0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 392 тиражу

До Вашої уваги анонс 392 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Фенербахче – Шахтар Донецьк, Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Донецький Шахтар уже встиг призабути, що таке матчі кваліфікації Ліги чемпіонів, однак доведеться згадувати. Суперник «гірників» у 3-ому раунді відбору – міцний турецький Фенербахче, який у міжсезоння суттєво підсилився. Зокрема, ряди «жовтих канарок» поповнив знаний голландський бомбардир Робін Ван Персі, якого забракували у Манчестер Юнайтед. Натомість, донеччани влітку, здебільшого, продавали. Втім, це поки що не заважає команді Мірчі Луческу штампувати перемоги в чемпіонаті України. А ось як буде в Лізі чемпіонів?

2. Янг Бойз – Монако, Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Монако стало одним з головних відкриттів минулого сезону Ліги чемпіонів. «Червоно-білі» дістались аж чвертьфіналу турніру, де у впертій боротьбі поступились туринському Ювентусу. А ось Янг Бойз останніми роками  міжнародний досвід здобуває, здебільшого, в поєдинках Ліги Європи. Різниця в класі говорить на користь монегасків, проте швейцарці без бою не здадуться і, принаймні, вдома зроблять все від себе залежне, щоб зіпсувати настрій зірковим опонентам. Чи до снаги команді Леонардо Жардіма підтвердити статус фаворита в Швейцарії?

3. Рапід Відень – Аякс, Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Аякс – регулярний учасник Ліги чемпіонів, однак у нинішньому сезоні амстердамцям доведеться добряче постаратись, щоб потрапити у груповий етап турніру. Перший суперник на цьому шляху – віденський Рапід. Суперник, нібито, не з важких, але піднести сюрприз, поза сумнівом, може. Чи вдасться австрійцям здивувати молоду, але амбітну команду Франка де Бура?

4. Панатінаїкос – Брюгге, Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

У Панатінаїкоса далеко не найкращі спогади про побачення з Брюгге. Команди зустрічалися 6-ть разів і лише одного разу грекам вдалося перемогти. Сталося це ще в сезоні 1977/78 років у другому колі Ліги чемпіонів. А ось бельгійці святкували звитягу тричі. Спершу «чорно-сині» подужали «зелених» у домашньому матчі вже згадуваного сезону 1977/78 років, після чого вибили Панатінаїкос з Кубка УЕФА – 1988 та Кубка Кубків – 1995. Чи вдасться афінянам помститись Брюгге за попередні невдачі?

5. Лех – Базель, Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Базель на славу розважився в минулорічному сезоні Ліги чемпіонів. «Червоно-сині» залишили за бортом плей-офф сам Ліверпуль, а ось в 1/8 фіналу без шансів поступились Порту. Втім, і такий результат став для швейцарців неабияким успіхом. Нині завдання мінімум для команди Урса Фішера – кваліфікуватись у груповий етап турніру. Для початку потрібно пройти польський Лех. Завдання не з легких. Тим більше, що «залізничники» нині на ходу, а вдома, традиційно, не відпускають майже нікого. Чи до снаги полякам поставити підніжку Базелю?

6. Маккабі Тель-Авів – Вікторія Плзень, Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Ще одну путівку у фінальний раунд кваліфікації Ліги чемпіонів розіграють ізраїльський Маккабі Тель-Авів та чеська Вікторія Плзень. Для обох команд це буде перша зустріч в історії. Більше того, Маккабі взагалі ніколи не грав проти чеських клубів. А ось Вікторія в 2008-ому році в груповому етапі Ліги Європи двічі розібралась із Хаполем – іншим клубом з Тель-Авіва. На що очікувати від чехів у дуелі з Маккабі?

7. ХІК – Астана, Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Астана стала творцем однієї з головних сенсацій 2-ого раунду відбору Ліги чемпіонів. У протистоянні зі словенським Марібором казахи мінімально прогорали на виїзді, однак у матчі-відповіді, попри всі обставини,  знайшли в собі сили переламати хід дуелі та відсвяткувати перемогу – 3:1. Тепер на чемпіона Казахстану очікує побачення з фінським ХІКом. Шанси команд на вихід у наступний раунд фахівці оцінюють як приблизно рівні. А кому перевагу віддасте Ви?

8. Мілсамі – Скендербеу, Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Мілсамі в 2-ому раунді відбору, попри прогнози скептиків, двічі переміг болгарський Лудогорець, вийшовши в 3-ій етап кваліфікації Ліги чемпіонів. Тут молдаванам буде не легше, адже на них чекає дуель з міцним албанським Скендербеу, який в нинішньому сезоні прагне вперше в історії вийти в груповий етап Ліги чемпіонів. Чи вдасться «сніжним вовкам» здобути сприятливий результат у Молдові?

9. Стяуа – Партізан, Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Румунська Стяуа, не без пригод перегравши словацький Тренчин у 2-ому раунді відбору Ліги чемпіонів, тепер зустрінеться із сербським Партізаном. Белградці з клубами із Румунії зустрічалися 10-ть разів, здобувши 4-ри перемоги при 3-ох поразках і 3-ох нічиїх. Натомість, «армійці» грали лише проти однією сербської команди – Вождоваца в 2004-ому році в кваліфікації Кубка УЕФА. Обидва матчі румуни виграли. Чи вдасться їм подужати і Партизан?

10. Динамо Загреб – Мольде, Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

У 2-ому раунді відбору Ліги чемпіонів у суперники загребському Динамо дісталась скромна люксембурзька Фола. Попри скромний статус опонента, перший матч, який, до того ж, був для загребців домашнім, переможця так і не виявив – нічия 1:1. Розставити всі крапки над «і» хорватам вдалося на виїзді, де вони здобули достатньо переконливу перемогу – 3:0. Натомість, Мольде, не особливо напружуючись, пройшов вірменський Пюнік. Долю протистояння вирішила домашня перемога норвежців у першій зустрічі з рахунком 5:0. Якими предстануть «сині» у Загребі?

11. Відеотон – БАТЕ, Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

Відеотон добряче попсував нерви своїм уболівальникам у 2-ому раунді відбору Ліги чемпіонів, де зустрічався зі скромним валлійським ТНС. Спершу угорці відсвяткували виїзну перемогу – 1:0, однак у матчі-відповіді, володіючи цілковитою перевагою, примудрились програти з таким же рахунком. І коли здавалося, що серії післяматчевих пенальті не уникнути, Відеотону вдалося забити, вийшовши в наступний етап кваліфікації. Із БАТЕ такий номер може вже і не пройти. Тим більше, що борисовці знають як перемагати угорські клуби. Приміром, у минулому сезоні «трактористи», програвши перший виїзний матч Дебрецену – 0:1, вдома взяли реванш – 3:1. Як усе буде цього разу?

12. Мідтьюллан – АПОЕЛ, Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, перший матч

АПОЕЛ – спеціаліст по данським клубам. У сезоні 2009/10 років кіпріоти перекреслили надії на вихід у груповий етап Ліги чемпіонів Копенгагену, а в минулому сезоні те ж саме зробили і з Ольборгом. Чи до снаги Мідтьюллану не повторити помилок своїх співвітчизників?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 вівторка, 28-ого липня.

Ми у Viber!