0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 403-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 403-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Рапід (Відень) – Шахтар (Донецьк), Ліга чемпіонів, раунд плей-офф, перший матч

Віденській Рапід виглядає дуже переконливо. Команда не програла жодного з 8-ми матчів нового сезону, а в попередньому раунді Ліги чемпіонів залишила за бортом турніру грізний нідерландський Аякс. Що ж стосується Шахтря, то донеччани дещо збавили оберти за останній час. В 2-х попередніх турах чемпіонату України підопічні Мірчі Луческу здобули лише одне очко. Разом з тим. на боці українців – значно більший досвід виступів у Лізі чемпіонів. Чи допоможе він Шахтареві здобути сприятливий результат у Відні?

2. Лаціо – Байер, Ліга чемпіонів, раунд плей-офф, перший матч

Після тривалої перерви Лаціо повертається до Ліги чемпіонів. «Біло-блакитні» поки провели лише один офіційній матч в новому сезоні, в якому поступилися Ювентусу в боротьбі за Суперкубок Італії. Не пощастило римлянам із суперником і в раунді плей-офф Ліги чемпіонів. Минулого сезону Байер дійшов до 1/8 фіналу головного єврокубка, лише там в серії пенальті поступившись мадридському Атлетіко. Не гірше «фармацевти» планують виступити і цього разу. Чи вдасться Лаціо зупинити команду Роджера Шмідта?

3. Спортинг (Лісабон) – ЦСКА (Москва), Ліга чемпіонів, раунд плей-офф, перший матч

Новий сезон лісабонський Спортинг розпочав з 2-х перемог. «Леви» здобули Суперкубок Португалії та виграли матч першого туру чемпіонату. Тепер на команду очікує протистояння з московським ЦСКА за вихід до групового турніру Ліги чемпіонів. На відміну від португальців, «армійці» вже подолали один раунд кваліфікації. В драматичній боротьбі за сумою 2-х матчів вони здолали чеську Спарту. 10 років тому ЦСКА обіграв Спрортинг у фіналі Кубка УЄФА, здобувши почесний трофей. Як буде цього разу?

4. БАТЕ – Партизан, Ліга чемпіонів, раунд плей-офф, перший матч

БАТЕ, як і минулого року, знову прагне пробитися до групового турніру Ліги чемпіонів. На своєму шляху білоруси здолали уже 2-х суперників - ірландський Дандолк та угорський Відеотон. Щоправда, в національному чемпіонаті «батони» вже впродовж 2-х турів не виграють і не забивають. У раунді плей-офф Ліги чемпіонів білорусам протистоятиме Партизан, амбіції якого теж високі. На попередніх стадіях змагань серби розібралися з грузинською Ділою та румунською Стяуа? Чим завершиться білорусько-сербське протистояння?

5. Астана – АПОЄЛ, Ліга чемпіонів, раунд плей-офф, перший матч

Ставши минулого року чемпіоном Казахстану, Астана вперше в своїй історії здобула право виступати в Лізі чемпіонів. Дебют виявився дуже вдалим. «Синьо-жовті» вже подолали 2 раунди кваліфікації, пройшовши спочатку словенський Марібор, а потім – і  фінський ХІК. Значно більше досвіду виступів у головному єврокубку має АПОЄЛ. Кіпріоти пройшли македонський Вардар та данський Мідтьюлланд, хоча виграли лише один з 4-х поєдинків проти цих команд. Чи зуміє Астана відсвяткувати ще одну перемогу над серйозним суперником?

6. Валенсія – Монако, Ліга чемпіонів, раунд плей-офф, перший матч

Для Валенсії поєдинок проти Монако стане першим офіційним в новому сезоні. Минулий єврокубковий рік «кажани» взагалі пропустили, тож нині поспішають знову повернутися до когорти кращих клубів Європи. Що стосується Монако, то французи в 3-му кваліфікаційному раунді виявилися сильнішими за швейцарський Янг Бойз. Попередній сезон був для «червоно-білих» надзвичайно успішним. Вони пробилися до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, лише на цій стадії поступившись італійському Ювентусу. Чи відсвяткує Валенсія своє повернення до єврокубків перемогою над серйозним суперником?

