0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 376-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 376-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з фіналу Ліги чемпіонів, а також матчів іспанської Сегунди, чемпіонату Норвегії, молодіжного чемпіонату світу до 20 років та товариських поєдинків збірних.

1. Ювентус – Барселона, Ліга чемпіонів, фінал (Берлін)

У фіналі Ліги чемпіонів зустрінуться новоспечені чемпіони Італії та Іспанії – відповідно Ювентус та Барселона. Туринців навряд чи хтось очікував побачити в числі учасників вирішального матчу. Але підопічні Массиміліано Аллегрі заслужили це право, перемігши в  півфіналі діючого володаря трофею – мадридський Реал. Що стосується Барселони, то востаннє каталонці вигравали Кубок чемпіонів 4 роки тому. Чи вдасться «синьо-гранатовим» знову здобути титул кращої клубної команди Європи?

2. Бетис – Спортинг (Хіхон), Іспанія, Сегунда, 42-ий тур

Достроково гарантувавши перше місце в Сегунді, Бетис дозволив собі розслабитися. Після серії перемог команда в минулому турі поступилася в гостях скромному Тенеріфе. Не має особливого значення для «зелено-білих» і результат заключного матчу сезону. Чого не скажеш про суперника Бетиса. Хіхонський Спортинг, який посідає 3-тє місце турнірної таблиці, веде боротьбу з Жироною за прямий вихід до Прімери. Поки «червоно-білі» відстають від свого головного опонента на 2 очки. Тож хіонцям потрібно не лише перемагати самим, але й очікувати на втрату очок Жироною. Чи зуміють «червоно-білі» здобути максимальний результат в Севільї?

3. Леганес – Сарагоса, Іспанія, Сегунда, 42-ий тур

Леганес своє основне завдання на сезон уже виконав. Дебютант Сегунди закріпився у 2-му за силою іспанському дивізіоні. Більше того – «синьо-білі» мають непогані шанси фінішувати в першій десятці, адже нині посідають 9-те місце турнірної таблиці. Суперником Леганеса в матчі останнього туру буде Сарагоса, яку у цій грі влаштує лише перемога. «Чудові» прагнуть втриматися на 6-му місці, що дозволить їм взяти участь у плей-офф за право виходу в Прімеру. Щоправда, наприкінці сезону Сарагоса серйозно пригальмувала, вигравши лише один матч Сегунди з 4-х попередніх. Чи під силу «чудовим» завершити регулярний чемпіонат перемогою?

4. Альбасете – Расинг, Іспанія, Сегунда, 42-ий тур

Під кінець сезону Альбасете набрав непогану форму. В 3-х попередніх матчах «альба» здобула 7 очок, що дозволило команді піднятися на 14-те місце турнірної таблиці. У значно гіршому становищі перебуває Расинг. За тур до завершення чемпіонату сантандерці знаходяться в зоні вильоту і врятувати від пониження в класі їх може лише диво. Перш за все, «зелено-білим» слід перемагати самим, а потім – сподіватися на осічку Осасуни, яка має на 3 очки більше. Чи зуміє Альбасете остаточно поховати надії Расинга?

5. Сабадель – Осасуна, Іспанія, Сегунда, 42-ий тур

Сабадель вже давно змирився з долею аутсайдера Сегунди. В попередніх 6-ти турах «арлекіни» здобули лише одне очко, достроково розпрощавшись з 2-им за силою дивізіоном іспанського футболу. У нижній частині турнірної таблиці перебуває і Осасуна. Але у «червоних» становище значно краще. Їм достатньо зіграти унічию в Сабаделі, щоб зберегти прописку в Сегунді на наступний сезон. Чи впораються з цим завданням футболісти із Памплони?

6. Старт – Стремсгодсет, Норвегія, 12-ий тур

Обігравши в гостях Хеугесунн в поєдинку минулого туру, Старт перервав власну 4-матчеву безвиграшну серію в чемпіонаті. Як і в попередніх чемпіонатах, представники Крістіансанна посідають звичне для себе місце в середині турнірної таблиці, ні на що серйозне не претендуючи. Цього разу Старт зустрінеться зі своїм сусідом по турнірній таблиці – Стремсгодсетом. Драмменці мають на 3 очки більше за Старт, хоча особливою стабільністю також не відзначаються, чергуючи домашні перемоги з виїзними поразками. 5 попередніх особистих зустрічей між цими командами в Тіппелізі незмінно завершувалися на користь Стеремгодсета. Як буде цього разу?

