0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 387-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 387-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Суперкубка Бельгії та Ліги Європи.

1. Гент – Брюгге, Суперкубок Бельгії (Гент)

Минулої весни Гент вперше в своїй історії став чемпіоном Бельгії. Титул кращої команди країни «буйволи» здобули у боротьбі з Брюгге, яке задовольнилося 2-им підсумковим місцем, а також – виграним кубком. Тепер 2 кращі клуби Бельгії попереднього сезону зійдуться в боротьбу за черговий трофей – Суперкубок. Гент матиме перевагу над своїм суперником, адже проводитиме поєдинок на власному полі. Чи допоможе підтримка рідних трибун «буйволам» розпочати новий сезон з перемоги?

2. Сконто (Латвія) – Дебрецен (Угорщина), Ліга Європи, 2-ий відбірний раунд, перший матч

Обидва клуби розпочали свої виступи в цьогорічній Лізі Європи з першого раунду. Але якщо Сконто без жодних проблем двічі здолав ірландський Сент-Партікс, то Дебрецену довелося трохи похвилюватися. Після впевненої домашньої перемоги над чорногорською Сутьєскою в першому матчі, в гостях угорці ледь не втратили здобуту тижнем раніше перевагу. Сконто наразі змушений виступати на 2 фронти, оскільки чемпіонат Латвії у самому розпалі. У той же час в Угорщині продовжується міжсезоння. Чим завершиться протистояння у Ризі?

3. Дачія (Молдова) – Жиліна (Словаччина), Ліга Європи, 2-ий відбірний раунд, перший матч

Після річної перерви молдовська Дачія та словацька Жиліна повертаються до єврокубків. Дачія розпочала сезон 2-ма перемогами над македонською Реновою. Не знала жодних проблем зі своїм суперником – Глентораном – і Жиліна, яка двічі розгромила північноірландців. 6 років тому Дачія та Жиліна вже зустрічалися на цій же стадії Ліги Європи. Тоді за сумою 2-х матчів далі пройшли словаки. Як буде цього разу?

4. Шахтар (Солігорськ, Білорусія) – Вольфсбергер (Австрія), Ліга Європи, 2-ий відбірний раунд, перший матч

В минулому сезоні солігорський Шахтар виступив досить непогано в Лізі Європи, здолавши 2 кваліфікаційні раунди та зупинившись за крок до потрапляння до групового турніру 2-го за престижністю єврокубка. Не гірший результат «кроти» планують продемонструвати і цього разу. У 2-му відбірному раунді на білорусів очікує міцний австрійський Вольфсбергер. Для «біло-чорних» ця гра стане першою офіційною в новому сезоні, у той час як у Шахтаря – ігрової практики вистачає. Чим завершиться білорусько-австрійське протистояння?

5. Черно Море (Болгарія) – Динамо (Мінськ, Білорусія), Ліга Європи, 2-ий відбірний раунд, перший матч

Скромне болгарське Черно Море потрапило до Ліги Європи у якості володаря кубка своєї країни. Розпочнуть єврокубкову боротьбу «моряки» протистоянням зі значно досвідченішим за виступами на європейській арені бійцем – мінським Динамо. У минулому сезоні «біло-сині» наробили чимало галасу, подолавши усі кваліфікаційні раунди та пробившись до групового турніру Ліги Європи. Тепер білоруси всерйоз налаштовані повторити свій минулорічний подвиг. Чи вдасться їм здобути сприятливий результат у Варні?

6. Раннерс (Данія) – Ельфсборг (Швеція), Ліга Європи, 2-ий відбірний раунд, перший матч

Данському Раннерсу пощастило. У першому кваліфікаційному раунді в суперники «коні» отримали андоррську Сан-Хуліа, яка не зуміла скласти серйозної конкуренції данцям. Але тепер у Раннерса значно серйозніший опонент – шведський Ельфсборг, який у минулому сезоні ледь не потрапив до групового турніру Ліги Європи. У першому раунді «жовтим» протистояло фінське Лахті, яке шведи зуміли дотиснути лише на власному полі. Чи зуміють «коні» нав’язати боротьбу Ельфсборгу?

