0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 401 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Борусія Дортмунд – Борусія Менхенгладбах, Німеччина, 1 тур

Новий сезон німецької БундесЛіги дортмундська Борусія відкриває домашнім поєдинком проти одноклубників з Менхенгладбаха. «Бджоли», зважаючи на господарський статус, фаворити зустрічі, однак з 6-ти попередніх матчів проти «жеребців» вони виграли лише 1 при 4-ох! поразках. Втім, це було при Юргені Клоппі. Нині ж дортмундців очолює Томас Тухель. Яким буде його дебют в новій команді?

2. Вердер – Шальке, Німеччина, 1 тур

Вердер провалив старт минулого сезону і довгий час йшов у зоні вильоту, поки команду не очолив Віктор Скрипник. Під керівництвом українця справи бременців одразу пішли вгору і вони мало не вибороли місце в зоні єврокубків, однак не пощастило. Надолужити згаяне «музики» налаштовані в нинішньому чемпіонаті. Першим випробуванням для них стане домашня дуель із Шальке, який зовсім не проти розжитись  очками в Бремені. І підстав для цього у гельзенкірхенців більш, ніж достатньо. «Кобальтові» не програють Вердеру вже 10-ть матчів поспіль, 7! з яких були виграні. Чи вдасться «музикам» вперше з 2010-ого року подужати Шальке?

3. Майнц – Інгольштадт, Німеччина, 1 тур

Для обох команд це буде перше побачення в історії. Воно й не дивно, адже Інгольштадт був заснований лише 11-ть років тому і для нього це буде дебютний сезон у БундесЛізі. Майнц у зустрічі з новачком всерйоз розраховує на перемогу, от тільки недооцінювати гостей не варто. Хоча б з огляду на те, що «чорні» мають щедрого спонсора – це автоконцерн «АУДІ», який грошей на якісних гравців не шкодує. От тільки чи вистачить цього, щоб уникнути поразки у виїзному протистоянні з міцними та амбітними «карнавальниками»?

4. Дармштадт – Ганновер, Німеччина, 1 тур

Інший новачок БундесЛіги розпочинає сезон домашнім поєдинком проти Ганновера. Що очікувати від скромного Дармштадта – величезна загадка. Команда Дірка Шустера не може похвалитись гучними іменами в складі, однак славиться організованою та надзвичайно збалансованою обороною. Чи вдасться «ліліям» піднести сюрприз, розпочавши чемпіонат з перемоги над «96-ими»?

 5. Сент-Етьєн – Бордо, Франція, 2 тур

У стартовому турі Ліги 1 Сент-Етьєн та Бордо розчарували. «Зелені» програли на виїзді Тулузі, а жирондинці в рідних стінах поступилися скромному Реймсу. Реабілітуватись за невдачі на старті обидві команді налаштовані в очній дуелі. Більше шансів на успіх, зважаючи на господарський статус, у підопічних Крістофа Галтьє. Втім, легко їм точно не буде. Хоча б з огляду на те, що з 4-ох попередніх матчів проти Бордо Сент-Етьєн виграв лише один. Чи вдасться «зеленим» подужати впертого опонента цього разу?

6. Генгам – Ліон, Франція, 2 тур

Новий сезон Ліги 1 віце-чемпіон Франції Ліон розпочав з домашнього поєдинку проти Лорьяна, зігравши в невиразну нульову нічию. Тепер на «ткачів» очікує важкий вояж до Генгаму. Команда Жослена Гурвеннека в стартовому турі програла на виїзді Нанту, тож у зустрічі з Ліоном неодмінно спробує набрати перші очки в сезоні. Втім, зробити це буде неймовірно складно. Справа в тому, що «ткачі» перемагають «червоно-чорних» уже 4-ри матчі поспіль і зовсім не проти зробити це знову. У кого більше шансів на успіх у цій дуелі?

7. Ренн – Монпельє, Франція, 2 тур

У новому сезоні Ренн прагне нарешті зайняти місце в зоні єврокубків, однак старт сезону бретонці провалили, програвши на Корсиці Бастії. Надолужити згаяне команда Філіппа Монтаньє налаштована в домашній зустрічі проти Монпельє. Все б нічого, але перемогти «еро» Ренн не може вже 5-ть матчів поспіль. Чи до снаги бретонцям нарешті перервати безвиграшну серію в дуелях з «паладінами»?

8. Труа – Ніцца, Франція, 2 тур

У стартовому турі Ніцца була близькою до того, аби відібрати очки в домашній зустрічі проти Монако, однак провалила заключний відрізок гри і, як наслідок, залишилась ні з чим. Набрати перші залікові бали «орли» сподіваються у виїзному протистоянні з новачком дивізіону - Труа. Нібито нічого надскладного, от тільки шампанці під керівництвом Жан-Марка Фурлана вдома програють вкрай рідко. Чи вдасться їм встояти під натиском амбітної команди Клода Пюеля?

9. Анже – Нант, Франція, 2 тур

Після довгої перерви Анже повернувся в еліту французького футболу і одразу створив сенсацію, перегравши на виїзді міцне Монпельє – 2:0. Тепер команда Стефана Мулена гратиме вдома, а її суперником буде Нант. «Жовті канарки» також розпочали сезон з перемоги, подужавши в рідних стінах Генгам – 1:0. Як завершиться їх вояж до Анже?

10. Кан – Тулуза, Франція, 2 тур

Кан став автором чи не головної сенсації стартового туру французької Ліги 1. Нормандці подужали на виїзді сам Марсель, зробити що, традиційно, не просто. Тепер на команду Патріса Гаранда чекає домашня дуель з Тулузою. У минулому сезоні Кан у протистоянні з «тефес» набрав 4 пункти – перемога вдома та нічия на виїзді. Що очікувати від «червони-синіх» цього разу?

11. Уотфорд – Вест Бромвіч, Англія, 2 тур

Вест Бромвіч, традиційно, надзвичайно незручний суперник для Уотфорда. «Шершні» не можуть подужати «дроздів» уже 6-ть матчів поспіль, 4-ри з яких були програні. Більше того, в 15-ти попередніх поєдинках між командами в Уотфорда лише 1 перемога. Чи вдасться команді Кіке Флореса зламати малоприємну тенденцію у дуелях з Вест Бромом?

12. Олімпік Донецьк – Олександрія, Україна, 5 тур

Криза Олімпіка продовжується. Донеччани програють вже 3 тури поспіль, а в 17-ти попередніх матчах в рамках УПЛ спромоглися здобути лише 1 перемогу. Перервати смугу невдач команда Романа Санжара сподівається у протистоянні з новачком дивізіону – Олександрією. Чи до снаги «олімпійцям» подужати такого опонента?

Зробити свої ставки на цей тираж Ви можете до 16.25 суботи, 15-ого серпня.

Ми у Viber!