0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 379-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 379-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонату Європи до 21-го року, а також чемпіонатів Білорусії, Норвегії та Фінляндії.

1. Швеція (до 21) – Англія (до 21), чемпіонат Європи-2015 (до 21)

Збірна Швеції з перемоги розпочала свої виступи на молодіжному чемпіонаті Європи. У стартовому турі «синьо-жовтні» несподівано обіграли сильну команду Італії, після чого очолили турнірну таблицю власної групи. Тепер на шведів очікує побачення з Англією. «Молоді леви» поки не мають жодного очка у власному активі. В першому турі вони поступилися Португалії. Тож у англійців немає іншого виходу, як грати винятково на перемогу. Чи втримають шведи натиск британців?

2. Італія (до 21) – Португалія (до 21), чемпіонат Європи-2015 (до 21)

Срібний призер попереднього чемпіонату Європи Італія у своєму прем’єрному матчі на Євро-2015 поступилася шведам. Таким чином «скуадра адзурра» поставила під сумнів свій вихід до півфіналу турніру. Щоб знову повернутися в боротьбу за найвищі місця, італійцям слід брати очки у зустрічі з Португалією. От тільки зробити це буде непросто. Португальці виграли усі 8 матчів відбору, а у фінальній частині стартували перемогою над Англією. Чи продовжить португальська молодіжка свою вражаючу переможну серію в офіційних поєдинках?

3. Нафтан – БАТЕ, Білорусія, 11-ий тур

Видавши на старті сезону серію з 7-ми матчів без поразок, далі Нафтан дещо збавив власні оберти. В 3-х попередніх турах новополоцькі футболісти програли двічі, опустившись на 5-те місце турнірної таблиці. Справжньою перевіркою нинішніх можливостей команди для Нафтана стане зустріч з немінним лідером білоруського футболу останніх років – БАТЕ. В нинішньому чемпіонаті «батони» також впевнено лідирують, залишаючись єдиною командою вищої ліги, яка ще не знала гіркоти поразок. Чи зуміє Нафтан щось протиставити діючому чемпіону?

4. Славія (Мозир) – Динамо (Мінськ), Білорусія, 11-ий тур

Повернувшись до вищої ліги, Славія робить спробу закріпитися в середині турнірної таблиці чемпіонату. Щоправда, виглядають «поліські орли» поки не надто стабільно. Після серії непоганих результатів, 2 попередні матчі вони програли. Що стосується мінського Динамо, то не найкращим чином стартувавши, «біло-блакитні» з часом прийшли в себе, піднявшись на 3-тє місце турнірної таблиці. Чи вдасться столичним футболістам здобути максимальний результат в Мозирі, де їм протистоятиме дебютант?

5. Вітебськ – Шахтар (Солігорськ), Білорусія, 11-ий тур

Вітебськ, який минулого сезону здобув путівку до вищої ліги, дуже невпевнено почуває себе в числі кращих клубів Білорусії. Команда не знає радості перемог впродовж 5-ти турів поспіль, чергуючи домашні нічиї з виїзними поразками. Подібні результати не дозволяють Вітебську піднятися вище передостаннього місця турнірної таблиці. Наступний суперник «зелено-чорних» - солігорський Шахтар. «Гірники» знаходяться у верхній частині турнірної таблиці, хоча виграли тільки один свій матч чемпіонату з останніх 5-ти. Чи знайдуться у Вітебська власні аргументи проти настільки серйозного суперника, як Шахтар?

6. Слуцьк – Гомель, Білорусія, 11-ий тур

Для Слуцька старт нинішнього чемпіонату інакше як провальним не назвеш. «Біло-сині» здобули лише одну перемогу в 10-ти турах, тож не дивно, що саме вони посідають останнє місце турнірної таблиці. Покращити своє становище футболісти Слуцька спробують в поєдинку проти міцного середняка вищої ліги – Гомеля. «Рисі» - типова домашня команда. А от на виїзді вони виглядають дуже невиразно, програвши усі свої гостьові матчі сезону 2015 року. Що подарує Гомелю його візит до Слуцька?

