0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 383-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 383-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Кубка Америки, чемпіонату Європи до 19-ти років, а також чемпіонатів Норвегії, Фінляндії та Білорусії.

1. Чилі – Аргентина, Кубок Америки-2015, фінал (Чилі)

Господарі турніру чилійці отримали хорошу нагоду вперше у своїй історії виграти Кубок Америки. «Ла роха» пройшла усю дистанцію без єдиної поразки, хоча, варто визнати, із суперниками підопічним Хорхе Сампаолі також постійно щастило. Та все ж, фаворитом фіналу вважається не Чилі, а збірна Аргентини. «Біло-блакитні» теж не програють на Кубку Америки, прогресуючи та додаючи з кожним наступним матчем. Свою кращу гру на турнірі вони продемонстрували в півфіналі, розгромивши міцний Парагвай – 6:1. Чи допоможе підтримка трибун збірній Чилі нав’язати боротьбу команді Херардо Мартіно?

2. Греція (до 19) – Україна (до 19), чемпіонат Європи-2015 (до 19, Греція)

Юніорська збірна Греції свої виступи на домашньому чемпіонаті Європи розпочне поєдинком проти України. 2 попередні Євро у цій віковій категорії греки пропустили, хоча трохи раніше – в 2012 році – «біло-сині» дісталися до фіналу. Що стосується українців, то підопічні Олександра Головко впевнено подолали кваліфікацію, залишивши позаду себе в елітному раунді збірні Чорногорії, Боснії та Герцеговини і Польщі. Чи вдасться «жовто-синім» розпочати фінальну частину юніорського Євро з перемоги?

3. Австрія (до 19) – Франція (до 19), чемпіонат Європи-2015 (до 19, Греція)

Рік тому юніорська збірна Австрії повторила своє найвище досягнення, втретє у своїй історії пробившись до півфіналу чемпіонату Європи. Цього разу «червоно-білі» знову ставлять перед собою високі турнірні завдання. Про силу австрійців можуть свідчити перемоги над Німеччиною та Італією у відборі. А от французи попереднє Євро пропустили. Однак нинішній відбірний цикл вони пройшли без єдиної поразки. Чи зуміють «сині» обіграти непоступливих австрійців?

4. Старт – Стабек, Норвегія, 15-ий тур

Після серії невдало проведених поєдинків, Старт починає приходити до тями. В попередніх 2-х турах команда здобула 4 очки, закріпившись в середині турнірної таблиці. Наступний суперник футболістів з Крістіансанна – Стабек, який відмінно стартував у нинішньому сезоні. Несподівано для багатьох «сині» доволі впевнено почувають себе серед лідерів Тіппеліги, посідаючи 2-ге місце, слідом за Русенборгом. В попередніх 12-ти турах Стабек зазнав лише однієї поразки. Наскільки вдалим виявиться візит «синіх» до Крістіансанна?

5. Хеугесунн – Ліллестрем, Норвегія, 15-ий тур

Хеугесунн продовжує розчаровувати власних уболівальників. В попередніх 4-х матчах «біло-сині» додали до свого активу лише одне очко. Ще кілька невдало проведених поєдинків гарантовано відкинуть Хеугесунн у зону вильоту, подих якої стає усе відчутнішим. Значно спокійніше може почувати себе Ліллестрем. «Канарки» знаходяться в середині турнірної таблиці, видавши серію з 3-х матчів без поразок. Щоправда, 2 попередні поєдинки «жовто-чорні» завершили унічию. Чи зуміє Хеугесунн зупинити своє падіння, досягнувши сприятливого результату в зустрічі з Ліллестремом?

6. Одд Гренланн – Волеренга, Норвегія, 15-ий тур

Бронзовий призер минулого сезону Тіппеліги Одд Гренланн і в нинішньому чемпіонаті ставить перед собою високі турнірні завдання. Шиєнці не програють впродовж 8-ми турів поспіль. Однак, команда надто часто грає унічию, що поки не дозволяє їй піднятися вище 6-го місця таблиці. На 2 очки більше за Одд Гренланн має його нинішній суперник – Волеренга. Наразі футболісти з Осло потрапили у чорну смугу. В 3-х попередніх турах вони набрали усього одне очко. Чи зуміє Одд Гренланд скористатися кризою опонента, обігравши Волеренгу та випередивши її в турнірній таблиці?

