0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 404-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 404-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Зоря (Україна) – Легія (Польща), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Зоря видала 3 перемоги поспіль в усіх турнірах, не пропустивши у цих матчах жодного м’яча. Настільки успішні виступи дозволили луганчанам пробитися до раунду-плей-офф Ліги Європи та піднятися на 2-ге місце в чемпіонаті України. Але зупинятися на цьому підопічні Юрія Вернидуба не збираються. «Чорно-білим» залишилося зробити усього один крок для виходу в груповий турнір Ліги Європи. Але для цього потрібно пройти Легію, яка виграла усі 4 свої попередні матчі в нинішньому єврокубковому сезоні. Чи зуміє Зоря зупинити переможну ходу поляків?

2. Динамо (Мінськ, Білорусія) – Зальцбург (Австрія), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

У минулому сезоні мінському Динамо вдалося пробитися до групового турніру Ліги Європи. Щоправда, там команда виступила не надто вдало, посівши останнє місце у власному квартеті. Наразі білоруси знову прагнуть подолати раунд плей-офф. Їх суперник на цій стадії змагань – Зальцбург, який припинив свою участь в Лізі чемпіонів. Після домашньої перемоги над шведським Мальме – 2:0, «бики» поступилися в гостях з розгромним рахунком – 0:3. Чи вдасться австрійцям настільки швидко відійти від тієї невдачі і дати бій мінським динамівцям?

3. Габала (Азербайджан) – Панатінаїкос (Греція), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Габала вже встигла подолати 3 кваліфікаційних раунди Ліги Європи. Причому, усіх своїх суперників азербайджанці проходили завдяки домашнім перемогам у матчах-відповідях. Тепер же розпочинати «червоно-чорні» будуть на власному полі. В гості до Габали приїде Панатінаїкос, який вилетів з Ліги чемпіонів, поступившись за сумою 2-х матчів бельгійському Брюгге.  Чи під силу Габалі виграти 4-ий поспіль домашній матч в нинішньому сезоні Ліги Європи?

4. Спарта (Прага, Чехія) – Тун (Швейцарія), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Лише зовсім трохи не вистачило празькій Спарті, щоб здолати московський ЦСКА в Лізі чемпіонів. Чехи вели у рахунку, але не зуміли втримати переваги. Тож тепер «червоні» боротимуться за вихід до групового турніру Ліги Європи, де суперники не настільки серйозні. Приміром Тун, який протистоятиме Спарті, не може перемогти вже впродовж 5-ти матчів усіх турнірів. Чи зуміє Спарта здолати суперника, який вочевидь переживає кризу?

5. Слован (Ліберець, Чехія) – Хайдук (Хорватія), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Бронзовий призер чемпіонату Чехії минулого сезону ліберецький Слован розпочав свої виступи в єврокубках з 2-х перемог над ізраїльським Хапоелем з Кір’ят-Шмони. Не менш успішно «синьо-білі» планують завершити свої поєдинки і проти Хайдука. Щоправда, хорвати також налаштовані рішуче. Футболісти зі Спліту встигли пройти вже 3 раунди кваліфікації Ліги Європи, програвши лише один з 6-ти поєдинків. Чим завершиться це протистояння?

6. Мольде (Норвегія) – Стандард (Бельгія),  Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Мольде не вражає. «Синьо-білим» не вдається перемогти вже впродовж 7-ми матчів усіх турнірів. Норвежці поступилися за сумою 2-х матчів хорватському Динамо з Загреба у відборі до Ліги чемпіонів і тепер змушені виступати в менш престижній Лізі Європи. Інша річ – Стандард. «Червоні» знаходяться в чудовій формі. Вони не програють уже 5 матчів усіх змагань і прагнуть збільшити цю серію. Чи вдасться Мольде пригальмувати бельгійців?

7. Стяуа (Румунія) – Русенборг (Норвегія), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Проблеми Стяуа ніяк не закінчаться. «Червоно-сині» не можуть виграти вже 4 матчі. Поступилися чемпіони Румунії і сербському Партизану, завершивши свої виступи в Лізі чемпіонів. Але й в зустрічі з Русенборгом Стяуа буде дуже непросто. «Маленькі тролі» буквально змітають усіх на своєму шляху, видавши серію з 10-ти перемог поспіль в усіх турнірах. Чи продовжиться переможна хода тронхеймців у Бухаресті?

8. Астра (Румунія) – АЗ (Алкмаар, Нідерланди), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

В попередньому раунді Ліги Європи Астра здолала опір представника англійської Прем’єр-ліги – Вест Хема. Але нинішній суперник румунів аж ніяк не слабший. АЗ регулярно виступає в групових турнірах 2-го за престижністю єврокубка і в нинішньому сезоні знову планує туди потрапити. Щоправда, останнім часом «сирні фермери» дещо пригальмували. В 2-х попередніх поєдинках чемпіонату Нідерландів вони здобули лише одне очко. Чого очікувати від АЗ в поєдинку проти непоступливої Астри?

9. Янг Бойз (Швейцарія) – Карабах (Азербайджан), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Янг Бойз не найкращим чином розпочав нинішній сезон, здобувши лише одну перемогу в 7-ми матчах. Дуже швидко «бджоли» вилетіли і з Ліги чемпіонів, без жодних шансів двічі поступившись французькому Монако. Довести, що вони чогось таки варті, футболісти з Берна спробують в поєдинку Ліги Європи проти Карабаха. Азербайджанці також розпочинали сезон в Лізі чемпіонів, але в гідній боротьбі нещодавно поступилися шотландському Селтику. Чи зуміє Янг Бойз перервати власну смугу єврокубкових невдач, обігравши Карабах?

10. Работнічки (Македонія) – Рубін (Росія), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Розпочавши боротьбу з першого кваліфікаційного раунду, Работнічки здолали уже 3-х суперників у нинішньому сезоні Ліги Європи. Найбільшим досягненням македонців можна назвати перемогу над турецьким Трабзонспором в попередньому раунді змагань. Але щоб потрапити до групового турніру, «червоно-білим» слід зробити ще один крок – перемогти Рубін. Казанці на старті сезону демонструють дуже нестабільний та непередбачуваний футбол. Наскільки вдало росіяни зіграють у Скоп’є?

11. Альтах (Австрія) – Белененсеш (Португалія), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

В попередньому раунді Ліги Європи Альтах без проблем двічі переміг Гімараеш. Тепер же жереб звів «біло-чорних» з іншим представником Португалії – Белененсешем, який нічим не сильніший за попереднього суперника. Лісабоні лише входять у новий сезон, зігравши тільки 3 офіційні поєдинки. У Лізі Європи «синьо-білі» виявилися сильнішими за шведський Гетеборг. Чи зуміє Альтах пройти ще одну португальську команду?

12. Лех (Польща) – Відеотон (Угорщина), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Леху не позаздриш. «Залізничники» переживають відверту кризу, вигравши лише один матч з 6-ти попередніх в усіх турнірах. Окрім постійних невдач в чемпіонаті Польщі, вилетіла команда і з Ліги чемпіонів, двічі поступившись швейцарському Базелю. Наступний суперник Леху – Відеотон – також нещодавно виступав у Лізі чемпіонів, але виявився слабшим за білоруський БАТЕ. «Червоно-сині» програли 3 попередні поєдинки в усіх змаганнях. Чи зупинить Відеотон своє падіння в Познані?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 четверга, 20-ого серпня.

Ми у Viber!