0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 384-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 384-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який скрадатиметься з матчів чемпіонату Європи-2015 до 19-ти років, а також Ліги Європи.

1. Україна (до 19) – Франція (до 19), чемпіонат Європи-2015 (до 19, Греція)

Поступившись в першому турі господарям турніру грекам, юнацька збірна Україна поставила себе в дуже складне становище. Ще одна поразка перекреслить усі шанси «жовто-синіх» на вихід з групи. Значно впевненіше може почувати себе Франція, яка розпочала турнір з перемоги над австрійцями. «Маленькі сині» впродовж 10-ти офіційних матчів не знають гіркоти поразок і переривати цю серію не збираються. Чи зуміють підопічні Олександра Головка чимось здивувати настільки серйозного суперника?

2. Греція (до 19) – Австрія (до 19), чемпіонат Європи-2015 (до 19, Греція)

Грецька збірна давно не демонструвала успішних результатів у юнацькому футболі. І от на домашньому чемпіонаті Європи у «збірної надій» з’явився шанс. Вже у своєму стартовому поєдинку греки здолали Україну, очоливши турнірну таблицю квартету. Наступним суперником господарів стане півфіналіст попереднього Євро – Австрія. «Червоно-білі» рішуче налаштовані знову пробитися до четвірки кращих. Але зробити це буде непросто, оскільки розпочали змагання австрійці із поразки від Франції. Чи вдасться «червоно-білим» реабілітуватися за ту невдачу?

3. Кайрат (Казахстан) – Црвена Звезда (Сербія), Ліга Європи, 1-ий відбірний раунд, матч-відповідь

Колись легендарна Црвена Звезда ризикує завершити свої виступи в єврокубках вже після першого раунду Ліги Європи. Тиждень тому сербський клуб, який вже більше місяця не проводив офіційних поєдинків, поступився на власному полі казахському Кайрату – 0:2. На відміну від Сербії, чемпіонат Казахстану – у  самому розпалі, що є додатковою перевагою для алмаатинців. В активі Кайрату – серія з 10-ти матчів без поразок в усіх турнірах. Чи втримають казахи перевагу, здобуту в Белграді?

4. Габала (Азербайджан) – Динамо (Тбілісі, Грузія), Ліга Європи, 1-ий відбірний раунд, матч-відповідь

Перший матч між бронзовими призерами чемпіонатів Грузії та Азербайджану завершився перемогою тбіліських динамівців – 2:1. Такий результат залишає обом колективам практично рівні шанси на вихід до наступного раунду змагань. Поступившись у Тбілісі, Габала перервала безпрограшуну серію в офіційних поєдинках тривалістю в 11 матчів. У той же час «біло-сині» залишаються непереможними з кінця квітня цього року. От тільки на виїзді тбіліське Динамо вже традиційно грає не найкращим чином. Чи скористаються цим підопічні Романа Григорчука?

5. Нимме Калью (Естонія) – Актобе (Казахстан), Ліга Європи, 1-ий відбірний раунд, матч-відповідь

Нимме Калью, здивувало, обігравши тиждень тому Актобе в гостях – 1:0. Але казахи не втрачають надій реваншуватися. Обом клубам дуже бракує стабільності. В естонців за кількома перемогами знову регулярно трапляються серії поразок, а Актобе виграло лише 2 матчі з попередніх 7-ми в усіх турнірах. Чим завершиться протистояння у Таллінні? 

6. Спартак (Юрмала, Латвія) – Будучность (Чорногорія), Ліга Європи, 1-ий відбірний раунд, матч-відповідь

Дебют юрмальського Спартака в єврокубках видався обнадійливим. «Червоно-білі» в гостях здолали досвідчену чорногорську Будучность – 3:1 і тепер знаходяться за крок до виходу в наступний раунд змагань. Чорногорцям наразі дуже бракує практики офіційних матчів, а от в спартаківців із цим жодних проблем немає – чемпіонат Латвії продовжує тривати. Чи зуміють футболісти з Юрмали ще раз засмутити чорногорців?

