0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 391 тиражу

До Вашої уваги анонс 391-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів України, Росії, Бельгії, Швейцарії та Норвегії.

1. Зоря – Металіст, Україна, 2-ий тур

Розгромивши у стартовому турі запорізький Металург, Зоря очолила турнірну таблицю чемпіонату України. Щоб закріпитися у групі лідерів, «чорно-білим» потрібно не збавляти обертів. В своєму наступному матчі підопічні Юрія Вернидуба приймають Металіст, що також розпочав сезон з перемоги – над Карпатами. «Жовто-сині» - дуже незручний суперник для луганчан, адже Зоря не може перемогти Металіст впродовж 15-ти офіційних матчів поспіль. Чи зуміють «чорно-білі» перервати цю неприємну для себе серію?

2. Олександрія – Металург (Запоріжжя), Україна, 2-ий тур

Обидві команди розпочали новий чемпіонат з поразок. Дебютант Прем’єр-ліги Олександрія в гідній боротьбі поступився Шахтарю. А от запоріжці відверто розчарували. Вони не мали жодних шансів у зустрічі проти Зорі, хоча й грали на власному полі. За таких умов, особистий поєдинок між «оленями» та «козаками» набуває особливої ваги для кожного з суперників. Чим завершиться протистояння клубів, яким прогнозують боротьбу за виживання в нинішньому сезоні?

3. Краснодар – Спартак (Москва), Росія, 2-ий тур

У минулому сезоні Краснодар досягнув найкращого результату у власній історії, ставши бронзовим призером чемпіонату Росії. Не менш серйозні завдання ставлять перед собою «бики» і в нинішньому чемпіонаті, який розпочали з перемоги над Амкаром. На черзі матч Краснодара проти московського Спартака. «Червоно-білі» останнім часом виглядають дуже нестабільно. От і в своєму прем’єрному поєдинку нового сезону москвичі втратили очки в зустрічі зі скромною Уфою, задовольнившись нічийним результатом. Чи зможуть спартаківці успішно виступити в Краснодарі?

4. Вестерло – Гент, Бельгія, 1-ий тур

Вестерло, яке не так давно повернулося до вищого дивізіону бельгійського футболу, не хапає зірок з неба. Сезон 2014/15 команда завершила в нижній частині турнірної таблиці. Першим суперником «жовто-синіх» в новому чемпіонаті стане Гент. «Буйволи» знаходяться на підйомі. Навесні цього року вони вперше стали чемпіонами Бельгії, а трохи більше тижня тому виграли ще й Суперкубок країни, обігравши Брюгге. Чи здобуде Гент максимальну кількість очок в поєдинку проти Вестерло?

5. Кортрейк – Стандард, Бельгія, 1-ий тур

Проваливши кінцівку минулого чемпіонату, Кортрейк фінішував на 6-му місці в турнірній таблиці. Але й такий результат можна вважати досить непоганим для «червоних». Нинішній сезон футболісти Кортрейка сподіваються пройти більш рівно, замахнувшись на місце в зоні єврокубків. Вже у стартовому турі на «червоних» очікує серйозне випробування – поєдинок проти Стандарда, який впродовж останніх років регулярно веде боротьбу за високі місця в бельгійському чемпіонаті. У кого з суперників виявиться більше аргументів?

6. Зюльте-Варегем – Локерен, Бельгія, 1-ий тур

Уболівальники Зюльте-Варегема аж ніяк не можуть бути задоволеними тим, як їх улюбленці провели минулий сезон. Команда виглядала жахливо, посівши місце у нижній частині турнірної таблиці. Дещо збавив оберти і Локерен, який перетворився у звичайного середняка ліги. В новий чемпіонат обидва клуби вступають з надіями повернути втрачені позиції. У 4-х попередніх особистих зустрічах між цими командами незмінно перемагали господарі поля. Чи матиме шанси Локерен здобути сприятливий для себе результат?

