0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 395-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 395-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Суперкубків Англії та Нідерландів, а також чемпіонатів України, Росії, Норвегії, Фінляндії та Шотландії.

1. Челсі – Арсенал, Суперкубок Англії («Уемблі»)

Минулої весни Челсі після 5-річної перерви знову виграв титул чемпіона Англії. Тож в новому сезоні підопічним Жозе Моуріньо доведеться підтверджувати, що вони дійсно є найкращими. В матчі за Суперкубок Англії суперником «синіх» буде інший лондонський клуб – Арсенал, який вже вдруге поспіль став володарем кубка країни. Впродовж попередніх 5-ти матчів між цими суперниками в усіх турнірах «каноніри» не лише не перемагали, але й не могли забити жодного м’яча у ворота Челсі. Чи вдасться Арсеналу більш успішно зіграти цього разу?

2. Гронінген – ПСВ Ейндховен, Суперкубок Нідерландів (Амстердам)

Минулого сезону Гронінген досягнув найбільшого успіху у власній історії, вперше ставши володарем Кубка Нідерландів. Тож тепер «зелено-біла армія» в матчі за Суперкубок поміряється силами з чемпіоном Ередивізі ПСВ. Ейндховенці стали кращою командою Нідерландів вперше за останні 7 років. У той же час Суперкубок «червоно-білі» востаннє вигравали в 2012-му році. Чи зуміють підопічні Філліпа Коку зробити це знову?

3. Ворскла – Дніпро, Україна, 3-ій тур

Ворскла не виграла ще жодного матчу нинішнього сезону. Обидва поєдинки чемпіонату України полтавчани завершили унічию, а всього кілька днів тому поступилися в гостьовому матчі Ліги Європи словацькій Жиліні – 0:2. Тож не важко здогадатися, що настрій у «зелено-білих» нині – не найкращий. Не оминули очкові втрати і Дніпро. Однак перемога над Чорноморцем тиждень тому підняла «синьо-біло-блакитних» в групу лідерів, де команда спробує закріпитися. Чи встигнуть підопічні Василя Сачка відійти від поразки в Словаччині і дати бій дніпропетровцям?

4. Сталь – Зоря, Україна, 3-ій тур

Дебют Сталі в Прем’єр-лізі видався непростим. У 2-х стартових турах представники Дніпродзержинська не здобули жодного очка, мінімально поступившись спочатку київському Динамо, а потім – Карпатам. Дуже непростим є і наступний суперник «сталеварів» - Зоря. Луганчани традиційно для себе знаходяться серед лідерів чемпіонату, а минулого четверга здобули ще й ефектну перемогу в Лізі Європи, обігравши в гостях бельгійський Шарлеруа – 2:0. Наскільки реально Сталі розраховувати на сприятливий результат в матчі з таким опонентом?

5. Металіст – Олександрія, Україна, 3-ій тур

Після жахливого попереднього чемпіонату, за підсумками якого Металіст не потрапив навіть в єврокубки, нинішній сезон харків’яни розпочали досить непогано. «Жовто-сині» здобули 4 очки в 2-х стартових турах, не пропустивши при цьому жодного м’яча у власні ворота. Лише на очко від підопічних Олександра Севидова відстає їх нинішній суперник – Олександрія. Свою першу перемогу після повернення до Прем’єр-ліги «олені» здобули тиждень тому, коли на власному полі виявилися сильнішими за проблемний запорізький Металург. Чи вдасться Металісту обіграти новачка найвищого українського дивізіону?

6. Металург (Запоріжжя) – Волинь, Україна, 3-ій тур

Запорізький Металург – найгірша команда Прем’єр-ліги за підсумками 2-х турів. «Козаки» не мають жодного очка у своєму активі. До того ж, «червоно-чорно-жовтим» не вдавалося поки хоч раз вразити ворота суперників. Серед аутсайдерів знаходиться наразі і Волинь. Підопічні Віталія Кварцяного здобули одне очко у 2-х матчах, хоча суперники у луцьких футболістів були значно серйознішими, ніж у запоріжців – учасники єврокубків Ворскла та Шахтар. Чи вдасться одній з команд відсвяткувати свою першу перемогу в сезоні?

