Адміра-Ваккер, Австрія, 6-ий тур

Виступи на 2 фронти (в єврокубках та чемпіонаті Австрії) не кращим чином позначилися на результатах Альтаха в місцевій Бундеслізі. Бронзовий призер минулого сезону зазнав 4-х поразок в 5-ти матах чемпіонату, несподівано опинившись на останньому місці таблиці. Покращити своє становище команда спробує в поєдинку проти Адміри-Ваккер. «Червоні» навпаки – стартували дуже успішно. Вони є одним з 2-х клубів, які ще не програвали в нинішньому чемпіонаті. Чи вдасться Альтаху завдати першої поразки представникам Медлінга?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 неділі, 23-ого серпня.

Ми у Viber!