0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 389-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 389-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів 2-го відбірного раунду Ліги чемпіонів та півфіналів Кубка КОНКАКАФ.

1. Пюнік (Вірменія) – Мольде (Норвегія), Ліга чемпіонів, 2-ий відбірний раунд, матч-відповідь

Схоже, 2-ий відбірний раунд Ліги чемпіонів стане нездоланним бар’єром для Пюніка. Поступившись у першому матчі Мольде з принизливим рахунком 0:5, вірмени втратили практично будь-які шанси на продовження боротьби. Але залишається ще поєдинок у Єревані, в якому «фенікси» спробують гримнути дверима на прощання. Чи зуміє Пюнік з 2-ї спроби дати бій чемпіону Швеції?

2. Мілсамі (Молдова) – Лудогорець (Болгарія), Ліга чемпіонів, 2-ий відбірний раунд, матч-відповідь

Дебют Мілсамі в Лізі чемпіонів видався дуже ефектним. Молдовани стали авторами однієї з найгучніших сенсацій, здолавши в гостях учасника групового турніру попереднього розіграшу головного єврокубка – болгарський Лудогорець – 1:0. Зелено-білі» взагалі розпочали нинішній сезон надто невпевнено, але наміру вилітати на такій ранній стадії Ліги чемпіонів не мають і налаштовані взяти реванш у Мілсамі в гостях. Чи під силу Лудогорцю виправити становище і пройти до наступного раунду змагань?

3. ХІК (Фінляндія) – Вентспілс (Латвія), Ліга чемпіонів, 2-ий відбірний раунд, матч-відповідь

ХІК зробив непогану заявку на вихід до наступного раунду Ліги чемпіонів, хоча й змусив серйозно похвилюватися своїх прихильників. Незадовго до завершення гри в Латвії фіни поступалися в рахунку, але 3 голи, забиті ними на заключних хвилинах, схилили шальки терезів на бік «синьо-білих» - 3:1. Тож тепер Вентспілсу потрібно створити справжній подвиг, щоб вирівняти становище. Чи вдасться латвійцям повернутися в боротьбу за вихід до 3-го відбірного раунду?

4. Вардар (Македонія) – АПОЇЛ (Кіпр),  Ліга чемпіонів, 2-ий відбірний раунд, матч-відповідь

Звівши унічию поєдинок в Нікосії тиждень тому – 0:0, Вардар та АПОЇЛ відклали визначення сильнішого на матч-відповідь, який відбудеться у Скоп’є. Домашній статус гри є основною перевагою Вардара. А от у АПОЇЛа плюсів набагато більше. Минулого сезону кіпріоти пробилися до групового турніру Ліги чемпіонів, здобувши неоціненний досвід в матчах з Барселоною, ПСЖ та Аяксом. Чи допоможе він «легенді» здолати непоступливий Вардар?

5. Жальгіріс (Литва) – Мальме (Швеція), Ліга чемпіонів, 2-ий відбірний раунд, матч-відповідь

Учасник групового турніру попереднього розіграшу Ліги чемпіонів Мальме зіштовхнувся з великими труднощами вже у першому своєму матчі нового єврокубкового сезону. На власному полі «небесно-блакитні» так і не зуміли здолати насичений захист скромного литовського Жальгіріса – 0:0. Тож тепер їм необхідно перемагати у Вільнюсі. От лише «зелено-білі», які відчули впевненість у власних силах, так просто не здадуться. Чи знайдуть чемпіони Швеції ключі до воріт Жальгіріса?

6. Крузейдерс (Північна Ірландія) – Скендербеу (Албанія), Ліга чемпіонів, 2-ий відбірний раунд, матч-відповідь

Крузейдерс з величезними труднощами здолав естонську Левадію в попередньому відбірному раунді. Двічі зігравши унічию, північно ірландці потрапили далі лише завдяки м’ячу, забитому на чужому полі. Але вже в наступному матчі на «червоно-чорних» очікувало справжнє розчарування. Вони розгромно поступилися в гостях албанському Скендербеу – 1:4. Чим завершиться візит «сніжних вовків» до Белфасту?