7. Ростов – Краснодар, Росія, 3-ій тур

Якщо в минулому сезоні Ростов до останнього вів боротьбу за збереження прописки в Прем’єр-лізі, то зараз команда виглядає значно переконливіше. В матчах проти Терека та Уфи «жовто-сині» здобули 4 очки, несподівано опинившись в числі лідерів чемпіонату. Але наступний суперник Ростова – значно серйозніший. Цього разу підопічні Курбана Бердиєва поміряються силами з бронзовим призером минулого сезону – Краснодаром. В активі «биків» - 3 очки і перемога над словацьким Слованом в Лізі Європи, здобута зовсім нещодавно. Чи зуміє Краснодар отримати максимальний результат в Ростові?

8. Мордовія – Урал, Росія, 3-ій тур

Матчі проти московських Локомотива та Динамо завершилися не найкращим чином для Мордовії. В них саранці здобули тільки одне очко, знаходячись в нижній частині турнірної таблиці. А от Урал одну перемогу в новому сезоні вже відсвяткував. У стартовому турі він обіграв Кубань, хоча в наступному матчі і поступився з розгромним рахунком діючому чемпіону Росії – Зеніту. В минулому сезоні Мордовії двічі вдалося обіграти Урал. Як зіграють команди цього разу?

9. Тромсе – Стремсгодсет, Норвегія, 18-ий тур

Тромсе продовжує вести відчайдушну боротьбу за збереження прописки в Тіппелізі. Після доволі успішної серії з 3-х матчів без поразок, в минулому турі «хлопці» знову програли, поступившись в гостях Одд Гренланну. Цього разу Тромсе протистоятиме виснажений виступами в єврокубках Стремсгодсет. 2 свої попередні матчі в Лізі Європи драмменці програли, тож нині зберігають невисокі шанси на продовження боротьби в цьому турнірі. За таких умов Стремсгодсету варто згадати про чемпіонат Норвегії, де команда поки іде 5-ю. Чи вдасться Тромсе нав’язати боротьбу Стремсгодсету?

10. Мьондален – Одд Гренланн, Норвегія, 18-ий тур

Мьондалену не позаздриш. «Коричнево-білі» не можуть перемогти вже в 9-ти матчах Тіппеліги поспіль, опустившись за цей час в зону вильоту, вибратися з якої буде дуже проблематично. Перервати свою тривалу безвиграшну серію Мьондален спробує в поєдинку проти середняка чемпіонату Одд Гренланна. Шиєнців наразі куди більше хвилює успішний виступ в Лізі Європи, де команда має реальні шанси пробитися до раунду плей-офф. Чи зуміє Мьондален перемогти в чемпіонаті вперше з середини травня?

11. КуПС – РоПС, Фінляндія, 21-ий тур

КуПС виглядає дуже невиразно. У 3-х попередніх турах чемпіонату Фінляндії «жовто-чорні» здобули лише одне очко, що аж ніяк не може тішити прихильників клубу. Поки футболісти з Куопіо усе ще утримуються в середині турнірної таблиці, але якщо вони не покращать власні результати, то цілком можуть опинитися в компанії аутсайдерів. Інша річ – РоПС. Несподівано для багатьох «синьо-білі» проводять відмінний сезон. Команда не програє впродовж 11-ти турів, що дозволяє їй всерйоз вести боротьбу з ХІКом за чемпіонство. Чи продовжить РоПС свою безпрограшну серію в Куопіо?

12. Данді Юнайтед – Абердин, Шотландія, 1-ий тур

Для Данді Юнайтед ця гра стане прем’єрною в новому сезоні. Минулий чемпіонат «мандарини» завершили на 5-му місці, хоча могли фінішувати і вище. Першим суперником Данді Юнайтед в офіційних матчах стане срібний призер попереднього чемпіонату Шотландії – Абердин. У «червоно-білих», на відміну від «мандаринів» - ігрової практики вистачає. Цього літа Абердин встиг провести вже 5 матчів Ліги Європи, поступившись лише в одному з них. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 неділі, 2-ого серпня. 

Ми у Viber!