0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 375-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 375-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів фіналів Кубка України та Ліги чемпіонів, а також чемпіонатів Білорусії, Норвегії та молодіжного чемпіонату світу до 20 років.

1. Динамо (Київ) – Шахтар (Донецьк), Кубок України, фінал (Київ)

Як і рік тому, в фінальному поєдинку за Кубок України знову зустрінуться київське Динамо та Шахтар, що посіли відповідно перше та 2-ге місце за підсумками нинішнього сезону чемпіонату. В кращій формі наразі перебувають «біло-сині», які не програють впродовж 8-ми матчів усіх турнірів. У той же час «гірники» не можуть перемогти вже 3 поєдинки поспіль – 2 нічиї та поразка. Внаслідок своєї невиразної гри «помаранчево-чорні» ледь не втратили місце в Лізі чемпіонів на наступний сезон. Чи зуміють підопічні Сергія Реброва обіграти принципового суперника, додавши по перемоги в чемпіонаті ще й тріумф в Кубку країни?

2. Ювентус – Барселона, Ліга чемпіонів, фінал (Берлін)

Футболісти Ювентуса створили сенсацію в півфіналі Ліги чемпіонів, здолавши за сумою 2-х матчів мадридський Реал. Це дозволило туринцям вперше за 12 років пробитися до фіналу головного єврокубку. В поєдинку за почесний трофей підопічні Массиміліано Аллегрі зійдуться з іншим грандом іспанського футболу – Барселоною. Слідом за чемпіонатом Іспанії, минулих вихідних каталонці виграли і Кубок країни, здолавши в фіналі Атлетік з Більбао. Безумовними фаворитами «синьо-гранатові» є і у фіналі Ліги чемпіонів проти Ювентуса. Чи під силу італійцям нав’язати боротьбу Барселоні?

3. Граніт – БАТЕ, Білорусія, 9-ий тур

Дебютант вищої білоруської ліги Граніт відмінно розпочав нинішній сезон. Навіть не зважаючи на 2 поразки, яких команда зазнала в 3-х попередніх турах, клуб з Мікашевичів посідає високе 4-те місце турнірної таблиці. Черговим серйозним випробуванням для Граніта стане поєдинок проти незмінного чемпіона Білорусії останніх років – БАТЕ. «Батони» впевнено лідирують у вищій лізі, випереджаючи свого найближчого суперника на 4 очки. Більше того, у 8-ми стартових матчах чемпіонату футболісти БАТЕ не пропустили жодного м’яча у власні ворота. Чи вистачить досвіду Гранту, щоб дати бій борисовцям?

4. Динамо (Брест) – Динамо (Мінськ), Білорусія, 9-ий тур

Після непоганого старту, брестське Динамо різко здало свої позиції. В попередніх 4-х турах «синьо-білі дияволи» здобули лише одне очко, опустившись в нижню частину турнірної таблиці. А от мінські динамівці навпаки – додають з кожним наступним поєдинком. В активі столичних футболістів – серія з 6-ти матчів чемпіонату без поразок, 4 з яких мінчани виграли. Нині мінське Динамо йде 3-ім, але робить усе можливе, щоб піднятися ще як мінімум на одну сходинку вище. Чим завершиться зустріч 2-х динамівських колективів?

5. ФК Мінськ – Шахтар (Солігорськ), Білорусія, 9-ий тур  

ФК Мінськ важко входить в нинішній сезон. Команда програла 3 з 4-х попередніх зустрічей вищої ліги, перемігши за цей час лише одного разу. Тож не надто високе 10-те місце мінчан нині нікого не дивує. Що ж стосується солігорського Шахтаря, то «гірники» вже давно належать до числа кращих команд Білорусії. Ведуть боротьбу за найвищі місця солігорці і цього року. Нині вони знаходяться на 2-ій сходинці турнірної таблиці, не програвши ще жодного матчу в чемпіонаті 2015-го року. Чи зуміє солігорський Шахтар здобути максимальний результат у Мінську?

6. ФК Слуцьк – Славія (Мозир), Білорусія, 9-ий тур 

ФК Слуцьк продовжує залишатися єдиною командою чемпіонату, яка ще не перемогла в жодному своєму матчі. «Біло-сині» поки здобули лише 2 очки, посідаючи останнє місце турнірної таблиці. Цього разу ФК Слуцьк зустрінеться з мозирською Славією, яка після річної перерви знову повернулася до вищої ліги. «Поліські орли» можуть записати собі до активу старт в нинішньому чемпіонаті. Наразі Славія знаходиться на досить високому, як для дебютанта, 6-му місці і прагне закріпитися в середині турнірної таблиці. Чи вдасться ФК Слуцьк здобути свою першу перемогу в чемпіонаті?

