0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 380-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 380-ого тиражу.

1. Чехія (до 21) – Німеччина (до 21), Чемпіонат Європи (до 21)

Протистояння лідерів групи «А». Чехи розпочали домашнє Євро з поразки від Данії, але в 2-ому турі зуміли зібратись, відправивши у ворота Сербії 4-ри м’ячі без відповіді. Відзначилась розгромом і Німеччина, яка після нічиєї із сербами легко розправилась із Данією – 3:0. Нині «бундестім» із 4-ма очками – лідер групи, але поразка від Чехії може перекреслити всі сподівання команди Хорста Хрубеша на плей-офф. Чи вдасться Чехії за підтримки рідних трибун покласти на лопатки головного фаворита молодіжного Євро?

2. Данія (до 21) – Сербія (до 21), Чемпіонат Європи (до 21)

Збірна Данії – прихований фаворит молодіжного Євро. І скандинави довели це в першому турі, здобувши вольову перемогу в протистоянні з господарями турніру чехами – 2:1. Здавалося, проблем з виходом в плей-офф у данців не виникне, але кілька днів тому «червоно-білі» без шансів поступились Німеччині – 0:3. Чи до снаги команді Йеса Турупа здолати опір  Сербії, яка приїхала на турнір в ослабленому складі, наслідком чого стало лише 1 набране очко після 2-ох турів?

3. Англія (до 21) – Італія (до 21), Чемпіонат Європи (до 21)

Перед подібними турнірами збірній Англії, традиційно, видають чималі аванси, але, як правило, «молоді леви», здебільшого, розчаровують. Після поразки в першому турі від Португалії здавалося, що саме так усе буде і цього разу, проте англійці зібрали волю в кулак, здолавши кілька днів тому в не простому поєдинку Швецію – 1:0. Тепер на команду Гаррета Саутгейта очікує побачення з міцною Італією, яка в двох турах двічі зіграла внічию. Що очікувати від англійсько-італійської дуелі, в якій лише перемога може гарантувати командам вихід у плей-офф?

4. Португалія (до 21) – Швеція (до 21), Чемпіонат Європи (до 21)

Португалія одною ногою в плей-офф. Після 2-ох турів у «команди обраних» 4 очки - перемога над Англією та нічия з Італією, тож «вікторія» в зустрічі зі Швецією гарантує португальцям перше місце в групі. От тільки переграти скандинавів, як засвідчили їхні матчі проти англійців та італійців, завдання не з легких. Чи до снаги підопічним Руй Жорже подужати вперту команду Хакана Еріксона?

5. Чилі – Уругвай, Кубок Америки – 2015, 1/4 фіналу

Збірна Чилі всерйоз налаштована виграти домашній Кубок Америки. І це не просто слова – «перці» на ділі доводять свої високі амбіції на футбольному полі. Для початку команда Хорхе Сампаолі впевнено виграла свою групу, а тепер налаштована пройти Уругвай в 1/4 фіналу. Завдання, зважаючи на нинішню форму «небесно-блакитних», не надто складне. Чи все ж команда Оскара Табареса піднесе сюрприз?

6. Болівія – Перу, Кубок Америки – 2015, 1/4 фіналу

Болівія, вийшовши в плей-офф, уже стала головним відкриттям Кубка Америки, але апетит, як відомо, приходить під час їжі. Тим більше, що суперник «зелених» по 1/4 фіналу достатньо прохідний. От тільки перуанці думають так само, налаштовуючись вийти у півфінал турніру. Що цікаво, 4-ри попередні очні дуелі між суперниками завершились миром. На що очікувати від команд цього разу?

7. ІФК Марійхамн – СІК Сейнайокі, Фінляндія, 15-ий тур

Битва за місце в зоні єврокубків. Господарський статус говорить на користь Марійхамна, але 2 останні домашні матчі «острів’яни» програли. Далекий від своєї кращої форми і СІК, який з 4-ох попередніх матчів поступився в 3-ох. Котра з команд віднайде свою гру в очній дуелі?

8. РоПС – Інтер Турку, Фінляндія, 15-ий тур

РоПС не звик хапати зірок з неба. В останні сезони команда з Рованіємі, переважно, вела боротьбу за виживання. Здавалося, за таким сценарієм піде і нинішній чемпіонат, але все сталося з точністю до навпаки. Після 3-ох поспіль поразок на старті РоПС наче підмінили. Підопічні Юхи Малінена в 10-ти наступних турах здобули 8 перемог при одному програші, всерйоз включившись у боротьбу за чемпіонство. Чи стане Інтер Турку, який лише в минулому турі перервав власну 5-матчеву безвиграшну серію, черговою жертвою «синьо-білих»?

9. КуПС – Лахті, Фінляндія, 15-ий тур

КуПС прекрасно розпочав сезон, але далі команда не могла виграти 7 матчів поспіль. І лише в попередньому турі «жовто-чорні» нарешті перервали свою безвиграшну серію, подужавши на виїзді Марієхамн. Тепер на команду Марко Райамякі очікує домашня дуель з нестабільним Лахті. Чи вдасться господарям відсвяткувати перемогу над цим суперником?

10. Яро – КТП, Фінляндія, 15-ий тур

Протистояння команд, які ведуть боротьбу за виживання. Яро докладе всіх зусиль, щоб завдати КТП 4-ої поразки поспіль і тим самим відірватись від зони вильоту. Натомість, гості намагатимуться залишити зону перехідних матчів, а для цього потрібно, як мінімум, не програти. Котра з команд досягне поставлених цілей?

11. ВПС Вааса – ХІФК, Фінляндія, 15-ий тур

Схоже, криза ВПС залишилася в минулому. Після 9-ти матчів без перемог, 8 з яких були програні, команда з Вааси не програє вже 3 тури поспіль – 2 виграші та нічия, не пропустивши при цьому жодного м’яча. Чи вдасться «чорно-білим» продовжити свою безпрограшну та «суху» серії в протистоянні з ХІФКом, який не може перемогти ось уже 4-ри тури поспіль?

12. Судува – Жальгирис, Литва, 17-ий тур

Судува не полишає надій зачепитись за місце в зоні єврокубків, але втрата форми може дорого обійтись команді. Здобувши лише 2 перемоги в 6-ти попередніх турах, «білі» випали з топ-трійки, а попереду – матч із лідером чемпіонату Жальгірісом. Чи до снаги команді Александра Веселіновіча відібрати очки в чемпіона Литви?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 вівторка, 23-ого червня.

Ми у Viber!