0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 400-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 400-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Барселона – Севілья, Суперкубок УЄФА (Тбілісі)

В минулому сезоні Барселона виграла усі трофеї – чемпіонат та кубок Іспанії, а також – Лігу чемпіонів. Тепер каталонці спробують додати до своєї вражаючої колекції ще й Суперкубок УЄФА, який востаннє здобували в 2011-му році. Суперниками «синьо-гранатових» цього разу стануть їх земляки із Севільї. «Норвіонці» 2 роки поспіль стають переможцями Ліги Європи. В минулому сезоні вони в матчі за Суперкубок УЄФА поступилися мадридському Реалу. Чи вдасться їм більш успішніше зіграти проти Барселони?

2. Рід – Зальцбург, Австрія, 4-ий тур

Рід невдало розпочав новий сезон в австрійській Бундеслізі. У 3-х турах «зелено-чорні» здобули усього одне очко, опинившись в числі аутсайдерів чемпіонату. Ще більш дивно бачити внизу турнірної таблиці діючого чемпіона країни – Зальцбург. Нещодавно «бики» вилетіли з Ліги чемпіонів, а в національному чемпіонаті своєї країни лише з 3-ї спроби здобули своє перше очко. Чи зуміє Зальцбург нарешті відсвяткувати перемогу?

3. Аустрія – Рапід (Відень), Австрія, 4-ий тур

Матч лідерів чемпіонату Австрії. Обидва клуби відмінно розпочали новий сезон. Аустрія, після 2-х перемог поспіль, лише в матчі минулого туру втратила свої перші залікові бали. Та все ж, з 7-ми очками в активі «фіалки» посідають 2-ге місце. А от Рапід успішно виступає як в австрійській Бундеслізі, так і в єврокубках. В чемпіонаті країни «зелено-білі» виграли усі свої матчі і знаходяться на вершині турнірної таблиці, а в Лізі чемпіонів пробилися до раунду плей-офф. Чим завершиться побачення 2-х віденських клубів?

4. Вольфсбергер – Штурм, Австрія, 4-ий тур

Вольфсбергеру не позаздриш. «Біло-чорні» здобули лише одне очко в 3-х стартових турах чемпіонату Австрії. До того ж, команда завершила свої виступи і в Лізі Європи. Свою першу перемогу в Бундеслізі Вольфсбергер намагатиметься здобути в поєдинку зі Штурмом. Футболісти з Грацу, як і їх суперники, нещодавно вилетіли з Ліги Європи. А от на внутрішній арені в новому сезоні вони ще не програвали. Після 2-х нічиїх у стартових турах, Штурм відсвяткував свою першу перемогу. Чи зуміє Вольфсбергер засмутити команду з Грацу?

5. Гредіг – Адміра-Ваккер, Австрія, 4-ий тур

Старт Гредіга в новому чемпіонаті можна вважати доволі успішним. Після перемоги в матчі першого туру, 2 наступні свої поєдинки «синьо-білі» завершили унічию, що дозволило їм посісти високе 4-те місце турнірної таблиці. Перемогу та 2 нічиї у своєму активі має і нинішній суперник Гредіга – Адміра-Ваккер. Більше того, в «червоних» така ж різниця м’ячів, як і у «синьо-білих»: 5-4. Чи вдасться якійсь з команд перемогти та вирватися вперед?

6. Данді Юнайтед – Данді, Шотландія, 3-ій тур

В минулому сезоні Данді Юнайтед та Данді посіли сусідні місця в турнірній таблиці. Поруч команди з одного міста знаходяться і на старті нового чемпіонату. Обидва клуби здобули по одній перемозі та програли ще по одному матчу. Цікаво, що виграли як «мандарини», так і «темно-сині» в гостях. У той же час на власному полі поступилися своїм суперникам. Більш успішно в дербі впродовж останніх років виступав Данді Юнайтед. Чи зуміють «терористи» і цього разу здолати опір Данді?

