0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 405-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 405-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Кельн – Вольфсбург, Німеччина, 2-ий тур

Для Кельна новий сезон розпочався дуже непогано. У стартовому турі Бундесліги «козли» здолали на виїзді Штургарт. У своєму наступному матчі «червоно-білі» прийматимуть срібно призера минулого сезону – Вольфсбург. «Вовки» і в нинішньому чемпіонаті налаштовані боротися за найвищі місця. Вони вже встигли здобути Суперкубок Німеччини, обігравши Баварію, і з перемоги розпочали чемпіонат, на власному полі завдавши поразки Айнтрахту. Чи вдасться Вольфсбургу обіграти Кельн в гостях?

2. Ганновер – Байер, Німеччина, 2-ий тур

Ганновер розійшовся миром з новачком Бундесліги Дармштадтом в першому турі чемпіонату. При цьому «дев’яносто шості» продемонстрували справжній характер у виїзному матчі. Двічі поступаючись у рахунку, вони кожного разу відігравалися. Але наступний опонент Ганновера – значно серйозніший. Байер переміг на власному полі Хоффенхайм тиждень тому, але минулого вівторка «фармацевти» поступилися в гостях італійському Лаціо в поєдинку Ліги чемпіонів. Чи встигнуть леверкузенці відновити власні сили і вдало виступити у Ганновері?

3. Айнтрахт – Аугсбург, Німеччина, 2-ий тур

У першому турі Бундесліги Айнтрахт зустрічався в гостях з однією із кращих на сьогодні команд Німеччини – Вольфсбургом. «Орли» поступилися в цьому матчі, хоча й дали справжній бій «вовкам». З поразки розпочав сезон і Аугсбург, який в минулому чемпіонаті здивував багатьох, фінішувавши 5-им. Нині ж «фуггери» на власному полі несподівано поступилися Герті. Айнтрахту впродовж 5-ти особистих зустрічей не вдається перемогти Аугсбург. Чи перерветься ця неприємна для «орлів» серія?

4. Гамбург – Штутгарт, Німеччина, 2-ий тур

За підсумками минулого сезону Гамбург та Штутгарт були в числі головних аутсайдерів і з великими труднощами зберегли прописку в Бундеслізі. З поразок розпочали команди і новий чемпіонат. «Динозаври» без жодних шансів розгромно поступилися в гостях Баварії, а «шваби» зазнали домашньої поразки від Кельна. 3 попередні матчі між Гамбургом та Штутгартом незмінно приносили перемогу «швабам». Чи зможуть розраховувати на турнірні очки «червоноштанники» цього разу?

5. Лестер – Тоттенхем, Англія, 3-ій тур

Лестер приємно дивує. Видавши 2 перемоги на початку сезону (над Сандерлендом та Вест Хемом), «лиси» набрали максимальну кількість очок і опинилися в компанії лідерів Прем’єр-ліги. Щоб ще хоча б на тиждень тут затриматися, Лестеру потрібно перемагати ще й Тоттенхем, який виглядає не найкращим чином. «Шпори», котрих усі звикли бачити у верхній частині турнірної таблиці, набрали лише очко у 2-х матчах і знаходяться не надто високо. Чи зуміють лондонці здобути свою першу перемогу в сезоні?

6. Сандерденд – Суонсі, Англія, 3-ій тур

Сандерленд – головний невдаха початку сезону в англійській Прем’єр-лізі. «Чорні коти» програли обидва свої матчі не найсильнішим суперникам і опинилися на останньому місці турнірної таблиці. Інша річ – Суонсі. «Лебеді» виглядають дуже переконливо. У першому турі вони в гостях зіграли унічию з діючим чемпіоном – Челсі, після чого на власному полі обіграли Ньюкасл. Чи продовжить Суонсі свою безпрограшну серію в Сандерленді?

7. Норвіч – Сток Сіті, Англія, 3-ій тур

Повернувшись до Прем’єр-ліги, Норвіч поки не відзначається особливою стабільністю. Спочатку «канарки» на власному полі поступилися Крістал Пеласу – 1:3, але вже в 2-му турі з таким же рахунком перемогли Сандерленд. Наступним суперником Норвіча стане міцний та непоступливий Сток Сіті. У «гончарів» на старті був складний календар. У матчах проти Ліверпуля та Тоттенхема вони спромоглися здобути лише одне очко. Наскільки успішним виявиться візит Сток Сіті на «Карроу Роуд»?

8. Райо Вальєкано – Валенсія, Іспанія, 1-ий тур

Міцний середняк минулого чемпіонату Райо Вальєкано новий сезон розпочинатиме домашнім поєдинком проти Валенсії. На відміну від «бджіл», «кажани» уже встигли провести один офіційний поєдинок. В першому матчі раунду плей-офф Ліги чемпіонів минулої середи на власному полі вони обіграли французьке Монако – 3:1. Чи зуміє Валенсія здобути 2-гу перемогу за тиждень?

9. Депортиво – Реал Сосьєдад, Іспанія, 1-ий тур

В минулому сезоні Депортиво з великими труднощами зберіг місце у Прімері. Важко, мабуть, буде розраховувати на щось серйозне «біло-блакитним» і в нинішньому чемпіонаті. Свій прем’єрний матч ла-корунці проведуть проти Реал Сосьєдада. Баски також провалили попередній сезон, посівши лише 12-те місце. 3 з 4-х останніх зустрічей між цими командами у рамках Прімери приносили нічийний результат. Чи виявлять суперники переможця цього разу?

10. Тулуза – Монако, Франція, 3-ій тур

Тулуза продовжує залишатися домашньою командою, здобуваючи більшу частину очок на рідному стадіоні. От і в нинішньому чемпіонаті «фіолетово-білі» перемогли вдома грізний Сент-Етьєн, але вже в наступному турі поступилися в гостях Кану. Більш збалансовано виглядає Монако, яке здобуло 4 очки у 2-х стартових турах. Щоправда, минулої середи «монегаски» поступилися іспанській Валенсії в зустрічі Ліги чемпіонів – 1:3. Чи скористається Тулуза втомою «червоно-білих» після важливого матчу?

11. Газелек (Аяччо) – Анже, Франція, 3-ій тур

Матч 2-х дебютантів Ліги 1. Газелек поки не вражає. У 2-х турах «червоно-сині» здобули лише одне очко і не забили жодного м’яча у ворота своїх суперників. Значно швидше освоївся у найвищому дивізіоні французького футболу Анже. Команда йде без поразок і з 4-ма очками посідає високе 4-те місце турнірної таблиці. Чи вдасться Анже втриматися в числі лідерів після візиту в Аяччо?

12. Зюльте-Варегем – Брюгге, Бельгія, 5-ий тур

Після перемоги у стартовому матчі, Зюльте-Варегем не виграє вже впродовж 3-х поєдинків поспіль, набравши у них усього одне очко. Подібні результати відкинули команду в нижню частину турнірної таблиці. А от Брюгге, як і завжди, ставить перед собою найвищі завдання. «Чорно-сині» вже зараз змушені розриватися на 2 фронти, виступаючи як в чемпіонаті Бельгії, так і в Лізі чемпіонів. Чи зуміє проблемний Зюльте-Варегем створити проблеми віце-чемпіону Бельгії?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 22-ого серпня.

Ми у Viber!