0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 397 тиражу

До Вашої уваги анонс 397-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ворскла (Україна) – Жиліна (Словаччина), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Візит до Словаччини завершився суцільним розчаруванням для Ворскли. Полтавчани поступилися Жиліні в першому матчі з рахунком 0:2 і тепер будуть намагатися відіграти відставання у 2 м’ячі на власному полі. Підопічні Василя Скачка поки ще не виграли жодного матчу нинішнього сезону. А от Жиліна знаходиться в чудовій формі. В активі «жовто-зелених» - 7 перемог поспіль, 5 з яких здобуті в нинішньому сезоні Ліги Європи. Чи зуміють українці завдати першої поразки словацькому клубові?

2. Зоря (Україна) – Шарлеруа (Бельгія), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Навіть на власному полі Шарлеруа не зумів скласти серйозної конкуренції Зорі, поступившись з рахунком 0:2. Тож матч-відповідь в Україні, швидше за все, перетвориться у порожню формальність. Напередодні підопічні Юрія Вернидуба зазнали першої поразки в сезоні, поступившись в матчі Прем’єр-ліги Сталі. Чи зуміють «зебри» зачепитися хоча б за нічию в Україні?

3. Істанбул (Туреччина) – АЗ Алкмаар (Нідерланди), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

На власному полі АЗ Алкмаар переміг Істанбул з комфортним рахунком 2:0. Тож наразі завдання «сирних» фермерів» - не розгубити здобутої переваги. Істанбул вперше в своїй історії потрапив до єврокубків і поки команда лише здобуває досвід в матчах подібного рівня. А от амбіції АЗ Алкмаара – значно вищі. З урахуванням попереднього сезону, «червоно-білі» можуть похвалитися серією з 5-ти перемог поспіль в усіх турнірів. Чи вдасться нідерландцям здобути максимальний результат ще й в Стамбулі?

4. Стремсгодсет (Норвегія) – Хайдук (Хорватія), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Обидва суперники розпочали нинішній єврокубковий сезон ще з першого відбіркового раунду і вже встигли пройти по 2-х суперників. Стремсгодсет виявився сильнішим за албанський Партізані та чеську Младу Болеслав, а Хайдук розібрався з естонським Калевом та словенським Копером. До наступних раундів змагань футболісти зі Спліту проходили завдяки переконливим домашнім перемогам. От і цього разу «білі» на власному полі обіграли норвежців з рахунком 2:0. Чи вистачить цього хорватам для загального успіху за підсумками 2-х матчів?

5. Одд Гренланн (Норвегія) – Ельфсборг (Швеція), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Тиждень тому Одд Гренланн зазнав своєї першої поразки в нинішньому сезоні Ліги Європи. Норвежці поступилися в гостях Ельфсборгу – 1:2. Але подібний результат залишає непогані шанси шиєнцям на продовження боротьби. Для цього їм потрібно забити на власному полі лише один гол і не пропустити. От тільки шведи також налаштовані рішуче. В минулому сезоні вони зупинилися за крок до виходу в груповий турнір Ліги Європи. Чим завершиться поєдинок в Шиєні?

6. Динамо (Мінськ, Білорусія) – Цюрих (Швейцарія), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Мінське Динамо знаходиться у відмінній формі. Безпрограшна серія «біло-синіх» досягла вже 10 матчів у всіх турнірах. Та найбільшу сенсацію білоруси створили у Швейцарії, де обіграли Цюрих в першому поєдинку між командами – 1:0. А от у підопічних Урса Майера усе не настільки оптимістично. Цюрих поки не виграв жодного з 5-ти власних матчів нового сезону, а домашня поразка від мінських динамівців ставить під загрозу вихід команди до наступного раунд Ліги Європи. Чи зуміють швейцарці виправити власне становище в Мінську?

7. Вадуц (Ліхтенштейн) – Тун (Швейцарія), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Після 3-х турів швейцарської Суперліги Вадуц та Цюрих посідають 2 останні місця в чемпіонаті. Тепер, окрім національної першості, шляхи команд перетнулися ще й у Лізі Європи. В першому матчі ліхтенштейнцям вдалося відстояти нульову нічию в гостях. От тільки чи зуміють «червоно-білі» на такому ж рівні провести ще одну гру, адже раніше їм жодного разу не вдавалося перемогти Тун. Чи зможе Вадуц вперше обіграти незручного суперника?

8. Вітесс (Нідерланди) – Саутгемптон (Англія), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Саутгемптон дуже скучив за єврокубками, в яких не виступав більше 10-ти років. Тож вже до першого свого матчу в Лізі Європи «святі» поставилися з усією серйозністю, розгромивши міцний нідерландський Вітесс – 3:0. За таких умов, матч-відповідь між командами може перетворитися на порожню формальність. Чи зуміють «жовто-чорні» більш вдало зіграти проти представника англійської Прем’єр-ліги на власному полі?

9. Астра (Румунія) – Вест Хем (Англія), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Астра виграла лише один свій матч з 5-ти попередніх в усіх турнірах. Але подібна статистика не заважає румунам всерйоз претендувати на вихід до раунду плей-офф Ліги Європи. Тиждень тому «чорні дияволи» здобули дуже сприятливий результат в Лондоні, зігравши в результативну нічию з Вест Хемом – 2:2. З усього видно, що «молотобійці» знаходяться в формі, далекій від оптимальної. В одному з матчів попереднього раунду Вест Хем поступився навіть мальтійській Біркіркарі. Чи вдасться Астрі скористатися неготовністю суперника?

10. Спартак (Трнава, Словаччина) – ПАОК (Греція), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Раніше трнавський Спартак та ПАОК тричі зустрічалися між собою в рамках єврокубків. І кожного разу сильнішими виявлялися грецькі футболісти. Так трапилося і тиждень тому, коли «чорно-білі» мінімально перемогли словаків на власному полі – 1:0. Проблема лише в тому, що останнім часом ПАОК дуже невдало проводить виїзні зустрічі. Підопічні Ігора Тудора програли 3 попередні матчі за межами власного міста в усіх турнірах. Чи під силу їм уникнути поразки в Трнаві?

11. Слован (Братислава, Словаччина) – Краснодар (Росія), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Візит братиславського Слована до Росії завершився невдачею. «Небесно-блакитні», які минулого сезону виступали в груповому турнірі Ліги Європи, цього разу поступилися Краснодару з неприємним рахунком 0:2. Братиславці не можуть перемогти вже у 3-х матчах усіх турнірів. У той же час «бикам» переконлива домашня перемога над Слованом має лише додати впевненості у власних силах. Хто вийде переможцем з словацько-російського протистояння?

12. Войводина (Сербія) – Сампдорія (Італія), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Минулого четверга Войводина створила найгучнішу сенсацію 3-го відбіркового раунду Ліги Європи, завдавши в гостях принизливої поразки з рахунком 4:0 грізній Сампдорії. Італійці, які тривалий час не мали ігрової практики в офіційних матчах, зневажливо поставилися до свого суперника, за що були жорстоко покарані. Створити диво та пройти до наступного раунду генуезцям вже навряд чи вдасться. Але чи зуміють вони гідно завершити свої виступи на європейській арені?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 6-ого серпня. 

Ми у Viber!