0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 385-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 385-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонату Європи до 19-ти років, Кубка КОНКАКАФ, а також чемпіонатів Норвегії, Фінляндії та Білорусії.

1. Україна (до 19) – Австрія (до 19), чемпіонат Європи-2015 (до 19, Греція)

Поступившись французам, юніорська збірна України остаточно втратила будь-які шанси на продовження боротьби на чемпіонаті Європи у стадії плей-офф. Але підопічні Олександра Головка сподіваються завершити турнір на мажорній ноті. А от в збірної Австрії ще є можливість поборотися за путівку до півфіналу. Для цього «червоно-білим» потрібно перемагати з якомога більшим рахунком самим, а також сподіватися на поразку греків від французів. Чи вдасться українській збірній зіпсувати плани австрійців?

2. Франція (до 19) – Греція (до 19), чемпіонат Європи-2015 (до 19, Греція)

Французькі юніори розпочали Євро з 2-х перемог поспіль, що дозволило їм першими на турнірі достроково гарантувати собі вихід до півфіналу. Наступна мета «маленьких синіх» - перше місце в групі. Щоб його здобути, французам вистачить і нічиєї в поєдинку з господарями змагань – греками. «Збірна надій» також поки залишається без поразок, відстаючи від Франції на 2 очки. Щоб потрапити до плей-офф, грекам цілком вистачить і нічийного результату. Чим завершиться це протистояння?

3. Іспанія (до 19) – Нідерланди (до 19), чемпіонат Європи-2015 (до 19, Греція)

Юніорські збірні Іспанії та Нідерландів з перемог розпочали свої виступи у фінальній частині чемпіонату Європи в Греції. Особливо слід відзначити успіх «фурії рохи», яка в першій своїй грі розгромила німців. Що стосується «оранжевої молоді», то вона виявилася сильнішою за Росію. Не виключено, що в заключному турі команди в очному протистоянні визначатимуть переможця групи. Хто виявиться сильнішим?

4. Ямайка – Канада, Кубок КОНКАКАФ-2015

Збірна Ямайки уже давно не знала радості перемоги. На Кубку Америки, який нещодавно завершився, «реггі-хлопці» програли усі 3 свої матчі з однаковим рахунком 0:1. А виступи на Кубку КОНКАКАФ ямайці розпочали з нічиєї проти Коста-Рики. Інша річ – Канада. «Червоні» не програють впродовж 6-ти матчів поспіль, хоча нічийним результатом в матчі з Сальвадором в першому турі Кубка КОНКАКАФ вони навряд чи можуть бути задоволеними. Чи зуміє збірна Канади здобути першу перемогу на домашньому турнірі?

5. Коста-Рика – Сальвадор, Кубок КОНКАКАФ-2015

Збірна Коста-Рики серйозно збавила оберти після успішного виступу на минулорічному чемпіонаті світу в Бразилії. Наразі «лос тікос» не можуть перемогти вже впродовж 7-ми матчів поспіль. У своєму стартовому поєдинку на Кубку КОНКАКАФ підопічні Пауло Ванчопе зіграли унічию з Ямайкою. Поділив очки в першому турі і Сальвадор, який розійшовся миром з Канадою. Таким чином, нині усі команди групи «В» мають рівну кількість очок. Кому вдасться вирватися вперед?

6. Ліллестрем – Стремсгодсет, Норвегія, 16-ий тур

Ліллестрем перетворюється на одну з наймиролюбніших команд Тіппеліги, адже «канарки» грають унічию вже 3-ій свій матч поспіль. Як і раніше, «жовто-чорні» знаходяться в середині турнірної таблиці, але усе ще мріють піднятися вище. Наступний суперник Ліллестрема – Стремсгодсет. Драмменці виступають одразу на 2 фронти – у чемпіонаті країни та Лізі Європи, але це не заважає «помістю» в кожному з цих турнірів демонструвати успішні результати. Чого очікувати від Стремсгодсета в Ліллестремі?