7. Олесунн – Хеугесунн, Норвегія, 12-ий тур

Олесунн не вражає. В попередніх 4-х турах чемпіонату команда здобула лише 2 очки. Якщо найближчим часом нічого не зміниться – «помаранчево-сині» ризикують опинитися в зоні вильоту, від якої Олесунн відділяє усього 4 очки. Серйозні проблеми ще не так давно відчував і Хеугесунн. Але останнім часом «біло-сині» дещо стабілізували власну гру, внаслідок чого наздогнали свого сьогоднішнього суперника за кількістю очок і випередили його за додатковими показниками. Впродовж останніх сезонів Олесунн регулярно перемагає Хеугесунн. Чи вдасться «біло-синім» порушити цю неприємну для себе традицію?

8. Мьондален – Сарпсборг, Норвегія, 12-ий тур

Один з переможців Адекколіги минулого сезону Мьондален робить свої перші кроки в найвищому дивізіоні норвезького футболу. Після непоганого старту, «коричнево-білі» програють вже 3-ій свій матч поспіль, скотившись в нижню частину турнірної таблиці. Щоб втриматися на плаву, Мьондалену потрібно перемагати досвідчений Сарпсборг. «Синьо-білі» - команда дуже непередбачувана, яка в гостях виступає краще, ніж на власному полі. Чи зуміє Сарпсборг здолати на виїзді дебютанта Тіппеліги?

9. Ліллестерм – Вікінг, Норвегія, 12-ий тур

Серія з 3-х перемог Ліллестрема поспіль в чемпіонаті лишилася в минулому. Тиждень тому «канарки» поступилися Стремсгодсету в гостях. Тож вище середини турнірної таблиці команді поки не піднятися. Дещо серйозніші турнірні завдання ставить перед собою Вікінг. Ставангерці поступилися Волерензі в поєдинку минулого туру, до того ж «синьо-білі» не знали гіркоти поразок впродовж 6-ти матчів. Наразі Вікінг знаходиться на 5-му місці, але зупинятися на цьому не збираються. Ліллестрем уже 5 особистих зустрічей поспіль не може перемогти Вікінг. Чи вдасться Вікінгу і цього разу повернутися з Ліллестрема з очками?

10. Угорщина (до 20) – Нігерія (до 20), чемпіонат світу-2015 (до 20)

Молодіжні збірні Угорщини та Нігерії з однаковими результатами підійшли до вирішального матчу групи «D». Обидві команди розгромили КНДР та поступилися Бразилії. За кращою різницею м’ячів вище знаходяться європейці, тож в особистій зустрічі їх влаштує нічийний результат. А от «суперорлам» для здобуття 2-го місця, потрібно обов’язково перемагати. Щоправда, і 3-тя сходинка турнірної таблиці за певних умов може гарантувати місце в 1/8 фіналу. Чим завершиться це європейсько-африканське протистояння?

11. Ірландія – Англія, товариський матч

Збірна Ірландії розпочала 2015-ий рік нічийним результатом в домашній грі проти Польщі у відборі на Євро-2016. «Зелена армія» намагається вдруге поспіль потрапити до фінальної частини чемпіонату Європи, хоча поки посідає лише 4-те місце у власній групі відбору. А от англійці після провального минулорічного чемпіонату світу в Бразилії не програють вже впродовж 8-ми матчів поспіль. 7 з цих поєдинків збірна Англії виграла і лише італійцям вдалося уникнути поразки. 4 попередні зустрічі між ірландцями та англійцями незмінно завершувалися унічию. Чи визначать суперники сильнішого цього разу?

12. Франція – Бельгія, товариський матч

Збірна Франції через товариські поєдинки готується до домашнього чемпіонату Європи, який відбудеться за рік. Далеко не завжди в цих зустрічах «триколірним» вдається досягати позитивного результату, хоча час для того, щоб як слід підготуватися до фінальної частини Євро-2016 у французів ще є. Що стосується збірної Бельгії, то «червоні дияволи» наразі виглядають дуже переконливо. На минулорічному Мундіалі у Бразилії вони дійшли до 1/4 фіналу, після чого видали серію з 7-ми матчів без поразок. Чи зуміють французи здолати настільки непоступливого суперника?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 суботи, 6-ого червня.

Ми у Viber!