0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 377-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 377-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів відбору чемпіонату Європи-2016, а також відбору чемпіонату Європи-2017 до 21-го року.

1. Хорватія – Італія, відбір чемпіонату Європи-2016

Після першого кола збірні Хорватії та Італії залишаються без поразок у групі «Н», що дозволяє їм посідати лідируючі позиції і сподіватися на пряме потрапляння Євро-2016. Наразі «картаті» випереджають «скуадру адзурру» на 2 очки і намагатимуться втриматися на вершині групи після очного протистояння. Хорватія – дуже незручний суперник для італійців. Збірній Італії впродовж 7-ми особистих зустрічей не вдається обіграти «картатих». Чи зуміють підопічні Ніко Ковача здобути сприятливий для себе результат і цього разу?

2. Ісландія – Чехія, відбір чемпіонату Європи-2016

Збірна Ісландії відмінно розпочала відбір на Євро-2016. Підопічні Ларса Лагербека виграли 4 з 5-ти поєдинків нинішнього відбірного циклу і мають реальні шанси вперше в своїй історії пробитися до фінальної частини чемпіонату Європи. Але розслаблятися ісландцям ще зарано – на відстані 5-ти очок позаду знаходиться грізна збірна Нідерландів, яка помилок не пробачає. Цього разу Ісландія поміряється силами з лідером групи – Чехією. Команда Павела Врби стартувала з 4-х перемог поспіль, але потім несподівано розділила очки з одним із аутсайдерів групи – Латвією. Чим завершиться протистояння лідерів групи «А»?

3. Уельс – Бельгія, відбір чемпіонату Європи-2016

Збірні Уельсу та Бельгії очолюють турнірну таблицю групи «В», маючи у своєму активі однакову кількість набраних очок. В першу чергу це має тішити валійців, які ще жодного разу в історії не пробивалися до фінальної частини чемпіонату Європи. Щоправда, «драконам» слід докласти ще чимало зусиль, щоб втриматися на своїй нинішній позиції. Що стосується бельгійців, то вони вирушають до Уельсу після ефектної виїзної перемоги над Францією в товариській грі. На власному полі в першому колі «червоні дияволи» не зуміли переграти Уельс, обмежившись нічийним результатом. Чи вдасться збірній Бельгії перемогти «драконів» у Кардіффі?

4. Боснія і Герцеговина – Ізраїль, відбір чемпіонату Європи-2016

Боснія та Герцеговина – уже далеко не та збірна, яка гідно виступала рік тому на Мундіалі в Бразилії. Нині «жовто-сині» є одним з аутсайдерів власної групи. У 5-ти матчах відбірного циклу на Євро-2016 підопічні Мехмеда Баждаревіча здобули лише одну перемогу, та й ту – над скромною Андоррою. Здає свої позиції і Ізраїль. Після 3-х перемог поспіль на старті, «біло-блакитні» програли 2 наступні свої зустрічі, опустившись на 3-тє місце турнірної таблиці. Чи зуміє Ізраїль знову повернутися на шлях перемог, втрутившись в боротьбу за лідерство?

5. Ірландія – Шотландія, відбір чемпіонату Європи-2016

Стартувавши у відборі з 2-х перемог поспіль, збірна Ірландії поступово почала збавляти оберти. У 3-х наступних турах «зелені» здобули лише 2 очки, опустившись на 4-те місце у власній групі. Але потенціал у ірландців, без сумніву, є. Про це свідчать хоча б нічийні результати в зустрічах проти Німеччини у нинішньому відборі та Англії в товариському матчі. Вище Ірландії в таблиці знаходиться і Шотландія, випереджаючи «зелених» на 2 очки. Підопічні Гордона Страчана програли в стартовому турі відбору Німеччині, але ця поразка поки так і залишається єдиною для «тартанової армії». Далі шотландці виглядали дуже стабільно, що дозволило їм піднятися на 2-ге місце у групі. Наскільки вдалим виявиться візит збірної Шотландії до Дубліна?

6. Фінляндія – Угорщина, відбір чемпіонату Європи-2016

Збірна Фінляндії аж ніяк не може віднести собі до активу першу половину відбору на Євро-2016. Перемігши Фарерські острови у своєму прем’єрному матчі, у наступних 4-х поєдинках «філіни» здобули лише одне очко, тож їхні шанси на вихід до фіналу чемпіонату Європи з кожною наступною невдачею стають усе примарнішими. Не надто стабільні результати демонструє наразі і збірна Угорщини. Підопічні Паля Дардаї на 4 очки випереджають Фінляндію, але посідають лише 3-тє місце турнірної таблиці. Безпрограшна серія угорців у відборі до Євро-2016 налічує 4 матчі. Чи продовжиться вона у Хельсінкі?

