0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 399-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 399-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Дніпро – Динамо К., Україна, 4-ий тур

Дніпро ще не набрав тієї форми, яка дозволяла команді демонструвати успішні результати в усіх змаганнях минулого сезону. В нинішньому чемпіонаті України «синьо-біло-блакитні» здобули лише одну перемогу в 3-х стартових турах, 2 інші матчі завершивши унічию. А от діючий чемпіон країни – київське Динамо – очок поки не втрачає. Підопічні Сергія Реброва видали 3 перемоги поспіль і разом з Шахтарем поділяють перше-друге місця турнірної таблиці. Чи вдасться команді Мирона Маркевича пригальмувати киян?

2. Ворскла – Шахтар, Україна, 4-ий тур

Ворскла – наймиролюбніша команда початку нинішнього чемпіонату України. Усі 3 свої поєдинки полтавчани завершили унічию з однаковим рахунком 1:1. Крім того, минулого четверга на «зелено-білих» очікував важкий поєдинок Ліги Європи проти словацької Жиліни, в якому підопічні Василя Сачка хоч і перемогли, але свої виступи в турнірі завершили. А от Шахтар поки в Прем’єр-лізі лише перемагає. 3 поспіль виграші дозволяють «гірникам» очолювати турнірну таблицю. Не гірше команда виступає і в Лізі чемпіонів. Чи зуміє Ворскла нав’язати боротьбу донеччанам?

3. Сток Сіті – Ліверпуль, Англія, 1-ий тур

Уболівальники Ліверпуля чудово пам’ятають те приниження, яке завдав їх улюбленцям Сток Сіті в заключному турі минулого чемпіонату. В Сток-он-Тренті «гончари» познущалися над «червоними», здобувши перемогу з рахунком 6:1. Взагалі, Сток Сіті на власному полі регулярно перемагає Ліверпуль, здобувши тут 4 перемоги над мерсісайдцями в 5-ти попередніх особистих матчах. Чи до снаги підопічним Брендана Роджерса помститися «гочнарам» за фіаско кількамісячної давнини?

4. Ньюкасл – Саутгемптон, Англія, 1-ий тур

Для Ньюкасла, який з великими труднощами зберіг прописку в Прем’єр-лізі минулої весни, ця гра стане першою офіційною в новому сезоні. А от Саутгемптон вже встиг провести 2 матчі в Лізі Європи, кожен з яких завершив на власну користь. «Святі» обіграли нідерландський Вітесс як вдома – 3:0, так і в гостях – 2:0. 3 попередні поєдинки між Ньюкаслом та Саутгемптоном незмінно завершувалися на користь «святих». Як буде цього разу?

5. Гронінген – Твенте, Нідерланди, 1-ий тур

Результат матчу Гронінген – Твенте буде визначено жеребкуванням. Матч було перенесено з 9 на 12 серпня через страйк поліцейських у Нідерландах.

6. Віллем ІІ – Вітесс, Нідерланди, 1-ий тур

Повернувшись до найвищого дивізіону нідерландського футболу, новачок Ередивізі Віллем ІІ вже в своєму дебютному сезоні посів 9-те місце в турнірній таблиці. Не менш вдало представники Тілбурга планують виступити і в нинішньому чемпіонаті. Їх першим суперником стане Вітесс, який надто рано припинив свої виступи в Лізі Європи. «Жовто-чорні» нічого не зуміли вдіяти проти англійського Саутгемптона, без шансів двічі поступившись «святим». Чи зуміє Вітесс більш вдало стартувати на внутрішній арені?

7. Тулуза – Сент-Етьєн, Франція, 1-ий тур

Для Тулузи минулий сезон видався провальним. Команда посіла лише 17-те місце, до останнього ведучи боротьбу за збереження прописки в Лізі 1. А от Сент-Етьєн вже традиційно завершив чемпіонат у верхній частині турнірної таблиці – на 5-ій позиції. Якщо «фіолетово-білі» проводитимуть свій перший матч в новому сезоні, то Сент-Етьєн вже встиг зіграти 2 матчі в Лізі Європи, де пройшов румунський Тиргу-Муреш. Наскільки успішним виявиться візит «зелених» до Тулузи?

8. Шарлеруа – Брюгге, Бельгія, 3-ій тур

4 очки в 2-х матчах – таким результатом може похвалитися на старті бельгійського чемпіонату Шарлеруа. Навіть нинішній суперник «зебр», срібний призер минулого сезону Брюгге має на один пункт менше, знаходячись в середині турнірної таблиці. Разом з тим, «чорно-сині» значно успішніше виступають в єврокубках. У той час, як Шарлеруа припинив свої виступив  Лізі Європи, Брюгге продовжує вести боротьбу за потрапляння до групового турніру Ліги чемпіонів. Чи вдасться «чорно-синім» обіграти Шарлеруа, заодно випередивши «зебр» в таблиці чемпіонату?

9. Альтах – Штурм, Австрія, 3-ій тур

Альтах жахливо розпочав нинішній сезон австрійської Бундесліги. Бронзовий призер минулого чемпіонату програв обидва свої стартові матчі, несподівано опинившись на останньому місці турнірної таблиці. Єдиною втіхою для «біло-чорних» може служити те, що команда продовжує свої виступи в Лізі Європи, де їй вже вдалося пробитися до раунду плей-офф. Не знає радості перемог в чемпіонаті Австрії поки і Штурм, який обидва поєдинки завершив унічию. А от з Ліги Європи представники Граца вже вилетіли. Чи вдасться комусь з суперників здобути свій перший виграш в Бундеслізі?

10. Ліллестрем – Русенборг, Норвегія, 19-ий тур

Здолавши тиждень тому Сандефьорд, Ліллестрем перервав свою безвиграшну серію тривалістю в 5 матчів. Та проблем у «канарок» усе ще вистачає. В нинішньому сезоні команда перетворилася на звичайного середняка Тіппеліги і ні на що особливе вже не претендує. Інша річ – Русенборг. «Маленькі тролі» видали серію з 7-ми поспіль перемог в усіх турнірах. Тронхеймці лідирують в чемпіонаті і всерйоз налаштовані здобути «золото» вперше з 2010-го року. Чи продовжиться переможна хода Русенборга в Ліллестремі?

11. Стремсгодсет – Стабек, Норвегія, 19-ий тур

Кілька днів тому Стремсгодсет закінчив свої виступи в Лізі Європи. А от в чемпіонаті Норвегії «помістя» виглядає дуже переконливо. Здобувши 6 перемог в 7-ми попередніх матчах, команда посідає 5-те місце турнірної таблиці і розраховує піднятися ще вище. Високі завдання ставить перед собою і Стабек. «Сині» не програють впродовж 3-х поєдинків, знаходячись на 3-ій сходинці. 3 попередні матчі між цими клубами незмінно приносили перемогу Стабеку. Чи вдасться Стремсгодсету порушити цю традицію?

12. Одд Гренланн – Мольде, Норвегія, 19-ий тур

Одд Гренланн продовжує виступати на 2 фронти. В Лізі Європи команда подолала вже 3 відбіркових раунди, а в чемпіонаті намагається, як і торік, зачепитися за місце у верхній частині турнірної таблиці. Цього разу «чорно-білі» поміряються силами з діючим чемпіоном Норвегії – Мольде. Для «синьо-білих» нинішній сезон складається значно гірше, ніж попередній. Команда знаходиться лише на 7-му місці в Тіппелізі і вже встигла вилетіти з Ліги чемпіонів. Чи зуміє Одд Гренланн здобути максимальний результат в матчі проти Мольде?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 9-ого серпня.

Ми у Viber!