0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 381-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 381-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Білорусії, Норвегії, Фінляндії, а також молодіжного чемпіонату Європи до 21-го року.

1. Белшина – Динамо (Мінськ), Білорусія, 12-ий тур

Поступившись в минулому турі в гостях Мінську, Белшина перервала власну серію з 5-ти матів без поразок. Та все ж, 4-те місце, яке нині посідають бобруйці – дуже непоганий результат для клубу. Цього разу суперником «резинових» буде інша столична команда – мінське Динамо. Після не зовсім вдалого старту, «біло-сині» вийшли на свій звичний рівень, знову піднявшись на 2-гу сходинку турнірної таблиці. 3 попередні особисті зустрічі між суперникам в чемпіонаті незмінно завершувалися на користь динамівців. Як буде цього разу?

2. Торпедо-БелАЗ – Вітебськ, Білорусія, 12-ий тур

В порівнянні з минулим сезоном, Торпедо-БелАЗ різко збавив оберти, перетворившись на одного з аутсайдерів. Жодінці ніяк не можуть знайти своєї гри, поступившись у 3-х з 4-х попередніх матчів чемпіонату. У ще гіршому становищі знаходиться дебютант білоруської вищої ліги Вітебськ. «Зелено-чорні» вже тривалий час чергують домашні нічиї з виїзними поразками, знаходячись на передостанньому місці. Чи допоможе більший досвід виступів на високому рівні Торпедо-БелАЗу впоратися з сусідом по нижній частині турнірної таблиці?

3. ФК Мінськ – Граніт, Білорусія, 12-ий тур

Наскільки впевнено ФК Мінськ виглядає на власному полі, настільки ж невдало «містяни» виступають на виїзді. Внаслідок подібної нестабільності команда посідає вже звичне для себе місце в середині турнірної таблиці. Інша річ – Граніт, який, тільки повернувшись до вищої ліги, одразу почав претендувати на високі позиції. Нині футболісти з Микашевичів обіймають 3-тє місце, намагаючись на ньому закріпитися. Чи продовжить ФК Мінськ свою переможну домашню серію, яка налічує 3 матчі?

4. Старт – Олесунн, Норвегія, 14-ий тур

Старт продовжує розчаровувати. Футбольний клуб з Крістіансанна здобув лише одну перемогу в 7-ми попередніх турах. Тож нічого дивного в тому, що «жовто-чорні» знаходяться неподалік від зони вильоту – немає. Покращити своє турнірне становище Старт спробує в протистоянні з середняком Тіппеліги – Олесунном. Після серії невдач, «тангосорочечники» не програють вже впродовж 3-х матчів чемпіонату поспіль, хоча і виграли лише один з них. Чим завершиться поєдинок в Крістіансанні?

5. Стабек – Стремгодсет, Норвегія, 14-ий тур

У нинішньому сезоні Стабек, який лише 2 роки тому повернувся до еліти норвезького футболу, вирішив всерйоз поборотися за місця в зоні єврокубків. Наразі команда виглядає дуже переконливо, впевнено посідаючи 2-гу сходинку турнірної таблиці. В досить непоганій формі знаходиться і Стремгодсет. Драмменці виграли 3 попередні матчі чемпіонату і не збираються переривати свою переможну ходу. Ще один успіх підніме Стремгодсет у верхню частину турнірної таблиці і перетворить на одного з претендентів на найвищі місця. Чи вдасться Стабеку пригальмувати футболістів з Драммена?

6. Ліллестрем – Одд Гренланн, Норвегія, 14-ий тур

Ліллестрем – типовий середняк норвезького чемпіонату, якому інколи дуже бракує стабільності. В 2-х попередніх турах «канарки» здобули 4 очки, дещо покращивши своє турнірне становище. Що стосується Одд Гренланна, то його амбіції та можливості дещо вищі. Команда не програє вже впродовж 7-ми матчів поспіль. Проблема тільки в тому, що останнім часом «біло-чорних» охопила справжня нічийна епідемія. 3 попередні поєдинки між цими клубами незмінно приносили перемогу Ліллестрему. Чи вдасться Одд Гренланну перервати неприємну для себе традицію?