7. Бероє (Болгарія) – Брондбю (Данія), Ліга Європи, 2-ий відбірний раунд, перший матч

В минулому сезоні Бероє досягнуло найкращого результату в своїй новітній історії, ставши срібним призером чемпіонату Болгарії. Тепер «зелені» спробують свої сили на міжнародній арені, де їх суперником у 2-му відбірному раунді стане данський Брондбю. На попередній стадії змагань команди не мали жодних проблем зі своїми опонентами. Болгари розібралися з литовським Атлантасом, а данці познущалися над Ювенас-Доганою з Сан-Марино. Кому з суперників вдасться продовжити свою переможну ходу?

8. Локомотива (Загреб, Хорватія) – ПАОК (Греція), Ліга Європи, 2-ий відбірний раунд, перший матч

Загребська Локомотива переживає не найкращі часи. «Залізничники» провалили кінцівку попереднього чемпіонату Хорватії і з поразки розпочали нинішній сезон на внутрішній арені. А от в Лізі Європи Локомотива виступає поки більш успішно. У першому відбірному раунді хорватський клуб впорався з валлійським Ейрбасом. Далеко не все гаразд нині і у грецького ПАОКа. Представники Салоніків не перемагають вже впродовж 7-ми офіційних матчів, хоча останній з них провели ще на початку червня. Чи піде відпочинок на користь грекам?

9. Копер (Словенія) – Хайдук (Хорватія), Ліга Європи, 2-ий відбірний раунд, перший матч

Словенський Копер на мажорній ноті розпочав новий сезон. Команда здолала ісландський Вікінгур в Лізі Європи, а на внутрішній арені здобула Суперкубок Словенії, обігравши в серії пенальті Марібор. Але справжнім випробуванням на міцність для «жовто-синіх» стане протистояння з хорватським Хайдуком, який завжди ставить перед собою високі завдання в єврокубках. Приміром, торік футболісти зі Спліту дійшли до раунду плей-офф, лише там поступившись дніпропетровському Дніпру. Чи вдасться Коперу зупинити хорватів?

10. Чукарички (Сербія) – Габала (Азербайджан), Ліга Європи, 2-ий відбірний раунд, перший матч

Вже в першому раунді Ліги Європи сербським Чукаричкам довелося серйозно потрудитися. Команда з великими труднощами здолала опір словенського Домжале. Не легше було і азербайджанській Габалі. Підопічні Романа Григорчука поступилися в першому матчі тбіліським динамівцям, але перемога в домашньому поєдинку дозволила їм пробитися до наступного кола змагань. Вихід до наступного кваліфікаційного раунду розцінюватиметься як успіх для кожного з суперників. Чим завершиться поєдинок у Белграді?

11. Івернесс (Шотландія) – Астра (Румунія), Ліга Європи, 2-ий відбірний раунд, перший матч

Обидва клуби розпочинають боротьбу в Лізі Європи з 2-го відбірного раунду, тож ця зустріч для кожної з команд є першою в турнірі. Значно більше досвіду виступів на подібному рівні у румунської Астри. Приміром, в минулому сезоні «чорні дияволи» пробилися до групового турніру Ліги Європи, залишивши за бортом змагань титулований французький Ліон. Ще однією перевагою Астри є наявність ігрової практики – чемпіонат Румунії вже встиг розпочатися, у той час як Івернесс лише тренується. Чи вдасться «чорним дияволам» здобути максимальний результат у Шотландії?

12. Шемрок Роверс (Ірландія) – Одд Гренланн (Норвегія), Ліга Європи, 2-ий відбірний раунд, перший матч

Здолавши в першому відбірному раунді Ліги Європи Прогрес Нідеркорн з Люксембурга, ірландський Шемрок Роверс тепер налаштовується дати бій значно серйознішому супернику – норвезькому Одд Гренланну. Шанси у «зелено-білих» є, адже шиєнці перебувають не в найкращій формі. Норвезька команда не може перемогти вже впродовж 3-х матчів усіх турнірів – нічия та 2 поразки. Чи перерветься серія невдач Одд Гренланна у зустрічі з ірландцями?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 четверга, 16-ого липня.

Ми у Viber!