7. ФК Мінськ – Белшина, Білорусія, 11-ий тур

Наскільки переконливі результати ФК Мінськ демонструє на власному полі, настільки ж невдало команда виступає на виїзді. Подібна нестабільність дуже заважає «містянам», які поки знаходяться в нижній частині турнірної таблиці. Але цього разу ФК Мінськ прийматиме свого суперника вдома. Протистоятиме столичній команді один з лідерів чемпіонату – Белшина. «Червоно-чорні» знаходяться у відмінній формі. Вони не програють впродовж 5-ти матчів вищої ліги, вигравши 4 з них, і посідають 2-ге місце. Щоправда, бажаючих потіснити «резинових» з цієї позиції – вистачає. Чи відсвяткує Белшина свою чергову перемогу?

8. Буде-Глімт – Вікінг, Норвегія, 13-ий тур

Буде-Глімт – один з головних аутсайдерів нинішнього чемпіонату. «Чорно-жовті» програли 3 з 4-х попередніх матчів Тіппеліги і нині посідають невтішне передостаннє місце турнірної таблиці. Якщо найближчим часом нічого не зміниться, то вже незабаром Буде-Глімт усі будуть називати одним з претендентів на пониження в класі. Значно краще виглядає Вікінг, який знаходиться неподалік від лідируючої групи. Але й ставангерці дещо здали, після тривалої безпрограшної серії поступившись у 2-х своїх попередніх матчах. Буде-Глімт перемагав Вікінг у кожній з 3-х особистих зустрічей. Чи вдасться ставангерцям уникнути поразки цього разу?

9. Олесунн – Стабек, Норвегія, 13-ий тур

Обігравши в минулому турі на власному полі Хеугесунн, Олесунн перервав власну 4-матчеву безвиграшну серію. Тож нині «тангосорочечники» почуваються відносно спокійно, посідаючи одне з місць в середині турнірної таблиці. А от Стабек несподівано для багатьох вирішив кинути виклик лідерам норвезького футболу. Після незначного спаду, «сині» знову повернулися на шлях перемог, вигравши 2 свої попередні матчі Тіппеліги. Наразі Стабек посідає дуже високе, як для себе, 2-ге місце. От тільки Олесунн – не надто зручний суперник для «синіх». Берумцям не вдається перемогти «тангосорочечників» впродовж 6-ти матчів поспіль. Як буде цього разу?

10. Хеугесунн – Мьондален, Норвегія, 13-ий тур

Хеугесунн продовжує розчаровувати. Програвши 2 попередні матчі, «біло-сині» опинилися на відстані усього 4-х очок від зони вильоту. Тож команді потрібно зібратися з силами, щоб зупинити своє падіння. Не найкращі часи переживає і сусід Хеугесунна по турнірній таблиці – Мьондален. В активі «коричнево-білих» - лише одне очко, здобуте в 4-х попередніх турах. Наразі Хеугесунн на один пункт відстає від Мьондалена. Чи зуміють «біло-сині» перемогти і заразом обійти свого нинішнього суперника в турнірній таблиці?

11. Лахті – ІФК Марійхамн, Фінляндія, 14-ий тур

В порівнянні з попереднім сезоном, Лахті виступає не так стабільно. Перемоги «чорним трутням» даються з великими труднощами, тож команда, яка виграла лише один матч чемпіонату з 5-ти попередніх, змушена задовольнятися місцем в середині турнірної таблиці. Певні труднощі переживає і ІФК Марійхамн, який після відмінного старту нині також нечасто тішить власних прихильників успішними результатами. Але очок, здобутих раніше, «зелено-білим» поки вистачає для того, щоб посідати 4-те місце і розраховувати знову включитися в боротьбу за місце в трійці призерів. Чим завершиться протистояння в Лахті?

12. КТП – КуПС, Фінляндія, 14-ий тур

Дебютант найвищого фінського дивізіону КТП докладає усіх зусиль, щоб закріпитися в еліті. Але виходить поки у футболістів з Котки мало що. Зазнавши 3-х поразок поспіль в попередніх турах, вони опустилися на передостаннє місце турнірної таблиці. Значно впевненіше почувається КуПС, який після 3-х нічиїх нарешті зумів відсвяткувати перемогу, здолавши в гостях ІФК Марійхамн. «Жовто-чорні» вже традиційно для себе посідають місце в середині турнірної таблиці. Чи зуміє КТП дати бій значно досвідченішому КуПСу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 неділі, 21-ого червня.

Ми у Viber!