0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 388-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 388-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Говерла – Дніпро, Україна, 1-ий тур

У міжсезоння Дніпро втратив свою головну зірку – Євген Коноплянка таки перебрався до іспанської Севільї. Втім, і без свого лідера «дніпряни» налаштовані поборотись за чемпіонство в Прем’єр-Лізі, а для цього в новому сезоні прагнуть стартувати з перемоги. Перший суперник – ужгородська Говерла. «Ведмеді», вже традиційно, відчувають серйозні проблеми з фінансуванням, однак їхній наставник В’ячеслав Грозний запевняє, що на грі команди це не позначиться. Чи вдасться ужгородцям відібрати очки в одного з головних претендентів на чемпіонський титул?

2. Металіст – Карпати, Україна, 1-ий тур

Уже друге міжсезоння поспіль Металіст переживає кадрову революцію. Харківський клуб залишила низка гравців, на зміну яким прийшли нові виконавці, тож із зіграністю в команді Олександра Севидова можуть бути серйозні проблеми. Чого не скажеш про Карпати, яким вдалося зберегти основний кістяк і навіть дещо підсилитись. У минулому чемпіонаті харків’яни та львів’яни двічі зіграли внічию. Чи варто очікувати на компроміс і цього разу?

3. Олімпік – Чорноморець, Україна, 1-ий тур

Донецький Олімпік став одним з головних відкриттів минулого сезону. Команда Романа Санжара дісталась півфіналу Кубка України, а в чемпіонаті зуміла закріпитись всередині турнірної таблиці. Щоправда, друге коло донеччани провалили, здобувши в 13-ти матчах Прем’єр-Ліги  лише 1 перемогу при 10-ти! поразках. Не кращим чином минулий сезон провів і Чорноморець, який за весь чемпіонат спромігся виграти тільки 3 зустрічі і, як наслідок, зайняв достатньо низьке 11-те місце. Хто краще стартує в новому чемпіонаті?

4. ЦСКА (Москва) – Рубін, Росія, 1-ий тур

У новому сезоні московський ЦСКА всерйоз налаштований повернути чемпіонський титул. Зважаючи на високі амбіції «армійців», а також господарський статус саме вони будуть фаворитами домашньої зустрічі проти Рубіну. На користь москвичів говорить і статистика. Вдома столичний клуб перемагає казанців ось уже 3 матчі поспіль. Чи вдасться столичній команді знову переграти суперників з Татарстану?

5. Ростов – Терек, Росія, 1-ий тур

Ростов провалив старт минулого сезону і, як наслідок, мало не вилетів з еліти російського футболу, виборовши своє право грати в Прем’єр-Лізі лише в перехідних матчів. У новому чемпіонаті «жовто-сині» прагнуть уникнути тих помилок, розпочавши сезон з перемоги. Щоправда, здобути її буде вельми не просто. Хоча б з огляду на те, що ростовці програють Тереку ось уже 3 поєдинки поспіль, а з 10-ти попередніх матчів проти грозненців у всіх турнірах виграли лише 1. Яким буде дебют команди Курбана Бердиєва в новому розіграші російської Прем’єр-Ліги?

6. Мордовія – Локомотив Москва, Росія, 1-ий тур

Мордовія не хапає зірок з неба, але зіпсувати настрій здатна будь-якому опоненту. У минулому сезоні московський Локомотив так і не спромігся перемогти «бордових», двічі зігравши внічию. Чи до снаги команді Андрія Гордеєва знову відібрати очки у «залізничників»?

7. Анжи – Крилья Советов, Росія, 1-ий тур

Протистояння команд, які лише повернулися в Прем’єр-Лігу. В минулому сезоні і Анжи, і Крилья Советов грали у ФНЛ, де і вибороли прямі путівки в еліту російського футболу. В очних дуелях суперники обмінялися домашніми перемогами. Чи збережеться тенденція вже у Прем’єр-Лізі?

8. Люцерн – Сьон, Швейцарія, 1-ий тур

За підсумками минулого сезону Люцерн зупинився за крок від зони євркубків, тож у кампанії 2015/16 років прагне таки завоювати квиток в Європу. Те ж саме стосується і Сьона, який в останньому чемпіонаті відстав від свого нинішнього суперника лише на 2 очки. Зважаючи на господарський статус, більше шансів на перемогу у Люцерна. До того ж, у минулому сезоні команда Маркуса Баббеля на власному полі не залишила Сьону жодних шансів, забивши 3 м’ячі без відповіді. Чи варто очікувати на перемогу Люцерна і цього разу?

9. Цюрих – Янг Бойз, Швейцарія, 1-ий тур

Уже невдовзі Янг Бойз стартуватиме в кваліфікації Ліги чемпіонів. Команда з Берну не приховує своїх амбіцій вийти в груповий етап головного євротурніру, на який і робить основну ставку. Втім, навряд чи це обіцяє легке життя Цюріху. «Молоді хлопці» перемагають «небесно-блакитних» ось уже 3 матчі поспіль і зовсім не проти зробити це знову. Хто вийде переможцем з цього протистояння?

10. Тун – Грассхопперс, Швейцарія, 1-ий тур

Грассхопперс не вирізняється особливою стабільністю. Якщо в сезоні 2013/14 років «коники» здобули «срібло», кваліфікувавшись у Лігу чемпіонів, то в минулому розіграші швейцарської Суперліги мало не вилетіли з еліти. І можна лише здогадуватися що очікувати від «синьо-білих» у новій кампанії. Але в одному можна не сумніватися – на легку прогулянку в зустрічі із Туном Грасхопперсу розраховувати точно не варто. «Червоні» не програють «коникам» вже 6-ть матчів поспіль, 4-ри з яких були виграні. Чи вдасться команді Урса Фішера продовжити свою безпрограшну серію в дуелях із «хопперами»?

11. КуПС – Інтер Турку, Фінляндія, 19-ий тур

Інтер набрав прекрасну форму. «Синьо-чорні» не програють вже 6 турів поспіль – 3 перемоги і 3 нічиї, впритул підібравшись до зони єврокубків. Продовжити свою безпрограшну серію команда з Турку спробує у виїзному протистоянні з КуПСом. Завдання не з простих, адже «жовто-чорні» після 2-ох поразок поспіль сповнені рішучості повернутись на шлях перемог. Чи до снаги господарям виконати це завдання?

12. ВПС Вааса – РоПС, Фінляндія, 19-ий тур

РоПС продовжує дивувати. «Синьо-білі» після 3-ох поразок на старті набрали феноменальний хід, здобувши в 15-ти наступних турах 11-ть! перемог при одній поразці. Як наслідок, РоПС з відвертого аутсайдера перетворився на одного з головних претендентів на чемпіонство, а у випадку перемоги у Ваасі очолить турнірну таблицю. Чи під силу ВПС зупинити такого суперника?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 18-огт липня.

Ми у Viber!