0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 402 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового туру лотереї «Спортпрогноз».

1. Чорноморець – Зоря, Україна, 5 тур

Старт сезону для одеського Чорноморця був достатньо обнадійливим. Одесити зіграли в результативну нічию з донецьким Олімпіком і мало не відібрали очки в Дніпра, однак продовження не сталося. Першим дзвіночком стала домашня поразка від київського Динамо, а тиждень тому «моряки» без шансів програли у Львові тамтешнім Карпатам – 0:4. Реабілітуватись за те фіаско команда Олександра Бабіча спробує в протистоянні із Зорею, яка нині близька до своєї кращої форми. Не віщує нічого хорошого Чорноморцю і статистика, адже з 5-ти попередніх матчів проти луганчан одесити виграли лише один. Яким буде результат цього разу?

2. Сталь – Волинь, Україна, 5 тур

В еліті українського футболу дніпродзержинська Сталь проводить лише перший сезон, однак жодного страху в очах «сталеварів» не видно. У 1-ому турі команда Олександра Мазяра заледве не відібрала очки в київського Динамо, після чого мала всі шанси зіпсувати настрій львівським Карпатам, але все ж таки програла. Втім, стартові невдачі, схоже, лише більше мотивували дніпродзержинців, адже після того вони здобули 2 перемоги поспіль, подужавши луганську Зорю та Олександрію, не пропустивши при цьому жодного м’яча. Наступним випробуванням для Сталі стане домашня дуель проти Волині, яка в новому сезоні, схоже, не проти замахнутись на місце в зоні єврокубків. Чи до снаги дебютанту Прем’єр-Ліги подужати такого суперника?

3. Манчестер Сіті – Челсі, Англія, 2 тур

Старт сезону для чемпіона Англії поки що не складається. Спершу Челсі програв битву за Суперкубок, поступившись Арсеналу, а в 1-ому турі Прем’єр-Ліги задовольнився лише нічиєю в домашній зустрічі із Суонсі. Тепер на «аристократів» чекає вояж на «Етіхад», де місцевий МанСіті не знає авторитетів і зовсім не проти помститись Челсі за поразку в чемпіонській гонці минулого сезону. Чи вдасться «містянам» продовжити невдачі лондонців?

4. Крістал Пелас – Арсенал, Англія, 2 тур

Після перемоги над Челсі в Суперкубку Англії здавалося, що в новому сезоні Арсенал з перших турів візьметься за справу і очок на рівному місці не втрачатиме. Однак, сталося не так як гадалося. Вже в 1-ому матчі чемпіонату «каноніри» сенсаційно поступились скромному Вест Хему – 0:2, продемонструвавши при цьому надзвичайно бліду гру в атаці, а головним антигероєм матчу став зірковий новачок команди Петер Чех, котрий припустився двох необов’язкових помилок, що призвели до пропущених м’ячів. І реабілітуватись за ту невдачу команді Арсена Венгера буде дуже не просто, адже на неї чекає виїзна дуель із Крістал Пелас. Під орудою Алана Пардью «орли» представляють надзвичайно серйозну силу і, за вдалого перебігу подій, можуть переграти будь-якого опонента. Чи вдасться «кришталевим» зіпсувати настрій своїй сусідам по місту?

5. Редінг – Лідс, Англія, Чемпіоншип, 2 тур

У минулому сезоні Лідсу нарешті вдалося перервати 9-матчеву безвиграшну серію в дуелях з Редінгом. Причому, зробили це «білі» на полі «роялс». Чи до снаги команді Уве Рослера розвинути цей успіх і знову подужати незручного опонента?

6.  Штутгарт  - Кельн, Німеччина, 1 тур

У минулому сезоні Штутгарт не забив у ворота Кельна бодай м’яч – нульова нічия на виїзді та поразка 0:2 вдома. Більше того, перемогти «козлів» у рамках БундесЛіги «шваби» не можуть вже 4-ри матчі поспіль. Чи під силу команді Александра Цурнігера переграти впертого суперника цього разу?

7. Реймс – Марсель, Франція, 2 тур

У стартовому турі Ліги 1 скромний Реймс, попри прогнози скептиків, подужав на виїзді Боро – 2:1, хоча ще на 80 хвилині програвав. Натомість, Марсель відверто розчарував, мінімально поступившись вдома Лорьяну. У французькій пресі одразу з’явились чутки про скору відставку Марсело Б’єлси, однак сам наставник запевнив, що про звільнення не думає і наразі повністю сконцентрований на роботі з провансальським клубом. У минулому сезоні Марсель у виїзній зустрічі проти Реймса не залишив супернику жодних шансів, відправивши у ворота «червоно-білих» 5 м’ячів без відповіді. Як усе складеться цього разу?

8. Левен – Шарлеруа, Бельгія, 4 тур

Левену не позаздриш. Минуло вже 3 тури, а команда Івана Леко досі без жодного набраного очка. Так і до боротьби за виживання недалеко. Здобути перші залікові бали Левен налаштований у домашній зустрічі з міцним Шарлеруа, от тільки чи погодяться із цим «червоні», які після вильоту з Ліги Європи головну ставку, поза сумнівом, зроблять на чемпіонат?

9. Утрехт – Херенвен, Нідерланди, 2 тур

Переможна серія Херенвена в протистояннях із Утрехтом сягнула позначки в 3 матчі. Однак, виїзні поєдинки проти цього суперника, зазвичай, даються «суперфрізам» дуже не просто. Приміром, з 4-ох останніх гостьових матчів проти Утрехта Херенвен програв 3 при одній перемозі, яка, до слова, сталася в минулому сезоні. Яким буде фінал цього разу?

10. Хераклес – Бреда, Нідерланди, 2 тур

Через технічну помилку у парі №10 тиражу №402 замість команди «Неймеген» вказано команду «Бреда». Відповідно до п. 4.8 Додатку №1 до Умов проведення лотереї «Спортпрогноз», усі зроблені ставки на пару «Хераклес» - «Бреда» будуть вважатися вірними.

11. Старт – Одд Гренллан, Норвегія, 20 тур

Старт залихоманило. «Жовто-чорні» програють ось уже 4-ри тури поспіль, скотившись в підвал турнірної таблиці норвезької Тіппеліги. Якщо так піде і далі, команда опиниться в зоні вильоту. Зупинити своє падіння Старт сподівається в зустрічі з міцним Одд Гренллан. Чи до снаги господарям подужати такого опонента?

12. Мьондален – Хеугесунн, Норвегія, 20 тур

Остання «вікторія» Мьондалена датована ще 12-им травня. Відтоді «коричнево-білі» не можуть перемогти вже 11-ть турів поспіль. Чи вдасться команді перервати свою жахливу серію в домашньому протистоянні з Хеугесунн, котрий хоч і зірок з неба не хапає, але очки набирає справно?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.55 неділі, 16 серпня.

Ми у Viber!