0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 393-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 393-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів 3-го відбіркового раунду Ліги Європи.

1. Шарелеруа (Бельгія) – Зоря (Україна), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Повернення бельгійського Шарлеруа до єврокубків після тривалої перерви виявилося успішним. В матчах попереднього раунду Ліги Європи «зебри» двічі розгромили ізраїльський Бейтар з Єрусалиму – 5:1 та 4:1. Наступним суперником бельгійців стане луганська Зоря. Минулого року луганці здивували багатьох, ледь не пробившись до групового турніру 2-го за престижністю єврокубка. Зупинити підопічних Юрія Вернидуба тоді зумів лише нідерландський Фейеноорд. Чим завершиться візит Зорі до Шарлеруа?

2. Жиліна (Словаччина) – Ворскла (Україна), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Словацька Жиліна розпочала новий сезон з 5-ти перемог поспіль. В Лізі Європи «жовто-зелені» без проблем по 2 рази розібралися спочатку з північноірландським Глентораном, а потім – з молдовською Дачією. З перемоги стартувала Жиліна і в новому чемпіонаті Словаччини. А от полтавська Ворскла, яка повернулася до єврокубків після 3-річної перерви, обмежилася лише нічийними результатами у 2-х перших турах чемпіонату України. «Зелено-білі» поділили» очки з Волинню та Говерлою. Чи вдасться підопічним Василя Сачка перервати переможну ходу Жиліни?

3. Штурм (Австрія) – Рубін (Росія), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Для обох клубів цей матч буде дебютним в нинішньому єврокубковому сезоні. Якщо ж говорити про внутрішні змагання, то Штурм зіграв унічию в стартовому турі чемпіонату Австрії, поділивши очки на власному полі з Адмірою Ваккер. Значно гірше розпочав сезон Рубін, який видав 2 поспіль поразки в російський Перм’єр-лізі, не забивши при цьому жодного м’яча у ворота ЦСКА та Амкара. Чи під силу казанцям більш вдало виступити в Австрії?

4. Альтах (Австрія) – Гімараеш (Португалія), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

В минулому сезоні Альтах посів найвище місце в своїй історії, ставши бронзовим призером чемпіонату Австрії. Тож тепер «чорно-білі» вперше зіграють в єврокубках. Прем’єрним суперником австрійців стане досвідчений португальський Гімараеш. «Завойовники» останнім часом не вражають, залишаючись звичайним середняком навіть на рівні португальської Суперліги. Але в минулому сезоні після кількох років перерви Гімараеш все ж зумів вибороти місце в єврокубках. Чого очікувати від цього австро-португальського протистояння?

5. Аполлон (Кіпр) – Габала (Азербайджан), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Кіпрський Аполлон та азербайджанська Габала вже встигли подолати по 2 раунди кваліфікації Ліги Європи. «Легенда» не лише не програла жодного з цих матчів, але й взагалі не пропускала в них м’ячів у власні ворота, пройшовши молдовський Саксан та литовський Тракай. Значно важче було Габалі. «Червоно-чорні» програвали свої перші поєдинки на виїзді спочатку грузинському Динамо (Тбілісі), а потім – сербським Чукарічкам. Але завдяки впевненим домашнім перемогам над цими командами азербайджанці продовжують боротьбу. Чи зуміє Аполлон перемогти Габалу, яка невдало проводить домашні поєдинки?

6. АІК (Швеція) – Атромітос (Греція), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Шведський АІК з першого відбіркового раунду розпочав свої виступи в нинішньому сезоні Ліги Європи. Стокгольмці вже встигли здолати фінський ВПС та вірменський Ширак. Цілком під силу шведам пройти і свого наступного опонента – грецький Атромітос, який розпочинає свої виступи з 3-го відбіркового раунду. «Синьо-білі» виступатимуть в єврокубках 5-ий раз в історії, але ще ніколи раніше не долали жодного етапу змагань, поступаючись усім своїм попереднім суперникам за підсумками 2-х матчів. Чи впорається АІК з Атромітосом?