7. Хартс – Мозервелл, Шотландія, 3-ій тур

Дебютант найвищого дивізіону шотландського футболу Хартс здивував багатьох, розпочавши новий сезон з 2-х перемог поспіль. Таким чином, «серця», які ще минулої весни виступали в Лізі 1, опинилися серед лідерів Прем'єр-ліги. А от Мозервелл, який провалив минулий чемпіонат, і нині виглядає дуже нестабільно, чергуючи перемоги з поразками. Разом з тим, 4 особисті зустрічі між командами незмінно завершувалися на користь Мозервелла. Чи вдасться «жовто-червоним» і цього разу обіграти зухвалого новачка?

8. РоПС – СІК (Сейнайокі), Фінляндія, 23-ій тур

РоПС серйозно пригальмував. Поступившись в минулому турі Лахті, футболісти з Рованіемі втратили лідерство в чемпіонаті, пропустивши вперед ХІК. Взагалі «синьо-білі» не можуть перемогти вже впродовж 4-х турів, здобувши в цих матчах лише 2 очки. Не вражає останнім часом і СІК. Представники Сейнайокі програли 2 свої попередні зустрічі, а всього не виграють впродовж 3-х матчів чемпіонату Фінляндії. Незважаючи на це, СІК продовжує посідати 3-тє місце турнірної таблиці. Чого очікувати від СІКу в Рованіемі?

9. ВПС – КуПС, Фінляндія, 23-ій тур

ВПС з останніх сил намагається врятуватися від пониження в класі. Команда не програє вже впродовж 3-х матчів, а минулих вихідних здобула першу перемогу в чемпіонаті за останні 7 турів. Та цього поки замало, тож «чорно-білі» продовжують посідати останнє місце турнірної таблиці. Значно впевненіше може почувати міцний середняк чемпіонату – КуПС. «Жовто-чорні» йдуть 7-ми, впевнено вигравши при цьому 2 попередні матчі, кожен з яких проводили на власному полі. Чи зуміє головний аутсайдер ліги ВПС відібрати очки в футболістів з Куопіо?

10. Люцерн – Санкт-Галлен, Швейцарія, 5-ий тур

Поступившись на власному полі Базелю, Люцерн зазнав першої поразки в нинішньому сезоні. Ця невдача відкинула «синьо-жовтих» в середину турнірної таблиці – на 5-те місце. Усього на одне очко від Люцерна відстає його нинішній суперник – Санкт-Галлен. «Зелено-білі» після перемоги в стартовому турі, не можуть виграти вже в 3-х матчах поспіль, здобувши у них усього одне очко. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

11. Сьон – Цюрих, Швейцарія, 5-ий тур

Вже традиційно для себе Сьон демонструє нестабільні результати. В 4-х матчах «біло-червоні» здобули лише одну перемогу, набрали 5 очок і знаходяться в компанії середняків Суперліги. Таку ж кількість пунктів має і бронзовий призер минулого чемпіонату – Цюрих. Лише в матчі минулого туру «леви» нарешті виграли свій перший матч в сезоні. До того їм не вдавалося перемогти впродовж 5-ти офіційних матчів усіх турнірів. Чи вдасться Сьону здобути перемогу та випередити Цюрих в турнірній таблиці?

12. Вадуц – Грассхопперс, Швейцарія, 5-ий тур

Тривала боротьба на 2 фронти – в чемпіонаті Швейцарії та Лізі Європи – відібрала надто багато сил у футболістів Вадуца. Тож не дивно, що представники Ліхтенштейну опинилися на останньому місці турнірної таблиці Суперліги. Але у Вадуца ще є вдосталь часу, щоб виправити ситуацію. А от Грассхопперс стартував дуже успішно. Здобувщи 3 перемоги в 4-х матчах «коники» увійшли до числа лідерів і поступаються нині лише Базелю. Чи зуміє Грассхопперс здобути максимальний результат в Ліхтенштейні?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.25 вівторка, 11-ого серпня.

Ми у Viber!