0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 398 тиражу

До Вашої уваги анонс 398 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Лестер – Сандерленд, Англія, 1 тур

На фініші минулого сезону Лестер набрав неймовірний хід. «Лиси», здобувши 7 перемог у 9-ти останніх турах, врятувалися від вильоту, який здавався вже невідворотним. Однак, збереження прописки в Прем’єр-Лізі не врятувало Найджела Пірсона від звільнення. Новим наставником «синіх» став досвідчений Клаудіо Раньєрі, але як команда гратиме при італійцеві – велика загадка. Не просто Лестеру вже буде в стартовому турі. Хоча б з огляду на те, що перемогти Сандерленд «лиси» не можуть з 2001-ого року, а це 7 матчів поспіль – 4-ри поразки та 3 нічиї. Чи вдасться підопічним Раньєрі перервати цю малоприємну для себе тенденцію в дуелях із «чорними котами» Діка Адвоката?

2. Норвіч – Крістал Пелас, Англія, 1 тур

Під керівництвом Алана Пардью скромний Крістал Пелас перетворився на міцного середняка англійської Прем’єр-Ліги з єврокубковими амбіціями. Підтвердити їх лондонці збираються вже у стартовому турі перемогою над Норвічем, який після року відсутності повернувся в елітний дивізіон. Усе б нічого, але у «канарок» свої плани на гру і столичним гостям вони навряд чи сподобаються. Тож хто вийде переможцем з цієї дуелі?

3. Борнмут – Астон Вілла, Англія, 1 тур

Свій перший в історії матч англійської Прем’єр-Ліги Борнмут зіграє проти Астон Вілли. На дебют «вишень» в елітному дивізіоні з нетерпінням очікує вся Англія, адже що представляє собою ця досі маловідома команда – велика загадка. Втім, хлопчиками для биття підопічні Едді Хау точно не буде. Борнмут, серйозно підсилившись у міжсезоння, прагне зберегти прописку в Прем’єр-Лізі, тож у домашній зустрічі проти бірмінгемців неодмінно спробує зачепитись за очки. Чи вдасться дебютанту зіпсувати настрій досвідченим «вілланам»?

4. Чарльтон – КПР, Англія, Чемпіоншип, 1 тур

Один з різновидів лондонських дербі. КПР, який ще в минулому сезоні грав у Прем’єр-Лізі, нову кампанію розпочинає в Чемпіоншипі. Завдання «обручів», традиційно, надзвичайно амбітні – повернутись в еліту англійського футболу. Втім, схожі плани і в Чарльтона, вболівальники якого вже заскучали за матчами Прем’єр-Ліги. Яким видасться старт чемпіонату для лондонських клубів?

5. Болтон – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 1 тур

Дербі жахливо завершив минулий сезон Чемпіоншипу. У 13-ти останніх турах «барани» спромоглися лише на 2 перемоги, перекресливши свої сподівання на повернення в Прем’єр-Лігу. Першим випробуванням для команди Пола Клемента в новій кампанії стане вояж до Болтона. Місцеві «скакуни» сповнені рішучості помститись Дербі за 2 поразки в минулому сезоні, от тільки чи вистачить для цього лише бажання?

6. Брентфорд – Іпсвіч, Англія, Чемпіоншип, 1 тур

У минулому сезоні Брентфорд та Іпсвіч потрапили в плей-офф Чемпіоншипу, однак на більше їх не вистачило. Поборотись за вихід до Прем’єр-Ліги обидві команди налаштовані і цього разу. Статистика в очних дуелях говорить виключно на користь «трактористів». Іпсвіч зіграв проти «бджіл» 6-ть поєдинків і жодного з них не програв – 5-ть перемог та 1 нічия. Чи вдасться команді Міка МакКарті продовжити свою прекрасну серію в дуелях з Брентфордом?

7. Сент-Джонстон – Інвернесс, Шотландія, 2 тур

Новий сезон шотландської Прем’єр-Ліги Сент-Джонстон та Інвернесс розпочали з поразок, тож в очній дуелі як одні, так і інші налаштовані реабілітуватись за стартові фіаско. Господарський статус говорить на користь «святих», які вдома, традиційно, здатні нав’язати боротьбу будь-якому опоненту. Є свої козирі і в Інвернесса, який в минулому чемпіонаті виграв майже половину всіх виїзних матчів. Чиї аргументи будуть сильнішими цього разу?

8. Мозервелл – Данді Юнайтед, Шотландія, 2 тур

Данді, попри прогнози скептиків, надзвичайно вдало провів минулий сезон, фінішувавши у топ-п’ятірці. Основа успіху «терористів» - прекрасна гра на власному полі, а ось на виїзді команду, здебільшого, лихоманить. З 19-ти гостьових поєдинків останнього чемпіонату Данді програв 11-ть! Чи скористається Мозервелл не кращою виїзною формою свого опонента, чи все ж «араби» достойно провели роботу над помилками?

9. Росс Каунті – Гамільтон, Шотландія, 2 тур

Статистика очних дуелей віщує перемогу господарям. Із 7-ми останніх матчів проти Гамільтона Росс Каунті виграв 4-ри при 2-ох поразках та одній нічиїй. При чому, 3 із цих «вікторій» «олені» здобули на власному полі. Чи вдасться Росс Каунті знову подужати зручного для себе опонента?

10. Ніцца – Монако, Франція, 1 тур

Стартовий тур французької Ліги 1 і одразу – дербі Лазурового узбережжя. Для Ніцци це буде перший офіційний матч у нинішньому сезоні, а ось Монако вже встиг розім’ятися на Янг Бойз у кваліфікації Ліги чемпіонів, здобувши 2 переконливі перемоги. У минулому сезоні команди обмінялися мінімальними виїзними «вікторіями». Як усе буде цього разу?

11. Бастія – Ренн, Франція, 1 тур

Філіпп Монтаньє розпочинає в Ренні свій третій сезон. 2 попередні наставник провалив, тож на цей у нього особливі сподівання. Завдання мінімум – місце в зоні єврокубків. Якщо ж «червоно-чорні» знову залишаться ні з чим, Монтаньє з величезною долею вірогідності вкажуть на двері. Чи буде вдалим старт нової кампанії Ренна на Корсиці, де, традиційно, не просто грати будь-якому супернику?

12. Труа – Газелек (Аяччо), Франція, 1 тур

Ще одна цікаве протистояння, яке дарує стартовий тур Ліги 1. У минулому сезоні обидві команди грали в Лізі 2, однак зуміли підвищитись у класі. Господарський статус більше шансів дає на успіх Труа, яке вдома, традиційно, грає надзвичайно потужно. Приміром, у попередньому сезоні «сині» в рідних стінах зазнали лише однієї поразки при 14-ти! перемогах.  Щоправда, Газелек у Труа вистояв, зігравши внічию – 1:1. А ось на власному полі корсиканці були безжально биті, пропустивши 4-ри м’ячі без відповіді. Чим усе закінчиться цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 8 серпня.

Ми у Viber!