7. Тромсе – Хеугесунн, Норвегія, 14-ий тур

Повернувшись до Тіппеліги, Тромсе докладає усіх зусиль, щоб в ній закріпитися. Але уже зараз можна сказати, що на «хлопців» очікує важка боротьба за виживання. Провівши 3 матчі без поразок, Тромсе знову поступилося. Ще одна невдача може опустити команду в зону вильоту. На одну сходинку вище за «хлопців» знаходиться Хеугесунн, який випереджає Тромсе на 4 пункти. «Біло-сині» також не вражають, здобувши лише одне очко в 3-х попередніх поєдинках чемпіонату. Чи зуміє Тромсе здолати Хуегесунн, скоротивши відставання від «біло-синіх» до мінімуму?

8. Мьондален – Саннефьорд, Норвегія, 14-ий тур

Мьондалену не позаздриш. Команда не може перемогти уже в 5-ти турах поспіль, додавши в них до свого активу лише 2 очки. Щоправда очок, здобутих раніше, «коричнево-білим» поки вистачає, щоб не опуститись на саме дно турнірної таблиці. Цього разу Мьондалену протистоятиме найгірша на сьогодні команда Тіппеліги – Саннефьорд. Зігравши унічию в минулому турі, «китобійці» перервали власну серію з 9-ти поразок поспіль. Та цього виявилося недостатньо, щоб залишити останнє місце. Чи під силу головному невдасі старту чемпіонату Саннефьорду дати в гостях бій Мьондалену?

9. Яро – РоПС, Фінляндія, 16-ий тур

Лише одна перемога в 5-ти попередніх турах – така невтішна статистика виступів Яро. Якщо найближчим часом «червоним» не вдасться покращити свої показники – вже незабаром вони ризикують опинитися в зоні вильоту, вибратися з якої буде непросто. Важко буде розраховувати на турнірні очки Яро і в поєдинку проти РоПСу, який є одним з лідерів чемпіонату. Футболісти з Рованіемі не програють вже впродовж 6-ти матчів поспіль, посідаючи 2-ге місце турнірної таблиці. На що розраховувати РоПСу в Якобстаді?

10. ХІФК – ІФК Марійхамн, Фінляндія, 16-ий тур

Перемігши в минулому турі в гостях ВПС, ХІФК нарешті перервав серію з 5-ти матчів без перемог. Цей успіх дозволив команді з Хельсінкі зупинити власне падіння і закріпитися в середині турнірної таблиці. Наступний суперник ХІФК – ІФК Марійхамн, хоч і знаходиться на високому 4-му місці, останнім часом також не вражає. В попередніх 3-х турах «зелено-білі» додали до свого активу лише 2 турнірні очки. Чи до снаги ІФК Марійхамну вдало виступити в столиці Фінляндії?

11. Португалія (до 21) – Німеччина (до 21), чемпіонат Європи-2015 (до 21). 1/2 фіналу

Молодіжні збірні Португалії та Німеччини без жодної поразки пройшли як відбір на молодіжний чемпіонат Європи, так і груповий турнір фінальної частини змагань. У власних групах команди фінішували з аналогічними показниками (одна перемога та 2 нічиї). Різниця тільки в тому, що португальцям цього виявилося цілком достатньо, щоб посісти перше місце, а от «бундестім» обмежився лише 2-ою сходинкою турнірної таблиці у своїй групі. Кому вдасться пробитися до фіналу?

12. Данія (до 21) – Швеція (до 21), чемпіонат Європи-2015 (до 21). 1/2 фіналу

Молодіжна збірна Данії наробила чимало галасу на стадії групового турніру Євро, випередивши німців, та залишивши за бортом змагань господарів турніру – чехів. У півфіналі «червоно-білі» зустрінуться зі збірною Швеції. «Синьо-жовті» виграли лише один матч у власному квартеті – у стартовому турі вони здолали Італію. Але цієї перемоги виявилося цілком достатньо, щоб випередити тих самих італійців за додатковими показниками і продовжити боротьбу за почесний трофей. Молодіжні збірні Данії та Швеції ще жодного разу у власній історії не доходили до фіналу чемпіонату Європи. Хто зробить це вперше?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.25 суботи, 27-ого червня. 

Ми у Viber!