0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 373-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 373-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Кубків Англії та Німеччини, чемпіонатів України та Італії, а також молодіжного чемпіонату світу до 20-ти років.

1. Арсенал (Лондон) – Астон Вілла, Кубок Англії, фінал, нейтральне поле

Діючий володар Кубка Англії Арсенал близький до того, щоб 2-ий рік поспіль здобути почесний трофей. Суперником «канонірів» по фіналу стане Астон Вілла, яка жахливо провела нинішній сезон у Прем’єр-лізі, зупинившись за крок від пониження в класі. Але в Кубку Англії бірмінгемці виглядають значно переконливіше. Приміром, в півфіналі вони створили сенсацію, здолавши Ліверпуль. У 2-х матчах нинішнього чемпіонату Арсенал двічі переміг «левів» із загальним рахунком 8:0. Чи виявляться підопічні Арсена Венгера сильнішими і цього разу?

2. Борусія (Дортмунд) – Вольфсбург, Кубок Німеччини, фінал, нейтральне поле

Ця гра стане останньою на посаді головного тренера дортмундської Борусії для Юргена Клоппа, з яким пов’язані усі успіхи команди останніх років. Суперник по фіналу в «чорно-жовтих» - дуже непростий. Вольфсбург відмінно провів нинішній сезон в Бундеслізі, посівши 2-ге підсумкове місце та здобувши путівку в Лігу чемпіонів. Шлях до фіналу складнішим був у дортмундців. Приміром, в попередньому раунді змагань «джмелі» обіграли в гостях у додатковий час Баварію. Чи подарують футболісти дортмундскої Борусії на прощання своєму тренеру ще один трофей?

3. Говерла – Дніпро, Україна, 26-ий тур

Зігравши в матчі минулого туру унічию на виїзді з донецьким Металургом, Говерла перервала власну серію з 4-х поразок поспіль. Разом з тим, не виграють ужгородці вже впродовж 6-ти матчів, здобувши у них усього 2 очки і знаходячись в нижній частині турнірної таблиці. У той же час Дніпро усе ще не втратив шанси здобути путівку в Лігу чемпіонів. Для цього «синьо-біло-блакитним» потрібно вигравати самим і розраховувати на осічку Шахтаря в паралельному матчі. Поки ж підопічні Мирона Маркевича йдуть 3-ми, відстаючи від «гірників» на 2 пункти. Чи звершать «дінряни» сезон перемогою?

4. Іллічівець – Олімпік, Україна, 26-ий тур

Іллічівець продовжує розчаровувати власних прихильників. В пасиві маріупольців – 3 поразки поспіль. Вище останнього місця Прем’єр-ліги команда піднятися уже не зможе. Але наразі головне завдання – зберегти клуб і не дати йому зникнути. В матчі заключного туру Іллічівець зустрінеться з іншим представником Донбасу – Олімпіком. Донеччани провели досить непоганий як для дебютанта сезон у еліті, хоча наприкінці чемпіонату також збавили власні оберти, опустившись в середину турнірної таблиці. Чи зуміє головний аутсайдер ліги дати бій Олімпіку?

5. Чорноморець – Металіст, Україна, 26-ий тур

Трохи більше тижня тому ці ж команди зустрічалися між собою у Харкові в рамках перенесеного поєдинку першого кола нинішнього чемпіонату. Та гра завершилася без голів – 0:0. Обидва суперники відчувають серйозні проблеми у весняній частині сезону. Чорноморець востаннє перемагав ще в листопаді минулого року. До того ж, впродовж 6-ти зустрічей підопічні Олександра Бабича не можуть вразити ворота суперників. Не набагато краще виглядає і Металіст, який лише в минулому турі перервав власну 7-матчеву безвиграшну серію. 3 попередні матчі між одеситами та харків’янами незмінно завершувалися унічию. Чи визначать команди сильнішого цього разу?

6. Верона – Ювентус, Італія, 38-ий тур

Верона не програє вже 3 матчі Серії «А» поспіль, набравши у них 5 очок. З іншого боку, суперники в цих поєдинках у «мастифів» були не найсильнішими. В останньому ж турі на «жовто-синіх» очікує побачення з чемпіоном Італії – Ювентусом. Швидше за все, підопічні Массиміліано Аллегрі зіграють проти Верони резервним складом, адже «основа» вже незабаром зустрінеться з іспанською Барселоною в фіналі Ліги чемпіонів. Чи зуміє Верона відібрати очки у кращої команди країни останніх років?

