0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 382-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 382-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з перших матчів першого відбіркового раунду Ліги Європи.

1. Динамо Тбілісі (Грузія) – Габала (Азербайджан), Ліга Європи, 1-ий відбірковий раунд, перший матч

Тбіліське Динамо, несподівано програвши на батьківщині чемпіонський титул, розпочинає сезон в Лізі Європи. Суперник тбілісців у першому раунді – міцна азербайджанська Габала. «Біло-сині» - фаворити зустрічі, проте недооцінювати бронзового призера азербайджанської Прем’єр-Ліги не варто в жодному випадку. Хоча б з огляду на те, що Габалу тренує знаний український фахівець Роман Григорчук, а йому єврокубкового досвіду не займати. Чи розкусять грузини азербайджанський горішок?

2. Динамо Батумі (Грузія) – Омонія (Кіпр), Ліга Європи, 1-ий відбірковий раунд, перший матч

Інший представник Грузії в Лізі Європи у 1-ому відбірковому раунді зустрінеться з кіпрською Омонією. Головний козир батумського Динамо – переконлива гра в рідних стінах. За весь минулий сезон батумці програли вдома лише 2 матчі. Натомість, кіпріоти у виїзних поєдинках особливою стабільністю не вирізняються, проте саме вони – фаворити на вихід у наступний раунд. Чи скористається Динамо фактором власного поля?

3. Сконто (Латвія) – Сент-Патрікс (Ірландія), Ліга Європи, 1-ий відбірковий раунд, перший матч

Ще одну путівку в 2-ий відбірковий раунд Ліги Європи розіграють латвійський Сконто та ірландський Сент-Патрік. Прибалти, зважаючи на господарський статус, фаворити зустрічі. От тільки спогади у «червоних» про побачення з представниками Ірландії не найкращі. У 2009-ому році Сконто за сумою 2-ох матчів програв більш ніж скромному Деррі Сіті – нічия вдома та поразка на виїзді. Чи вдасться латвійцям переграти гордих ірландців цього разу?

4. Атлантас (Литва) – Берое (Болгарія), Ліга Європи, 1-ий відбірковий раунд, перший матч

У минулому сезоні Атлантасу вдалося подолати 1-ий відбірковий раунд Ліги Європи. От тільки тоді суперником литовців був скромний люксембурзький Діфферанж. Цього ж разу «атлантам» протистоятиме амбітний болгарський Берое, який не проти вже в першому матчі гарантувати собі путівку до наступної стадії кваліфікації. Чи вдасться болгарам здобути перемогу на виїзді?

5. Флора (Естонія) – Работнічкі (Македонія), Ліга Європи, 1-ий відбірковий раунд, перший матч

Досі жодних проблем з представниками Естонії у македонських Работнічків не виникало. 4-ри роки тому у 1-ому відбірковому раунді Ліги Європи «червоно-білі» легко розправились з естонським Трансом, здобувши 2 перемоги із загальним рахунком 7:1. Чи вдасться Флорі не повторити долю своїх співвітчизників і хоча б нав’язати македонцям боротьбу в домашньому матчі?

6. Кукес (Албанія) – Торпедо-БелАЗ (Білорусь), Ліга Європи, 1-ий відбірковий раунд, перший матч

Торпедо-БелАЗ став одним з головних відкриттів минулорічного чемпіонату Білорусі, а ось у нинішньому сезоні «автозаводці» поки що розчаровують, плентаючись у хвості турнірної таблиці. Реабілітуватись за останні провали «торпедівці» сподіваються в Лізі Європи, де їхнім суперником у 1-ому відбірковому раунді стане непоступливий албанський Кукес. Чи до снаги білорусам подужати такого опонента?

7. Лахті (Фінляндія) – Ельфсборг (Швеція), Ліга Європи, 1-ий відбірковий раунд, перший матч

У нинішньому сезоні Лахті надзвичайно важко даються перемоги. Із 15-ти матчів Веййкаусліги «чорні трутні» виграли лише 3. Не легко, вочевидь, команді буде і в протистоянні з Ельфсборгом, який рішуче налаштований пройти сито кваліфікації та спробувати себе на груповому етапі Ліги Європи. Чи до снаги шведам здобути перемогу у Фінляндії?

8. ВПС (Фінляндія) – АІК (Швеція), Ліга Європи, 1-ий відбірковий раунд, перший матч

Ще одна фіно-шведська дуель, де фаворитами будуть аж ніяк не «суомі». Справа в тому, що ВПС у новому сезоні, здебільшого, розчаровує. Команда з міста Вааса плентається в хвості турнірної таблиці Веййкаусліги і перспектив піднятися вище поки що не видно. Натомість, АІК, традиційно, входить до когорти найсильніших команд чемпіонату Швеції, що доводить з року в рік. Чи до снаги шведам зробити гучну заявку на вихід до наступного раунду відбору Ліги Європи вже в першому матчі?

9. Єлгава (Латвія) – Літекс (Болгарія), Ліга Європи, 1-ий відбірковий раунд, перший матч

У Єлгави є одна особливість, яка майже не зустрічається в інших клубах. На виїзді ця команда грає краще, ніж у рідних стінах. Приміром, у минулому сезоні з 18-ти домашніх матчів Єлгава виграла лише половину, тоді як у гостях «вікторій» було на 2 більше. Чи скористається Літекс не кращою домашньою формою свого опонента?

10. Гоу Ехед Іглз (Нідерланди) – Ференцварош (Угорщина), Ліга Європи, 1-ий відбірковий раунд, перший матч

До Ліги Європи Гоу Ехед Іглз, який за підсумками минулого сезону вилетів з еліти голландського футболу, потрапив за щасливим збігом обставин, вигравши в номінації Fair Play. Суперником "орлів" у 1-ому відбірковому раунді буде угорський Ференцварош – суперник не з простих, але перемогти його, переконані в Нідерландах, можна. Яким буде дебют голландців на європейській арені?

11. Гленавон (Північна Ірландія) – Шахтар Солігорськ (Білорусь), Ліга Європи, 1-ий відбірковий раунд, перший матч

У минулому сезоні солігорський Шахтар зупинився лише за крок до виходу в груповий етап Ліги Європи, поступившись у 2-ох матчах голландському ПСВ Ейндхевон. Цього разу «гірники» прагнуть виступити не гірше і, за можливості, таки вийти у фінальну частину другого за престижністю європейського турніру. Суперник білорусів у 1-ому раунді відбору – скромний Гленавон, який представляє Північну Ірландію. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

12. Шкендія (Македонія) – Абердін (Шотландія), Ліга Європи, 1-ий відбірковий раунд, перший матч

У сезоні, що минув Абердін був одним з небагатьох шотландських клубів, який намагався кинути виклик Селтіку в боротьбі за чемпіонство. «Червоні» старалися, але задовольнилися лише 2-им підсумковим місцем, тож новий сезон розпочинають у Лізі Європи. Їхній перший суперник – загадкова македонська Шкендія. Наставник господарів уже заявив, що в єврокубки його команда вийшла не номер відбувати і неодмінно спробує зіпсувати настрій шотландцям. У кого більше шансів на успіх у цьому протистоянні?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 четверга, 2-ого липня.

Ми у Viber!