7. Саннефьорд – Тромсе, Норвегія, 15-ий тур

Саннефьорд виявився зовсім неготовим до виступів у найвищому дивізіоні норвезького футболу. Команда є безнадійним аутсайдером, посідаючи останнє місце в турнірній таблиці. З іншого боку, після 9-ти поразок поспіль, 2 попередні матчі «хлопці» звели унічию, але цього їм поки відверто замало для покращення свого становища. Веде боротьбу за збереження прописки у Тіппелізі і Тромсе, яке минулого року разом з Саннефьордом підвищилося в класі. «Червоно-білим», схоже, вдалося знайти свою гру. В 5-ти останніх за ліком матчах вони зазнали лише однієї поразки. Чим завершиться протистояння аутсайдерів?

8. ВПС (Вааса) – Інтер (Турку), Фінляндія, 17-ий тур

ВПС проводить жахливий сезон. Як тільки здавалося, що криза клубу з Вааси вже лишилася позаду – «чорно-білі» знову видали 2 поразки поспіль, після чого остаточно перетворилися на головного аутсайдера. Інша річ – Інтер з Турку. «Чорно-сині» не програють впродовж 4-х матчів поспіль, 3 з яких завершили на власну користь. Подібні результати дозволяють команді з Турку посідати 4-те місце і вести реальну боротьбу за ще вищі позиції. Чи зуміє найслабша на сьогодні команда Вейккаусліги чимось здивувати Інтер?

9. Лахті – СІК (Сайнайокі), Фінляндія, 17-ий тур

Останні результати Лахті в чемпіонаті Фінляндії аж ніяк не вражають. «Чорні трутні» чергують домашні нічиї з виїзними поразками, не перемагаючи при цьому вже більше місяця. За таких умов, невисоке 8-ме місце, яке нині посідає Лахті, мало кого дивує. А от СІК з Сайнайокі вже традиційно веде боротьбу за найвищі місця. Хоча й ця команда за останній час дещо збавила оберти. СІК виграв тільки один матч з попередніх 4-х, але продовжує входити до трійки лідерів, змагаючись за позиції в зоні єврокубків. Чи зуміє Лахті перервати свою тривалу безвиграшну серію, здолавши серйозного суперника?

10. КТП – РоПС, Фінляндія, 17-ий тур

Прощання з найвищим фінським дивізіоном аж ніяк не входить у плани КТП. Тож футболісти з Котки докладають усіх сил, щоб уникнути пониження в класі. Прогрес у виступах КТП – очевидний. Після 3-х поразок поспіль, у 2-х попередніх турах команда здобула 4 очки, дещо покращивши власне становище. Але наступний суперник клубу з Котки – надто серйозний. РоПС виглядає дуже переконливо. «Синьо-білі» видали серію з 7-ми матчів без поразок, що дозволила їм не лише піднятися на 2-ге місце турнірної таблиці, але й міцно закріпитися на ньому. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

11. ФК Вітебськ – ФК Мінськ, Білорусія, 13-ий тур

Нічия вдома – поразка в гостях – за також схемою вже майже 2 місяці виступає ФК Вітебськ. У той же час виграла команда тільки один матч з 12-ти. Зазнавши чергової невдачі тиждень тому, «зелено-чорні» опустилися на останнє місце турнірної таблиці. Тож тепер ФК Вітебськ має докласти максимум зусиль, щоб піднятися з того дня, на якому команда опинилася. Значно впевненіше почувається ФК Мінськ. «Містяни» виграли 3 з 4-х попередніх зустрічей чемпіонату і зараз знаходяться недалеко від лідерів. Чи під силу ФК Вітебськ відібрати очки у столичної команди?

12. Динамо (Брест) – Шахтар (Солігорськ), Білорусія, 13-ий тур

Брестське Динамо переживає нелегкі часи. «Синьо-білі дияволи» програють вже 3-ій матч поспіль, опускаючись усе нижче щаблями турнірної таблиці. Зупинити своє падіння динамівці спробують в зустрічі проти солігорського Шахтаря. Але зробити це буде ой як непросто. «Кроти» зазнали лише однієї поразки в 12-ти турах, а в 3-х попередніх поєдинках здобули 5 очок. В таблиці солігорці знаходяться на 3-му місці і не збираються на цьому зупинятися. Чого очікувати Шахтареві від візиту до Бресту?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 4-ого липня.

Ми у Viber!