7. Північна Ірландія – Румунія, відбір чемпіонату Європи-2016

Матч лідерів групи «F». Наприкінці минулого року збірна Румунії обіграла на власному полі Північну Ірландію, що дозволило «триколірним» очолити турнірну таблицю. Взагалі, румуни не програють в офіційних та товариських поєдинках більше року, провівши за цей час 8 матчів. Але й для «зелено-білої армії», яка виграла 4 з 5-ти матчів у групі, відбір на Євро-2016 складається досить непогано. Північна Ірландія ніколи раніше не потрапляла до фінальних частин чемпіонатів Європи, але цього разу в підопічних Майкла О’Ніла є дуже хороші шанси. Чи вдасться «зелено-білій армії» здобути очки у зустрічі зі своїм головним конкурентом?

8. Данія – Сербія, відбір чемпіонату Європи-2016

Збірна Данії веде боротьбу за пряме потрапляння до фінальної частини чемпіонату Європи 2016 року. Основні конкуренти данців – Португалія та Албанія. Першим «червоно-білі» поступаються 2-ма очками, а 2-их – випереджають за додатковими показниками. А от Сербії не позаздриш. Восени минулого року ФІФА зняла з «білих орлів» 3 очки за безчинства уболівальників на трибунах, тож нині з одним пунктом команда плентається в хвості турнірної таблиці. Чи зуміють підопічні Радована Чурчіча, не зважаючи на своє складне становище, дати бій збірній Данії?

9. Словенія – Англія, відбір чемпіонату Європи-2016

Збірна Словенії на 3-му місці завершила перше коло відбору на Євро-2016. «Хлопці» мають стільки ж очок, як і Швейцарія, але поступаються цій команді за додатковими показниками. Останнім часом словенці не вражають. З 4-х попередніх поєдинків, включаючи товариські, вони програли 3, обігравши за цей час лише збірну Сан-Марино. Важко буде розраховувати на сприятливий результат Словенії і у матчі проти Англії. Англійці – одна з 2-х збірних, які ідуть без очкових втрат у нинішньому відборі. Чи продовжать «три леви» свою переможну ходу?

10. Росія – Австрія, відбір чемпіонату Європи-2016

Лише завдяки технічній поразці, зарахованій Чорногорії, збірній Росії вдалося перервати власну 3-матчеву безвиграшну серію у відборі на Євро-2016. Разом з тим, росіяни й надалі посідають лише 3-тє місце, поступаючись Австрії та Швеції. Саме з австрійцями підопічні Фабіо Капелло і проведуть свій наступний поєдинок. «Червоно-білі» впевнено очолюють турнірну таблицю групи «G», втративши за усе перше коло усього 2 очки. Перемогли австрійці наприкінці минулого року і росіян. Чи під силу збірній Росії в її нинішньому стані взяти реванш у «червоно-білих»?

11. Ліхтенштейн – Молдавія, відбір чемпіонату Європи-2016

Колись безнадійний Ліхтенштейн докладає усіх зусиль, щоб позбутися звання однієї з найслабших команд Європи. У нинішньому відборі представники князівства, яким усі традиційно відводили роль безнадійного аутсайдера, здивували уже двічі. Спочатку – коли зіграли унічию з Чорногорією, а потім – обігравши в гостях свого нинішнього суперника – Молдавію. Таким чином саме Молдавія з єдиним очком у активі посідає останнє місце у власній групі. Безвиграшна серія підопічних Олександра Куртеяна налічує вже 11 зустрічей, враховуючи товариські. Чи вдасться збірній Молдавії з 2-ї спроби обіграти Ліхтенштейн?

12. Норвегія (до 21) – Боснія і Герцеговина (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 до 21-го року

Матчем між собою молодіжні збірні Норвегії та Боснії і Гереговини розпочнуть відбір до фінальної частини чемпіонату Європи, що відбудеться в 2017-му році в Польщі. Обидві команди провалили попередній відбірний цикл. Норвежці фінішували на 3-му місці у власній групі, а «синьо-жовтні» виступили ще гірше, посівши останню сходинку таблиці. Не є фаворитами нинішні суперники і у цьому відборі, адже у групі з ними виступають також Англія та Швейцарія. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 п’ятниці, 12-ого червня.

Ми у Viber!