0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 390-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 390-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Тракай (Литва) – Аполлон (Кіпр), Ліга Європи, 2-ий відбірковий раунд, матч-відповідь

У домашньому матчі Аполлон легко розправився зі своїм литовським опонентом, відправивши у ворота суперника 4-ри м’ячі без відповіді. Ця перемога, фактично, гарантувала кіпріотам путівку в наступний раунд, тож подорож до Прибалтики стане для них приємною екскурсією. Чи все ж Тракай покаже зуби і, принаймні, спробує довести, що поразка на Кіпрі була лише прикрою випадковістю?

2. Спартак Юрмала (Латвія) – Войводіна (Сербія), Ліга Європи, 2-ий відбірковий раунд, матч-відповідь

Ще одна пара, де майже все зрозуміло. Тиждень тому Войводіна легко та невимушено розгромила латвійців – 3:0, і тепер зі спокійною душею їде до Юрмали. Місцевий Спартак сповнений сил та рішучості помститись сербам за поразку в першому матчі, проте чи вистачить одного бажання для перемоги над балканцями?

3. Нимме Калью (Естонія) – Вадуц (Ліхтенштейн), Ліга Європи, 2-ий відбірковий раунд, матч-відповідь

Перед стартом кваліфікації Ліги Європи багато хто недооцінював скромний ліхтенштейнський Вадуц. І дарма. «Червоні» впевнено пройшли 1-ий відбірковий раунд, а після домашньої перемоги з рахунком 3:1 над естонським Нимме Калью близькі до того, аби вийти вже в 3-ій етап кваліфікації. Чи вдасться прибалтам зламати амбітні плани ліхтеншейнців?

4. Железнічар (Боснія та Герцеговина) – Ференцварош (Угорщина), Ліга Європи, 2-ий відбірковий раунд, матч-відповідь

Тиждень тому Железнічар став автором чи не головної сенсації перших матчів 2-ого відбіркового раунду Ліги Європи. Попри очікування скептиків, боснійці прекрасно організували гру в обороні, так і не дозволивши угорцям забити бодай м’яч, а на останніх хвилинах дочекались свого шансу, який успішно реалізували. Тепер для виходу в наступний етап кваліфікації «залізних» цілком влаштує і нічия. Але чи вдасться її втримати, адже Ференцварош всерйоз налаштований уникнути помилок тижневої давнини?

5. Стремсгодсет (Норвегія) – Млада Болеслав (Чехія), Ліга Європи, 2-ий відбірковий раунд, матч-відповідь

Стремсгодсет провалив минулорічну європейську кампанію, проте повторювати ті ж помилки цього разу, схоже, не збирається. В Чехії за рівної гри норвежці здобули важливу перемогу – 2:1, і тепер саме вони – фаворити на вихід у наступний раунд. На користь «маєтку» говорить і статистика. В нинішньому сезоні Стремсгодсет вдома ще не програвав. Чи вдасться Младі Болеслав зламати цю статистику?

6. Гетеборг (Швеція) – Шленськ (Польща), Ліга Європи, 2-ий відбірковий раунд, матч-відповідь

У Польщі команди так і не виявили переможця, зігравши в бліду нульову нічию. Такий результат більше влаштував шведів, які тепер матимуть фактор переваги власного поля. Однак, з іншої сторони, Шленську для виходу в наступний раунд тепер буде достатньо зіграти в будь-яку результативну нічию. Чиї козирі будуть сильнішими?

7. Ботошані (Румунія) – Легія (Польща), Ліга Європи, 2-ий відбірковий раунд, матч-відповідь

Легія, здобувши вдома мінімальну перемогу, тепер у хорошому настрої їде до Румунії. Однак, зроблено лише половину справи і легкого життя полякам ніхто не обіцяє. Тим більше, що Ботошані матиме підтримку рідних несамовитих фанів, які неодмінно поженуть команду вперед. Чи до снаги румунам взяти реванш?

8. Бейтар (Ізраїль) – Шарлеруа (Бельгія), Ліга Європи, 2-ий відбірковий раунд, матч-відповідь

У першому матчі Шарлеруа, буквально, декласував ізраїльтян, здобувши розгромну перемогу з рахунком 5:1. Попри ганебну поразку, наставник Бейтару посипати голову попелом не став, заявивши, що у його команди ще є домашня зустріч. Чи вдасться «жовто-чорним» чимось здивувати бельгійців?

9. ЮК Дублін (Ірландія) – Слован (Братислава, Словаччина), Ліга Європи, 2-ий відбірковий раунд, матч-відповідь

Коли визначились усі пари 2-ого кваліфікаційного раунду Ліги Європи, Словану, якому в суперники дістався скромний Дублін, пророкували легку перемогу. Однак, сталося не так, як гадалося. Вдома словаки хоч і виграли – 1:0, але своєю грою залишили неоднозначне враження, подарувавши ірландцям надію на підсумковий успіх. Чи зможе Дублін створити сенсацію?

10. Работнічкі (Македонія) - Єлгава (Латвія), Ліга Європи, 2-ий відбірковий раунд, матч-відповідь

Єлгава продовжує дивувати. Спершу скромний латвійський клуб залишив за бортом Ліги Європи міцний болгарський Літекс, а тепер його долю можуть повторити македонські Работнічкі. У матчі тижневої давнини прибалти відсвяткували мінімальну перемогу – 1:0, і в матчі-відповіді зовсім не проти розвинути свою перевагу. Якою буде відповідь македонців?

11. Младост (Чорногорія) – Кукесі (Албанія), Ліга Європи, 2-ий відбірковий раунд, матч-відповідь

Тиждень тому Младост достатньо несподівано перемогла в Албанії – 1:0, і тепер близька до того, аби вийти в 3-ій відбірковий раунд. Втім, у таборі Кукесі заявили, що нічого ще не втрачено і в Чорногорії команда зробить все від себе залежне, щоб відігратись. Чи до снаги албанцям виконати це завдання?

12. Лінфілд (Північна Ірландія) – Спартак Трнава (Словаччина), Ліга Європи, 2-ий відбірковий раунд, матч-відповідь

У Словаччині Спартак у впертій боротьбі таки переграв Лінфілд – 2:1. Однак, радіти трнавцям поки що зарано. Як показав перший матч, північно-ірландці вміють якісно побудувати гру в обороні і прекрасно діють на контратаках, тож на власному полі неодмінно спробують відігратись. Чи вдасться Лінфілду вибити з Ліги Європи словацький клуб?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.25 четверга, 23-ого липня.

Ми у Viber!