0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 396 тиражу

До Вашої уваги анонс 396 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Шахтар (Україна) – Фенербахче (Туреччина), Ліга чемпіонів, 3 відбірковий раунд, матч-відповідь

Тиждень тому донецький Шахтар не реалізував свої моменти в Туреччині, зіграв у нульову нічию і тепер усі питання з виходом у плей-офф кваліфікації має вирішувати в домашньому матчі. «Гірникам» потрібно неодмінно перемагати, адже будь-яка результативна нічия буде на користь Фенербахче. Втім, Мірча Луческу зберігає впевненість, обіцяючи, що його підопічні зроблять все, щоб порадувати власних уболівальників перемогою. Чи до снаги донеччанам здолати турецький бар’єр?

2. Карабах (Азербайджан) – Селтік (Шотландія), Ліга чемпіонів, 3 відбірковий раунд, матч-відповідь

У Шотландії Карабах виглядав гідно. Азербайджанці створювали моменти, тримаючи власні ворота на замку майже весь матч, але в «ендшпілі» гри все ж припустились помилки, дозволивши Селтіку здобути мінімальну перемогу. Взяти реванш чемпіон Азербайджану неодмінно спробує в домашній зустрічі, от тільки у «кельтів» плани абсолютно протилежні. Хто вийде переможцем у цій дуелі?

3. Спарта (Чехія) – ЦСКА (Росія), Ліга чемпіонів, 3 відбірковий раунд, матч-відповідь

Нічия 2:2 у Москві – прекрасний результат для Спарти, якій по ходу поєдинку довелося двічі відігруватись. До того ж, тепер пражани гратимуть вдома, а це – вагомий аргумент на їхню користь. Для виходу в плей-офф кваліфікації віце-чемпіонів Чехії влаштує мирова 0:0, чи 1:1, або ж будь-яка перемога. Що скажуть на це «армійці»?

4. БАТЕ (Білорусія) – Відеотон (Угорщина), Ліга чемпіонів, 3 відбірковий раунд, матч-відповідь

В Угорщині БАТЕ був близьким до перемоги, проте перевагу не втримав, дозволивши Відеотону наприкінці зустрічі рахунок зрівняти – 1:1. Втім, і такий результат перед матчем-відповіддю перетворює борисовців на фаворитів протистояння. Чи вдасться чемпіону Білорусії довести свою перевагу на власному полі?

5. Брюгге (Бельгія) – Панатінаїкос (Греція), Ліга чемпіонів, 3 відбірковий раунд, матч-відповідь

Тиждень тому Брюгге мав доволі високі шанси вирішити всі питання з виходом у наступний раунд. «Чорно-сині» перемагали 1:0 та мали чисельну перевагу, але, врешті-решт, програли – 1:2. Трагедії, звісно, не сталося. Принаймні, щоб потрапити у плей-офф кваліфікації, команді Мішеля Прюдомма достатньо буде і мінімальної перемоги, але її ще потрібно здобути. Чи вдасться Брюгге впоратись із цим завданням у протистоянні з впертим і надзвичайно амбітним Панатінаїкосом?

6. Мальме (Швеція) – Зальцбург (Австрія), Ліга чемпіонів, 3 відбірковий раунд, матч-відповідь

Мальме провалив матч в Австрії, пропустивши 2 голи без відповіді. Тепер шанси шведів на продовження боротьби в Лізі чемпіонів виглядають, відверто, примарними. Втім, без бою горді скандинави не здадуться. Тим більше, що рік тому їм уже вдавалося пройти Зальцбург. Чи уникнуть «бики» помилок річної давнини?

7. Партизан (Сербія) – Стяуа (Румунія), Ліга чемпіонів, 3 відбірковий раунд, матч-відповідь

Нинішнє покоління гравців Партизану, напевно, одне з найталановитіших за останнє десятиліття. Спершу белградці довели це впевненою перемогою в 2-ому раунді відбору Ліги чемпіонів над грузинською Ділою, а тиждень тому в цьому переконалась румунська Стяуа, яка вдома заледве врятувалась від поразки – 1:1. Тепер серби матимуть фактор переваги власного поля і, поза сумнівом, зроблять все від себе залежне, щоб вийти у плей-офф кваліфікації. Чи все ж у гордих «армійців» знайдуться свої аргументи?

8. Скендербеу (Адбанія) – Мілсамі (Молдова), Ліга чемпіонів, 3 відбірковий раунд, матч-відповідь

Схоже, лігочемпіонівська казка Мілсамі підходить до завершення. Тиждень тому молдовани, граючи вдома, зазнали заслуженої поразки – 0:2 і тепер в жахливому настрої їдуть до Албанії. Тут би хоча б гол престижу забити, не кажучи вже про вихід у плей-офф кваліфікації. Чи вдасться Скендербеу знову підтвердити свій статус фаворита та вдруге подужати чемпіона Молдови?

9. Вітесс (Нідерланди) – Саутгемптон (Англія), Ліга чемпіонів, 3 відбірковий раунд, матч-відповідь

У домашньому матчі Саутгемптон, який після величезної перерви повернувся в єврокубки, не залишив Вітессу жодних шансів – 3:0. Такий результат, фактично, гарантував «святим» путівку в наступний раунд кваліфікації Ліги Європи. Які шанси у голландців скористатись розслабленістю англійців?

10. Астра (Румунія) – Вест Хем (Англія), Ліга чемпіонів, 3 відбірковий раунд, матч-відповідь

Вест Хем, схоже, досі не може оговтатись від уходу Семма Аллардайса, який вивів лондонців у єврокубки. Під керівництвом хорвата Славена Біліча «молотобійці» зі скрипом вийшли в 3-ій раунд відбору Ліги Європи, але на цьому їхній єврокубковий шлях може закінчитись. Тиждень тому, перемагаючи вдома 2:0, «залізні» дозволили Астрі відігратись – 2:2, суттєво погіршивши власні шанси на вихід у фінальний етап кваліфікації. Чи все ж Вест Хему вдасться переломити хід протистояння на власну користь?

11. Зоря (Україна) – Шарлеруа (Бельгія), Ліга чемпіонів, 3 відбірковий раунд, матч-відповідь

У Бельгії Зоря продемонструвала надзвичайно збалансований і, що важливо, ефективний футбол, здобувши цілком заслужену перемогу – 2:0. Втім, Юрій Вернидуб закликав своїх підопічних не розслаблятися і довести справу до кінця в домашній зустрічі. Чи вдасться луганчанам знову подужати Шарлеруа?

12. Ворскла (України) – Жиліна (Словаччина), Ліга чемпіонів, 3 відбірковий раунд, матч-відповідь

Ворскла провалила матч у Словаччині, не реалізувала пенальті і, як наслідок, програла – 0:2. Тепер шанси полтавчан на продовження боротьби в Лізі Європи видаються, відверто, примарними. Однак, Василь Сачко продовжує вірити в свою команду, заявивши, що то був лише перший тайм протистояння і  вдома його підопічні зроблять усе для реваншу. Чи до снаги «зелено-білим» перемогти Жиліну?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.25 середи, 5-ого серпня.

Ми у Viber!