7. Тромсе – Мольде, Норвегія, 12-ий тур

Тромсе переживає не найкращі свої часи. Минулого року команда повернулася до Тіппеліги, але втриматися серед еліти норвезького футболу їй буде дуже складно. Безвиграшна серія «хлопців» становить уже 7 матчів. Хоча певний прогрес у них таки спостерігається. Після 5-ти поразок поспіль, 2 попередні зустрічі вони завершили унічию. Наступним суперником Тромсе, яке знаходиться на передостанньому місці, стане діючий чемпіон країни – Мольде. «Синьо-білим» дуже бракує стабільності. Нині команда йде 4-ю. Але кілька перемог поспіль можуть значно покращити шанси Мольде на захист здобутого минулого року титулу. Чи зуміють «синьо-білі» здолати в гостях одного з головних аутсайдерів?

8. Волеренга – Русенборг, Норвегія, 12-ий тур

Відмінна форма, якої за останній місяць набрала Волеренга, дозволила команді потрапити до трійки лідерів чемпіонату Норвегії. Завдяки серії з 4-х перемог поспіль футболісти з Осло вийшли на 3-тє місце і знаходяться на відстані усього 3-х очок від лідера турнірних перегонів – Русенборга. Саме з Русенборгом Волеренга і проведе свій наступний поєдинок. Тронхеймці дуже переконливо розпочали нинішній сезон, але потім дещо пригальмували, втративши очки в поєдинках з не найсильнішими Мьондаленом та Тромсе. Чи зуміють «маленькі тролі» зберегти одноосібне лідерство в Тіппелізі після поєдинку проти амбітної Волеренги?

9. Саннефьорд – Одд Гренланн, Норвегія, 12-ий тур

Здобувши минулого року путівку до Тіппеліги, Саннефьорд нині робить усе можливе, щоб зберегти прописку в найвищому дивізіоні норвезького футбол. Але грати на рівних з кращими командами Норвегії «синьо-білим» поки не вдається. Вони програють вже 8-ий свій матч чемпіонату поспіль, причому в 4-х останніх – з розгромним рахунком. За таких умов, останнє місце турнірної таблиці, яке нині посідає Саннефьорд, виглядає цілком логічним. Не може перемогти впродовж 3-х матчів поспіль і Одд Гренланн. Щоправда, шиєнці усі ці поєдинки завершили унічию і, завдяки непоганому старту, посідають 6-те місце. Чи зуміє скромний Саннефьорд щось протиставити Одд Гренланну?

10. Україна (до 20) – США (до 20), чемпіонат світу-2015 (до 20)

Здобувши 4 очки у 2-х стартових турах чемпіонату, молодіжна збірна України до 20-ти років практично гарантувала собі вихід до 1/8 фіналу турніру. Теоретично «жовто-синіх» ще може наздогнати Нова Зеландія, але українці мають значно кращу різницю м’ячів. Тож тепер підопічні Олександра Петракова спробують поборотися за перше місце в групі. Для цього українцям слід перемагати фаворита квартету – збірну США, яка ще не втрачала очок, вигравши обидва свої матчі. Чи впораються з цим непростим завданням «жовто-сині»?

11. Колумбія (до 20) – Португалія (до 20), чемпіонат світу-2015 (до 20)

Збірні Колумбії та Португалії – безумовні фаворити власної групи молодіжного чемпіонату світу до 20-ти років. Тож, швидше за все, в заключному турі ці команди в особистому протистоянні визначатимуть, хто стане першим, а хто – обмежиться 2-ю сходинкою турнірної таблиці. Перед стартом Мундіалю невелику перевагу фахівці віддавали колумбійцям. Чи виправдають південноамериканці їх пронози?

12. Сербія (до 20) – Мексика (до 20), чемпіонат світу-2015 (до 20)

Молодіжна збірна Сербії невдало розпочала свій виступ на Мундіалі. У своєму стартовому матчі «білі орли» зазнали фіаско в зустрічі проти Уругваю – 0:1. Те ж саме можна сказати і про Мексику, яка несподівано поступилася на старті турніру Малі – 0:2.  Тож зустріч заключного туру набуває особливого значення як для сербів, так і для мексиканців. Чи вдасться одній з команд здобути перемогу і зачепитися за плей-офф?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.55 четверга, 4-ого червня.

Ми у Viber!