7. Тромсе – Старт, Норвегія, 16-ий тур

Після жахливого старту, Тромсе починає приходити до тями. З попередніх 6-ти матчів чемпіонату команда програла тільки один. Однак із зони вильоту «червоно-білим» вибратися усе ще не вдається. Цього разу на Тромсе очікує побачення зі Стартом. Представники Крістіансанна вперше з початку чемпіонату виграли 2 матчі поспіль, що дозволило їм закріпитися в середині турнірної таблиці. Чи зуміє Тромсе обіграти Старт та позбутися статусу одного з головних аутсайдерів ліги?

8. Мьондален – Буде-Глімт, Норвегія, 16-ий тур

Головне завдання Мьондалена – втриматися в Тіппелізі, куди команда потрапила за підсумками минулого сезону. Але зробити це буде непросто, зважаючи на форму, в якій нині перебувають «коричнево-білі». Мьондален не може перемогти впродовж 7-ми матчів поспіль, скочуючись усе нижче щаблями турнірної таблиці. Дуже невдало розпочав сезон і Буде-Глімт. Але «жовті» починають виходити з кризи, про що свідчать 2 поспіль перемоги команди в чемпіонаті. В таблиці Мьондален випереджає Буде-Глімт усього на одне очко. Чи вдасться «коричнево-білим» перервати свою тривалу безвиграшну серію?

9. Ільвес – КуПС, Фінляндія, 18-ий тур

Ільвес веде складну боротьбу за збереження прописки у вищому дивізіоні фінського футболу. В попередніх 4-х матчах команда з Тампере здобула лише 2 очки, тож передостаннє місце турнірної таблиці, яке вона нині посідає – мало кого дивує. Значно краще почуває себе КуПС. «Жовто-чорні» чергують перемоги з поразками, що дозволяє їм знаходитися в компанії середняків на безпечній відстані від зони вильоту. Наскільки вдалим виявиться виїзд КуПСу до Тампере?

10. Інтер (Турку) – ІФК Марійхамн, Фінляндія, 18-ий тур

Інтер з Турку набрав непогану ходу. «Чорно-сині» видали серію з 5-ти матчів чемпіонату без поразок, що дозволило їм увійти до трійки лідерів Вейккаусліги. Щоб закріпитися в зоні єврокубків, Інтеру тепер потрібно перемагати одного зі своїх найближчих переслідувачів – ІФК Марійхамн. «Острів’ян» останнім часом охопила справжня нічийна епідемія – кожен зі своїх попередніх 4-х матчів вони звели унічию. Чи зуміють вони розраховувати на турнірні очки в Турку?

11. Динамо (Брест) – Торпедо-БелАЗ, Білорусія, 14-ий тур

Серія з 3-х поразок брестського Динамо поспіль лишилася позаду. В минулому турі «синьо-білі» здобули довгоочікувану перемогу, здолавши сильний солігорський Шахтар та дещо покращивши своє становище. Усього на одне очко більше за брестських футболістів мають їх суперники з Торпедо-БелАЗу. «Автозаводці» також перебувають в гарному настрої, адже здобули 2 перемоги поспіль і не збираються на цьому зупинятися. Чим завершиться поєдинок міцних середняків білоруського чемпіонату?

12. Слуцьк – Шахтар (Солігорськ), Білорусія, 14-ий тур

Нестабільна гра Слуцька призвела до того, що команда опинилася лише за один крок від зони вильоту. Щоб туди не потрапити, «біло-синім» потрібно частіше перемагати, адже за усе перше коло вони виграли лише 2 поєдинки. Значно серйозніші амбіції та завдання у солігорського Шахтаря. «Гірники» ведуть боротьбу за місце в зоні єврокубків. Щоправда, за останній час солігорці також дещо пригальмували, вигравши тільки один матч з попередніх 4-х. Чи зуміє один з аутсайдерів дати бій бронзовому призеру минулого чемпіонату?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.00 суботи, 11-ого липня. 

Ми у Viber!