0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 378-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 378-ого тиражу.

1. Бразилія – Колумбія, Копа Америка-2015 (Чилі)

Востаннє збірна Колумбії перемагала Бразилію 24-ри роки тому – це сталося на груповій стадії Кубка Америки-1991. Відтоді колумбійці не можуть перемогти «селесао» 14-ть матчів поспіль – 9-ть поразок та 5-ть нічиїх. Нинішнє покоління колумбійських футболістів налаштоване зламати малоприємні тенденції останніх років, але що скажуть на це Неймар та компанія, які після провалу на минулорічному Чемпіонаті світу змітають всіх на своєму шляху?

2. Аргентина – Уругвай,  Копа Америка-2015 (Чилі)

У стартовому матчі Кубка Америки збірна Аргентини розчарувала. Перемагаючи 2:0 у протистоянні з Парагваєм, «небесно-блакитні» перевагу не втримали, задовольнившись лише нічиєю – 2:2. Натомість, Уругвай, не особливо напружуючись, мінімально подужав скромну Ямайку – 1:0. На що очікувати від команд в очній дуелі?

3. Італія – Португалія, товариський матч, нейтральне поле

Збірні Італії та Португалії впевнено проходять відбір Євро-2016, за підсумками якого, найімовірніше, здобудуть прямі путівки до Франції. Свої останні офіційні матчі суперники провели по-різному. «Скуадра Адзурра» привезла надзвичайно важливу нічию з Хорватії, а Португалія, поступаючись у виїзному протистоянні з Вірменією, таки набрала 3 пункти завдяки хет-трику у виконанні Кріштіано Роналдо. Тепер команди зустрінуться в товариському матчі. Збірна Італії – вкрай незручний суперник для португальців. «Команда обраних» не може перемогти апенінців з 1976-ого року, а це 13-ть матчів поспіль, 11-ть! з яких були програні. Чи до снаги Португалії перервати безвиграшну серію в дуелях з італійцями?

4. Польща – Греція, товариський матч

Жахи збірної Греції продовжуються. «Елліни» провалюють відбір Євро-2016, а квінтесенцією грецьких невдач стала суботня поразка від Фарер – уже друга в нинішній кампанії. Реабілітуватись за те фіаско греки спробують в товариському матчі проти Польщі. От тільки зробити це буде неймовірно складно. «Білі орли» перебувають нині у прекрасній формі і остання розгромна перемога над Грузією – найкраще тому підтвердження. Чи вдасться полякам покласти на лопатки і кризову у всіх відношеннях Грецію?

5. Яро – Ільвес, Фінляндія, 13-ий тур

Протистояння команд, які в нинішньому сезоні ведуть боротьбу за виживання. Зважаючи на господарський статус, Яро – фаворит зустрічі. До того ж, Ільвес вкрай невдало грає на виїзді. З 6-ти гостьових матчів команда з Тампере програла 5-ть. Чи вдасться Ільвесу привезти очки з Якобстада?

6. ХІФК – РоПС, Фінляндія, 13-ий тур

ХІФК – одна з найкомпромісніших команд чемпіонату Фінляндії. З 11-ти матчів нинішнього сезону 5-ть команда з Хельсінкі завершила миром. Натомість, РоПС у 12-ти турах ще жодного разу не зіграв унічию. Чи варто очікувати на завершення безкомпромісної серії «синьо-білих» у столиці?

7. Марійхамн – КуПС, Фінляндія, 13-ий тур

Протистояння середняків фінської Вейкккаусліги з претензіями на зону єврокубків. Марійхамн після 12-ти турів окупував 4-те місце, демонструючи при цьому достатньо переконливі результати на домашній арені. А ось КуПС - лише 8-ий з 8-очковим відставанням від свого суперника. Чи під силу «жовто-чорним» взяти очки у виїзній дуелі з Марійхамном?

8. ВПС (Вааса) – Лахті, Фінляндія, 13-ий тур

Ліхті за підсумками минулого сезону зайняв 3-тє місце, кваліфікувавшись в Лігу Європи, а ось у нинішньому чемпіонаті справи команди йдуть не кращим чином. Після 12-ти турів «чорні трутні» йдуть лише 6-ми з 8-очковим відставанням від зони єврокубків. Натомість, ВПС, який у минулому сезоні був 4-им, нині лише бореться за виживання. Воно й не дивно – в 11-ти матчах нинішнього сезону команда з Вааси набрала тільки 5 пунктів. Чи поповнить ВПС свій очковий багаж після домашньої дуелі з Лахті?

9. Гомель – Динамо Брест, Білорусія, 10-ий тур

У минулому сезоні брестське Динамо до останнього вело боротьбу за виживання і, врешті-решт, врятувалося. В нинішньому сезоні справи команди йдуть дещо краще. Брестці доволі впевнено почуваються всередині турнірної таблиці, але розслаблятись поки що зарано – зіграно лише 9-ть турів. Чим завершиться візит динамівців до Гомеля, який поки що ніяк не віднайде свою оптимальну гру?

10. Торпедо-БелАЗ – ФК Мінськ, Білорусія, 10-ий тур

Після 2-ох перемог поспіль та нічиєї з БАТЕ, що також можна вважати прекрасним результатом, Торпедо-БелАЗ залихоманило. «Автозаводці» програли 2 матчі поспіль, поступившись не найсильнішим Шахтарю із Солігорська та Белшині. На що очікувати від Торпедо у виїзному протистоянні з Мінськом, який з 5-ти домашніх поєдинків нинішнього сезону виграв 3 лише при одній поразці?

11. Белшина – Славія (Мозир), Білорусія, 10-ий тур

У минулому сезоні Белшина до останнього вела боротьбу за виживання, а ось у нинішньому замахнулась на зону єврокубків. У 9-ти турах «гумові» зазнали лише однієї поразки при 4-ох перемогах та 4-ох нічиїх і, як наслідок, займають 4-те місце. Чи вдасться команді Александра Седнева взяти 3 очки в домашньому протистоянні з міцною, але нестабільною мозирською Славією?

12. Неман – Нафтан, Білорусія, 10-ий тур

Після 5-ти поразок поспіль Неман помалу приходить у себе. Спершу «жовті» подужали Граніт Мікашевічі – 2:0, а в попередньому турі відстояли нічию в зустрічі з Вітебском – 0:0. На що очікувати від команди Сергія Солодовнікова у домашній дуелі з Нафтаном, який в нинішньому сезоні націлився на місце в зоні єврокубків?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.25 вівторка, 16-ого червня.

Ми у Viber!