0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 394 тиражу

До Вашої уваги анонс 394 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Баварія – Вольфсбург, Суперкубок Німеччини (Вольфсбург)

Новий сезон у Німеччині відкриває інтригуюча битва за Суперкубок. На відміну від минулих років, цього разу суперником Баварії буде не дортмундська Борусія, а Вольфсбург. Команда Дітера Хеккінга, напевно, нині одна з небагатьох у БундесЛізі, яка може скласти реальну конкуренцію мюнхенському клубу. До того ж, «вовки» гратимуть на власному полі, де в другому останнього чемпіонату не залишили Баварії жодних шансів – 4:1. Чи вдасться підопічним Хосепа Гвардіоли помститись за те фіаско?

2. ПСЖ – Ліон, Суперкубок Франції (Монреаль)

Відкриває новий сезон і Франція. Матч за Суперкубок країни, в якому зустрінуться ПСЖ та Ліон, вперше в історії відбудеться у канадському Монреалі. Парижани – фаворити поєдинку, однак перемогти «ткачів» їм ніяк не вдається ось уже 3 гри поспіль. У минулому сезоні Ліги 1 команди двічі зіграли внічию. Чим усе завершиться цього разу?

3. Олімпік Донецьк – Карпати, Україна, 3 тур

Донецький Олімпік став одним з головних відкриттів минулого сезону української Прем’єр-Ліги, але зараз справи команди Романа Санжара далекі від ідеальних. Мало того, що донеччан запідозрили в участі у договірних матчах, так і в 15-ти попередніх матчах в рамках чемпіонату України вони здобули лише 1 перемогу при 11-ти! поразках. Скористатись негараздами «олімпійців» спробують Карпати, які в нинішньому сезоні декларують бажання поборотись за місце в зоні єврокубків. Чи вдасться львів’янам продовжити чорну смугу Олімпіка?

4. Локомотив (Москва) – Динамо (Москва), Росія, 3 тур

Новий сезон російської Прем’єр-Ліги московські Локомотив та Динамо розпочали по-різному. Якщо «залізничники» набрали в 2-ох турах максимум очок, то «біло-сині» не здобули поки що жодної перемоги – поразка та нічия. Не просто «динамівцям» буде і в протистоянні із сусідами по місту. Тим більше, що перемогти Локомотив їм не вдається вже 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були програні. Хто вийде переможцем з московського дербі?

5. Стабек – Волеренга, Норвегія, 18 тур

Протистояння команд, які ведуть відчайдушну гонитву за лідируючим Русенборгом. Стабек дещо збавив темп. Безвиграшна серія «синіх» нараховує вже 3 матчі, а в 5-ти попередніх турах вони здобули лише 1 перемогу. Натомість, Волеренга, схоже, набрала свою оптимальну форму. «Богема» перемагає ось уже 3 тури поспіль і зупинятись на цьому не збирається. Чим завершиться візит столичної команди до Берума?

6. Беверен – Кортрейк, Бельгія, 2 тур

У стартовому турі бельгійської Жюпіле-про-Ліги Беверен гостював у Брюсселі, де зустрічався з Андерлехтом – головним фаворитом чемпіонату. «Леви», програючи 0:2, знайшли в собі сили відігратись, проте на останніх хвилинах пропустили знову – поразка 2:3. Набрати перші очки «жовто-сині» спробують в домашньому протистоянні з Кортрейком, однак зробити це буде не просто. «Червоні» після перемоги над Стандартом перебувають у прекрасному настрої і просто так роздавати залікові не будуть. Чим завершиться ця дуель?

7. Санкт-Галлен – Янг-Бойз, Швейцарія, 3 тур

Янг-Бойз поки що розчаровує. Минуло вже 2 тури швейцарської Суперліги, а «бджоли» досі без перемог. Спершу вони поділили очки з Люцерном, а потім  - і з Цюріхом. Провалила команда Улі Форте і дебютний в нинішньому сезоні матч Ліги чемпіонів, без шансів програвши вдома французькому Монако – 1:3. Не легко «жовто-чорним» буде і у виїзному протистоянні із Санкт-Галленом, перемогти який на виїзді їм ніяк не вдається ось уже 2 сезони поспіль. Чи вдасться «зелено-білим» продовжити невдачі Янг Бойз?

8. Тун – Люцерн, Швейцарія, 3 тур

Протистояння команд, які в особистих стосунках полюбляють компроміси. У 6-ти з 10-ти попередніх матчів Туном і Люцерном була зафіксована нічия. Чи варто очікувати на мир і цього разу?

9. Лугано – Вадуц, Швейцарія, 3 тур

Лугано залишається єдиною командою швейцарської Суперліги, яка в новому сезоні не набрала ще жодного очка. Покласти до своєї скарбнички перші залікові бали «біло-чорні» налаштовані в зустрічі з Вадуцом. Втім, недооцінювати ліхтенштейнців не варто. «Бордові» вже наробили чимало галасу в кваліфікації Ліги Європи і зовсім не проти зіпсувати настрій і Лугано. Чи до снаги Вадуцу піднести ще один сюрприз?

10. Кілмарнок – Данді, Шотландія, 1 тур

Кілмарнок розучився грати проти Данді. «Кіллі» не можуть перемогти «темно-синіх» ось уже 4-ри матчі поспіль, а в минулому сезоні взагалі програли обидві зустрічі. Чи до снаги команді Геррі Лока перервати безвиграшну серію в дуелях з Данді?

11. Гамільтон – Партік Тісл, Шотландія, 1 тур

Партік Тісл – надзвичайно незручний суперник для Гамільтона. З 10-ти попередніх матчів проти «враггі» «червоно-білі» виграли лише 2 при 5-ти поразках і 3-ох нічиїх. З якої ноти команди розпочнуть новий сезон шотландської Прем’єр-Ліги?

12. Хартс – Сент-Джонстон, Шотландія, 1 тур

Новий сезон шотландської Прем’єр-Ліги Хартс розпочне домашнім поєдинком проти Сент-Джонстона. «Серця», зважаючи на господарський статус, фаворити зустрічі, однак перемогти «святих» їм не вдається вже 3 матчі поспіль. Чи вдасться їм переграти впертого суперника цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 суботи, 1 серпня.

Ми у Viber!