7. Селтик – Мальме, Ліга чемпіонів, раунд плей-офф, перший матч

Селтик розпочав свої виступи в нинішньому сезоні Ліги чемпіонів ще з 2-го кваліфікаційного раунду. На шляху до раунду плей-офф шотландці розібралися з ісландським Стьярнаном та азербайджанським Карабахом. Щоб пробитися до основної стадії турніру, «кельтам» потрібно обіграти ще учасника групового турніру минулого сезону Ліги чемпіонів – Мальме. «Небесно-блакитні» налаштовані повторити свій минулорічний подвиг. Про серйозність намірів шведів свідчить їх перемога над австрійським Зальцбургом на минулій стадії змагань. Чи зуміє Селтик здолати Мальме?

8. Скендербеу – Динамо (Загреб), Ліга чемпіонів, раунд плей-офф, перший матч

Вперше в своїй історії Скендербеу підібрався настільки близько до здобуття путівки в груповий турнір Ліги чемпіонів. На попередніх стадіях албанцям відверто щастило з жеребкуванням. Ні Крузейдерс з Північної Ірландії, ні молдовський Мілсамі не зуміли скласти «сніжним вовкам» серйозної конкуренції. І лише в раунді плей-офф на Скендербеу очікує по-справжньому гідний опонент. Загребське Динамо не програло ще жодного матчу в нинішньому сезоні. Наскільки успішним виявиться візит «синіх» до Албанії?

9. Іпсвіч – Бернлі, Англія, Чемпіоншип, 3-ій тур

В минулому сезоні Іпсвічу зовсім трохи не вистачило, щоб пробитися до Прем’єр-ліги. Серйозні турнірні завдання «синьо-білі» ставлять перед собою і нині. В перших 2-х турах вони здобули 4 очки і перебувають у верхній частині таблиці. А от Бернлі, який минулої весни понизився в класі, поки ще не перемагав. «Бордові» зіграли унічию обидва свої поєдинки і знаходяться не надто високо. Чи зуміє Бернлі відібрати очки у Іпсвіча на його полі?

10. Мілтон Кінс Донс – Болтон, Англія, Чемпіоншип, 3-ій тур

Дебютант Чемпіоншипа Мілтон Кінс Донс ефектно розпочав новий сезон. «Біло-червоні» розгромили в гостях Ротерхем. Але вже в наступному турі команда зазнала і першої своєї поразки, поступившись Престону. Що ж стосується Болтона, то «рисаки» продовжують розчаровувати власних уболівальників. У 2-х стартових турах вони здобули лише одне очко, не забивши при цьому жодного м’яча, і вже традиційно посідають звичне для себе місце внизу турнірної таблиці. Чи до снаги новачку ліги здолати Болтон?

11. Бристоль Сіті – Лідс, Англія, Чемпіоншип, 3-ій тур

Після кількарічної перерви Бристоль Сіті повертається до Чемпіоншипа. Але закріпитися в 2-му за силою дивізіоні англійського футболу «малинівкам» буде дуже непросто. Сезон вони розпочали з 2-х поразок поспіль і нині перебувають на останньому місці турнірної таблиці. Що стосується Лідса, то «білі» в обох матчах нового сезону поділили очки зі своїми суперниками. 6 попередніх матчів між цими командами в рамках Чемпіоншипа незмінно завершувалися на користь Лідса. Як буде цього разу?

12. Вулверхемптон – КПР, Англія, Чемпіоншип, 3-ій тур

Не зважаючи на непростий календар, Вулверхемптон спромігся здобути 4 очки в 2-х стартових турах чемпіонату. «Вовки» обіграли в гостях Блекберн та зіграли унічию на власному полі з Халл Сіті. Тепер на команду очікує побачення з КПР, який ще кілька місяців тому виступав у Прем’єр-лізі. «Обручі» на старті нового сезону Чемпіоншипа виглядають дуже невиразно. З одним очком у активі вони знаходяться серед аутсайдерів. Чи зуміють «вовки» обіграти такого суперника?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 вівторка, 18-ого серпня.

Ми у Viber!