7. Дачія (Молдова) – Ренова (Македонія), Ліга Європи, 1-ий відбірний раунд, матч-відповідь

Дачія підтвердила статус фаворита пари, обігравши Ренову в першому матчі в гостях – 1:0. За таких умов, «жовтим вовкам» потрібно просто уважно зіграти на власному полі, не дозволивши супернику вирівняти становище. А от македонський клуб продовжує розчаровувати. Команда, що представляє село Цепшиште, жахливо завершила минулий сезон. Як бачимо, не пішла на користь Ренові і місячна перерва в офіційних матчах. Чи матимуть македонці шанси відігратися у Кишиневі?

8. Одд Гренланн (Норвегія) – Шериф (Молдова), Ліга Європи, 1-ий відбірний раунд, матч-відповідь

Молдовському Шерифу не позаздриш. «Жовто-чорні» з тріском провалилися тиждень тому, програвши в першому єврокубковому матчі сезону на власному полі норвезькому Одд Гренланну – 0:3. Перевага шиєнців ні в кого не викликала сумнівів, тож тепер лише диво маже завадити норвежцям продовжити боротьбу за трофей в наступному раунді змагань. Уже після перемоги в Тирасполі, Одд Гренланн перервав власну 12-матчеву безпрограшну серію, поступившись в поєдинку чемпіонату Норвегії Волерензі. Яким чином ця невдача вплине на шиєнців?

9. Сент-Патрікс (Ірландія) – Сконто (Латвія), Ліга Європи, 1-ий відбірний раунд, матч-відповідь

Тиждень тому Сконто обіграло Сент-Партікс на власному полі – 2:1, але гол, забитий наприкінці поєдинку ірландцями, залишає дублінцям непогані шанси на перемогу за підсумками 2-х поєдинків. Поступившись у Ризі, Сент-Патрікс перервав серію з 5-ти перемог поспіль в усіх турнірах. А от «червоно-білі» не знають поразок впродовж усе тих же 5-ти матчів. Чи зуміє Сконто і цього разу здобути сприятливий для себе результат?

10. Младост (Чорногорія) – Нефтчі (Азербайджан), Ліга Європи, 1-ий відбірний раунд, матч-відповідь

В першому матчі між цими клубами Младост, забивши гол на останніх хвилинах, зуміла врятуватися від поразки – 2:2. Тож тепер переможця пари визначить поєдинок у Чорногорії. Обидва клуби дуже невиразно завершили попередній сезон. Якщо Младост зазнала 2-х поразок на фініші, то Нефтчі не може виграти вже впродовж 9-ти поєдинків усіх турнірів. Чи вдасться якійсь з команд здобути довгоочікувану перемогу, яка дозволить продовжити виступи в Лізі Європи?

11. Ференцварош (Угорщина) – Гоу Ехел Іглз (Нідерланди), Ліга Європи, 1-ий відбірний раунд, матч-відповідь

У Нідерландах Гоу Ехел Іглз та Ференцварош не виявили переможця – 1:1. Тим цікавішим буде протистояння в Угорщині. Минулої неділі Ференцварош вкотре підтвердив, що перебуває в непоганій формі, з легкістю вигравши Суперкубок своєї країни. Що стосується Гоу Ехед Іглз, то команда з Девентера минулого сезону залишила найвищий дивізіон нідерландського футболу, а в єврокубки потрапила лише завдяки одному з перших місць, здобутих в конкурсі фейр-плей. Чи зуміє Ференцварош здолати девентерців?

12. Партизани (Албанія) – Стремсгодсет (Норвегія), Ліга Європи, 1-ий відбірний раунд, матч-відповідь

Норвезький Стремсгодсет без жодних проблем розібрався з албанським Партизани на власному полі – 3:1. Клас команд виявився дуже різним, тож мало хто вірить, що тиранцям, які вже давно не виступали в єврокубках, вдасться реваншуватися. Ще однією перевагою Стремсгодсета є той факт, що чемпіонат Норвегії влітку не переривається, у той час, як в Албанії – триває міжсезоння, тож футболісти Партизани лише тренуються та проводять контрольні поєдинки. Чи зуміють албанці за таких умов створити проблеми Стремсгодсету?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 четверга, 9-го липня.

Ми у Viber!