7. Астана (Казахстан) – Марібор (Словенія), Ліга чемпіонів, 2-ий відбірний раунд, матч-відповідь

В попередньому розіграші Ліги чемпіонів Марібор наробив чимало галасу. Стартувавши, як і цього разу, з 2-го відбірного раунду, словенці дійшли до групового турніру змагань. Нині «фіолетові» прагнуть повторити свій минулорічний успіх. В своєму першому матчі вони здолали на власному полі Астану – 1:0. Але у казахів залишається ще домашній поєдинок, в якому вони спробують відігратися. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

8. Рудар (Чорногорія) – Карабах (Азербайджан), Ліга чемпіонів, 2-ий відбірний раунд, матч-відповідь

Чорногорський Рудар вдруге у своїй історії виступатиме в Лізі чемпіонів. 5 років тому «шахтарі» зіграли невдало, припинивши боротьбу вже в 2-му кваліфікаційному раунді. Але цього разу команда має усі шасни пробитися далі. Чорногорцям вдалося відстояти нульову нічию в гостьовому матчі проти грізного Карабаха, що запам’ятався минулого року своїми виступами в груповому турнірі Ліги Європи. Чи вдасться Рудару вибити азербайджанців з Ліги чемпіонів?

9. Дандолк (Ірландія) – БАТЕ (Білорусія), Ліга чемпіонів, 2-ий відбірний раунд, матч-відповідь

Ірландський Дандолк несподівано вчинив дуже серйозний опір досвідченому БАТЕ. Мінімальна домашня перемога з рахунком 2:1 аж ніяк не гарантує білорусам спокійного життя у матчі-відповіді. Але «батони» розраховують, що їм допоможе значно більший, ніж у суперника досвід виступів у єврокубках. Приміром, минулого сезону борисівці потрапили до групового турніру Ліги чемпіонів. Чи зуміють футболісти БАТЕ здобути сприятливий результат у Ірландії?

10. Стьярнан (Ісландія) – Селтик (Шотландія), Ліга чемпіонів, 2-ий відбірний раунд, матч-відповідь

Діючий чемпіон Ісландії Стьярнан жахливо проводить нинішній сезон. В чемпіонаті своєї країни «синьо-білі» посідають лише 6-те місце. Не вражає команда з Гайдабайра і у Лізі чемпіонів. У першому своєму матчі Стьярнан не мав жодних шансів у виїзній грі проти Селтика – 0:2. Колись легендарні «кельти» також переживають не найкращі часи. Приміром, минулого року їм так і не вдалося потрапити до групового турніру Ліги чемпіонів – команда зупинилася за крок до цього. Чи під силу Стьярнану в його нинішньому стані створити проблеми шотландцям?

11. США – Ямайка, Кубок КОНКАКАФ, 1/2 фіналу

Діючий володар Кубка КОНКАКАФ збірна США зовсім не проти знову здобути цей почесний трофей. Американці впевнено виграли свою групу, а в 1/4 фіналу розгромили Кубу – 6:0. Черговим суперником «янкі» стане Ямайка, яка також виглядає як ніколи переконливо. «Реггі-хлопці», які 2 року тому не подолали навіть відбір на Кубок КОНКАКАФ, цього разу, як і американці, посіли перше місце в групі, після чого мінімально обіграли Гаїті в чвертьфіналі. Чи зуміють ямайці вперше у своїй історії пробитися до фіналу?

12. Панама – Мексика, Кубок КОНКАКАФ, 1/2 фіналу

Збірна Панами – наймироблюбніша команда нинішнього Кубка КОНКАКАФ. «Канальники» звели унічию усі 3 свої матчі групового турніру, вийшовши до плей-офф з 3-го місця, після чого обмінялися голами з Тринідадом і Тобаго, пройшовши цього суперника в серії післяматчевих пенальті. Що стосується мексиканців, то вони стали 2-ми у власній групі, а в 1/4 фіналу виявилися сильнішими за Коста-Рику. Цікаво, що 2 роки тому ці ж суперники також зустрічалися в півфіналі Кубка КОНКАКАФ. Тоді досить несподівано перемогла збірна Панами. Як буде цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 вівторка, 21-ого липня. 

Ми у Viber!