0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 386-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 385-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Динамо Київ – Шахтар Донецьк, Суперкубок України, Одеса

Черговий український сезон відкриває битва за Суперкубок, в якій, вже традиційно, зійдуться київське Динамо та донецький Шахтар. Рік тому почесний трофей завоювали «гірники», здобувши переконливу перемогу - 2:0. Реванш «біло-сині» взяли в чемпіонаті, вигравши «золото» Прем’єр-Ліги, після чого ще й відсвяткували перемогу в Кубку, здолавши у фіналі саме Шахтар у серії післяматчевих пенальті. Чи вдасться донеччанам, які в міжсезоння втратили низку важливих гравців, помститись киянам за останні невдачі?

2. АПОЕЛ (Кіпр) – Вардар (Македонія), Ліга чемпіонів, 2-ий відбірковий раунд, перший матч

Одну з путівок у 3-ій відбірковий раунд Ліги чемпіонів розіграють кіпріотський АПОЕЛ та македонський Вардар. Команда з Нікосії – фаворит протистояння. На користь кіпріотів говорить фактор власного поля та успішний досвід виступів у кваліфікації головного футбольного турніру Європи. У минулому сезоні АПОЕЛ успішно пройшов сито відбору, вийшовши в груповий етап Ліги чемпіонів. Натомість, у Вардара не кращі спогади про зустрічі з кіпріотськими клубами. У сезоні 2007-2008 років «червоно-чорні» у 1-ому раунді кваліфікації тоді ще Кубка УЕФА зустрічались з Анортосісом, мінімально програвши обидва матчі. З чим Вардар повернеться з Кіпру цього разу?

3. Марибор (Словенія) – Астана (Казахстан), Ліга чемпіонів, 2-ий відбірковий раунд, перший матч

У минулому сезоні Марібор, стартувавши з 2-ого відбіркового раунду, успішно пройшов кваліфікацію, вийшовши в груповий етап Ліги чемпіонів. Не проти повторити цей шлях словенці і зараз. Перший суперник – міцна казахська Астана, яка мріє про успішний виступ в єврокубках, для чого ось уже кілька років поспіль серйозно підсилює свій склад. Чи вдасться амбітним казахам здивувати чемпіона Словенії?

4. Тренчин (Словаччина) – Стяуа (Румунія), Ліга чемпіонів, 2-ий відбірковий раунд, перший матч

У минулому сезоні румунська Стяуа зупинилась за крок від виходу в груповий етап Ліги чемпіонів, поступившись лише в плей-офф кваліфікації, та ще й в серії післяматчевих пенальті болгарському Лудогорцю. Надолужити згаяне «армійці» налаштовані цього разу, але для початку потрібно пройти міцний словацький Тренчин. Чи по зубам румунам такий суперник?

5. Сараєво (Боснія та Герцеговина) – Лех (Польща), Ліга чемпіонів, 2-ий відбірковий раунд, перший матч

Після 5-річної перерви Лех знову став чемпіоном Польщі і тепер будь-що прагне вийти в груповий етап найпрестижнішого футбольного турніру Європи. Втім, схожі плани і в Сараєво, яке також повернуло собі чемпіонський титул на батьківщині. Досі представники обох країн на євроарені не зустрічались. Яким буде результат першої дуелі між клубами з Польщі та Боснії і Герцеговини?

6. Карабах (Азербайджан) – Рудар (Чорногорія), Ліга чемпіонів, 2-ий відбірковий раунд, перший матч

У минулому сезоні Карабах наробив чимало галасу в Європі, мало не вийшовши в плей-офф Ліги Європи. Виступити, як мінімум, не гірше чемпіон Азербайджану налаштований і цього разу, але для початку потрібно здолати міцний чорногорський Рудар. Чи вдасться азербайджанцям з перемоги розпочати дуель проти балканців?

7. Мальме (Швеція) - Жальгіріс (Литва), Ліга чемпіонів, 2-ий відбірковий раунд, перший матч

Минулий євросезон литовський Жальгіріс також розпочав з 2-ого відбіркового раунду Ліги чемпіонів, але безславно вилетів, двічі поступившись загребському Динамо. Реабілітуватись за те фіаско прибалти спробують у дуелі зі шведським Мальме, от тільки скандинави цьому навряд чи зрадіють. Хто вийде переможцем зі шведсько-литовського протистояння?

8. Скендербеу (Албанія) – Крузейдерс (Північна Ірландія), Ліга чемпіонів, 2-ий відбірковий раунд, перший матч

Північно-ірландський Крузейдерс, попри прогнози, здолав у першому відбірковому раунді Ліги чемпіонів естонську Левадію, вийшовши в 2-ий етап кваліфікації. Апетит приходить під час їжі, тож зупинятися на досягнутому горді північні ірландці не збираються. Чи до снаги їм піднести ще один сюрприз, перегравши чемпіона Албанії?

9. Ямайка – Сальвадор, Кубок КОНКАКАФ-2015

Ямайка, набравши в 2-ох стартових турах 4 очки, очолила групу «В», але путівку в плей-офф поки що собі не гарантувала. У зустрічі із Сальвадором «реггі хлопців» цілком влаштує і нічия, а ось Сальвадору, щоб вийти з квартету, бажано перемагати. Завдання не з простих, адже переграти Ямайку «сині» не можуть з 2000-ого року, а це 9-ть матчів поспіль. Чи вдасться сальвадорцям перервати цю малоприємну для себе серію?

10. Канада – Коста-Ріка, Кубок КОНКАКАФ-2015

На нинішньому Кубку КОНКАКАФ збірна Канади поки що розчаровує. Спершу «кленові» зіграли в невиразну нульову нічию із Сальвадором, після чого мінімально поступились Ямайці. Канадійці, не забивши жодного м’яча на турнірі, опинились за крок від вильоту, але надія ще є – в останньому турі потрібно перемагати Коста-Ріку. От тільки зробити це буде неймовірно складно. Хоча б з огляду на те, що з 10-ти попередніх поєдинків проти «лос тікос» Канада виграла лише один. Як усе буде цього разу?

11. Куба – Гватемала, Кубок КОНКАКАФ-2015

Збірна Куби провалила стартові матчі Кубка КОНКАКАФ, спершу без шансів поступившись Мексиці 0:6, а кілька днів тому програла Трінідаду і Тобаго – 0:2. «Комуністам» не позаздриш, адже в останньому турі на них чекає дуель з Гватемалою, яка, попри всі прогнози, сповнена рішучості вийти в плей-офф. На користь «біло-блакитних» говорить статистика. З 11-ти попередніх матчів проти кубинців гватемальці програли лише один. Щоправда, здобули при цьому тільки 4-ри перемоги. Чим закінчиться очне протистояння команд цього разу?

12. Мексика – Трінідад і Тобаго, Кубок КОНКАКАФ-2015

Збірна Мексики – один з головних фаворитів Кубка КОНКАКАФ. «Ацтеки» довели це в своєму першому матчі на турнірі, розгромивши Кубу – 6:0. А ось у 2-ому турі команда Мігеля Еррери розчарувала, адже так і не змогла забити у ворота скромного Сальвадора. Чи не наступлять мексиканці на та ж граблі в протистоянні із Трінідадом і Тобаго?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 вівторка, 14-ого липня.

Ми у Viber!