7. Аталанта – Мілан, Італія, 38-ий тур

Аталанта ніяк не може позбутися нічийної епідемії. У 5-ти з 7-ми своїх попередніх зустрічей чемпіонату футболісти з Бергамо розходилися миром з суперниками. Не зважаючи на це, «чорно-сині» достроково зберегли прописку в Серії «А», тож матч заключного туру перетворюється для них у порожню формальність. Ні на що серйозне не претендує вже і Мілан. Команда Філіппо Індзагі знаходиться в самій середині турнірної таблиці, хоча й виграла 2 з 3-х своїх останніх матчів. А от на виїзді «червоно-чорні» не здобувають очок впродовж 3-х поєдинків поспіль. Чи вдасться їм перервати неприємну традицію програвати в гостях?

8. Сассуоло – Дженоа, Італія, 38-ий тур

Наприкінці сезону Сассуоло набрало непогану ходу. Після серії невдало проведених поєдинків «зелено-чорні» виграють вже 3-ій матч поспіль, що дозволило їм піднятися на 12-те місце турнірної таблиці. У відмінній формі знаходиться і Дженоа. «Грифони» виграли 5 з 6-ти попередніх зустрічей Серії «А». Навіть новина про позбавлення генуезців права грати в єврокубках через поганий стан домашнього стадіону не надто вплинула на «червоно-синіх», які обіграли на власному полі Інтер. Наскільки вдалим виявиться візит Дженоа в Сассуоло?

9. Кальярі – Удінезе, Італія, 38-ий тур

Для Кальярі перебування в Серії «А» підходить до завершення. Команда надто пізно подолала кризу і врятуватися від пониження в класі не зуміла. Свій заключний матч серед еліти «сардинійці» зіграють проти Удінезе, яке знаходиться лише на 2 сходинки вище. «Зебри» також не можуть записати нинішній сезон собі до активу. Зрозумівши, що виліт їм більше не загрожує, підопічні Андреа Страмаччоні зовсім припинили боротьбу, програвши 3 попередні матчі чемпіонату. Чи зуміє Кальярі гримнути дверима наостанок, обігравши Удінезе?

10. Мексика (до 20) – Малі (до 20), чемпіонат світу-2015 (до 20)

Молодіжна збірна Мексики ставить перед собою завдання пробитися якомога далі на молодіжному чемпіонаті світу до 20-ти років. «Триколірні» дуже переконливо виглядали у відборі, посівши перше місце в зоні КОНКАКАФ. Першим суперником мексиканців стане своєрідна «темна конячка» групи «D» - збірна Малі. Чого очікувати від «орлів», які з великими труднощами потрапили на молодіжний Мундіаль – сказати складно. Чи зуміють африканці чимось здивувати досвідчених «ацтеків»?

11. Уругвай (до 20) – Сербія (до 20), чемпіонат світу-2015 (до 20)

Уругвай регулярно бере участь у фінальних частинах молодіжних чемпіонатів світу відповідної вікової категорії, але жодного разу раніше не ставав чемпіоном. У стартовому матчі нинішнього турніру «небесно-блакитним» протистоятиме збірна Сербії, яка вперше як держава з також назвою виступатиме на Мундіалі до 20-ти років. На турнір «білі орли» потрапили як півфінаілст чемпіонату Європи серед юнаків, що відбувся минулого року. Чи розпочне Уругвай, який вважається фаворитом цього протистояння, груповий турнір з перемоги?

12. Португалія (до 20) – Сенегал (до 20), чемпіонат світу-2015 (до 20)

Минулого року нинішня збірна Португалії дійшла до фіналу чемпіонату Європи серед юнаків. Не гірше команда планує виступити і цього разу – уже на чемпіонаті світу, де група їй дісталася не найсильніша. Приміром, збірна Сенегалу ніколи раніше не виступала на Мундіалях до 20-ти років. На нинішній же турнір «леви Теранги» потрапили через домашній молодіжний чемпіонат Африки, на якому стали 2-ми. Чи готовим виявиться  Сенегал до зустрічі проти грізної Португалії?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.25 суботи, 30-ого травня.

Ми у Viber!