7. Вадуц – Цюрих, Швейцарія, 2-ий тур

На старті нового сезону Вадуц вже має достатньо ігрової практики. Команда здобула 3 поспіль перемоги в Лізі Європи, а от в першому турі чемпіонату Швейцарії поступилася Базелю. Що стосується бронзового призера минулого сезону Цюриха, то «біло-блакитні» також не зуміли перемогти в стартовому турі нового чемпіонату швейцарської Суперліги, розділивши очки з Янг Бойзом. Який результат принесе зустріч, що відбудеться у столиці Ліхтенштейну?

8. Лугано – Тун, Швейцарія, 2-ий тур

Вигравши минулої весни Челендж лігу, Лугано робить свої перші кроки в найвищому швейцарському дивізіоні. У своєму стартовому матчі Суперліги команда поступилася Санкт-Галлену. Щоб з самого початку не опинитися в числі головних аутсайдерів, «біло-чорним» тепер потрібно перемагати міцний Тун, який за підсумками минулого чемпіонату здобув право виступати в єврокубках. Чи зуміє дебютант набрати свої перші очки в нинішньому сезоні Суперліги?

9. Сьон – Санкт-Галлен, Швейцарія, 2-ий тур

Попередній чемпіонат Швейцарії команди завершили на сусідніх місцях в середині турнірної таблиці. Причому, Санкт-Галлен випередив Сьон усього на 2 очки. Краще «біло-зелені» розпочали і нинішній сезон. В першому турі вони завдали поразки Лугано, у той час, як Сьон зіграв унічию із Люцерном. Санкт-Галлен програв кожен з 4-х попередніх виїзних поєдинків у чемпіонаті. Чи скористається Сьон невпевненою грою суперника на чужому полі?

10. Хеугесунн – Стабек, Норвегія, 17-ий тур

Хеугесунн поволі починає виходити з кризи. Безвиграшна серія команди тривалістю в 5 матчів лишилася позаду. Виїзна перемога над Мольде дозволила «біло-синім» не лише повернути впевненість у власні сили, але й покинути зону вильоту. А от Стабек, який в нинішньому сезоні веде боротьбу за чемпіонство, навпаки – дещо пригальмував, здобувши лише одне очко в 2-х попередніх турах. Ще одна втрата очок може коштувати «синім» 2-го місця турнірної таблиці. Чи зуміє Стабек повернутися на шлях перемог?

11. Буде-Глімт – Олесунн, Норвегія, 17-ий тур

Буде-Глімт виглядає переконливо, як ніколи. «Жовті» видали серію з 4-х перемог поспіль, і не збираються на цьому зупинятися. Настільки успішні результати дозволили команді закріпитися в середині турнірної таблиці. Остання за ліком перемога дозволила Буде-Глімту випередити в таблиці Тіппеліги Олесунн. «Тангосорочечники» не вирізняються особливою стабільністю. Якщо на власному полі очки їм здобувати ще вдається, то в гостях Олесунн здебільшого розчаровує. Чого очікувати від Олесунна в Буде?

12. Стремсгодсет – Мольде, Норвегія, 17-ий тур

Кілька днів тому Стремсгодсет перервав власну серію з 5-ти поспіль виграшів у всіх турнірах. Але це не завадило драмменцям продовжити боротьбу в Лізі Європи, а також претендувати на високі місця в чемпіонаті Норвегії. Наступним суперником Стремсгодсета стане Мольде, яке після минулорічного чемпіонства проводить не найкращий сезон. Якщо в Лізі чемпіонів «синьо-білим» таки вдалося пробитися до наступного раунду змагань, то в Тіппелізі команда програє вже 2-ий матч поспіль, посідаючи невисоке 6-те місце турнірної таблиці. Чим завершиться протистояння 2-х учасників єврокубків від Норвегії?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 суботи, 25-ого липня.

Ми у Viber!