7. Тиргу-Муреш (Румунія) – Сент-Етьєн (Франція), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Румунському Тиргу-Мурешу не пощастило. Команді, яка 38 років не виступала в єврокубках, вже в першому своєму матчі доведеться помірятися силами з грізним французьким Сент-Етьєном. «Зелені» завжди ставлять перед собою високі завдання в Лізі Європи. Щоправда, минулого сезону вони виступили не найкращим чином, посівши останнє місце в групі з італійським Інтером, українським Дніпром та азербайджанським Карабахом. Чи вистачить румунам досвіду на рівних протистояти Сент-Етьєну?

8. Работнічки (Македонія) – Трабзонспор (Туреччина), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Для Работнічків шлях до 3-го відбіркового раунду нинішнього сезону Ліги Європи видався дуже непростим. Македонці програвали в гостях з однаковим рахунком 0:1 естонській Флорі та латвійській Єлгаві. Але 2 домашні перемоги по 2:0 дозволили «червоно-білим» пройти далі. У той же час, нинішній суперник Работнічків – значно серйозніший. Турецький Трабзонспор відмінно провів минулий сезон Ліги Європи, дійшовши до 1/16 фіналу і лише там поступившись італійському Наполі. Чи зуміють Работнічки нав’язати боротьбу туркам?

9. Кукес (Албанія) – Легія (Польща), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Албанський Кукес доволі непогано проводить нинішній єврокубковий сезон. «Синьо-білі» вже встигли здолати 2 раунди відбору Ліги Європи. Спочатку за сумою 2-х матчів албанці виявилися сильнішими за білоруський Торпедо-БелАЗ, а потім пройшли і чорногорську Младость. Тепер Кукесі поміряється силами з польською Легією. «Армійці» здивували багатьох в минулому сезоні, коли спочатку пробилися до групового турніру Ліги Європи, а потім впевнено посіли перше місце у власному квартеті. І лише в 1/16 фіналу поляків зупинив нідерландський Аякс. Чи зможе Легія розраховувати на сприятливий результат в Албанії?

10. Дебрецен (Угорщина) – Русенборг (Норвегія), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Ні чорногорська Сутьєска, ні латвійське Сконто не зуміли зупинити угорський Дебрецен, який, здолавши згаданих суперників, пробився до 3-го відбіркового раунду Ліги Європи. На цій стадії змагань «червоно-білим» протистоятиме віце-чемпіон Норвегії Русенборг. «Маленькі тролі» також розпочали свої виступи з першого раунду. Вони без проблем розібралися з Вікінгуром з Фарерських островів та КР Рейк’явіком з Ісландії. Сили суперників у цій парі розцінюють як практично рівні. Який результат принесе поєдинок в Дебрецені?

11. Хайдук (Хорватія) – Стремсгодсет (Норвегія), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Минулого сезону хорватський Хайдук зупинився за крок до виходу в груповий турнір Ліги Європи. В раунді плей-офф футболісти зі Спліту поступилися дніпропетровському Дніпру. Цього разу хорвати зроблять ще одну спробу подолати усі етапи відбору. От тільки виглядають вони останнім часом не найкраще, вигравши лише один матч з 5-ти попередніх в усіх турнірах. Зупинити Хайдук спробує норвезький Стремсгодсет, який з великими труднощами пройшов чеську Младу Болеслав у попередньому раунді змагань. Чи вдасться хорватам перемогти «помістя» на власному полі?

12. Белененсеш (Португалія) – Гетеборг (Швеція), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Свій перший матч в новому сезоні португальський Белененсеш проведе проти шведського Гетеборга. На боці скандинавів – наявність регулярної ігрової практики в офіційних поєдинках. Гетеборг наразі проводить по 2 матчі в тиждень, в той час як ліссабонці з кінця травня лише тренуються. У 3-му відбірковому раунді Ліги Європи минулого сезону Гетеборг зустрічався з іншим португальським клубом – Ріу Аве. Тоді усе завершилося для шведів не найкращим чином – далі пройшли їх суперники. Як буде цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 30-ого липня.

Ми у Viber!