0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 372-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 372-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Дніпро – Севілья, Ліга Європи, фінал, нейтральне поле

Нинішній єврокубковий сезон уже став найуспішнішим в історії Дніпра. Під проводом Мирона Маркевича «дніпряни» дісталися фіналу Ліги Європи, чого раніше з ними ніколи не траплялося. Але апетит, як відомо, приходить під час їжі, тож тепер дніпропетровці налаштовані виграти турнір. Завдання це надзвичайної складності, але легкої прогулянки у Варшаві ніхто і не обіцяв. Головна зброя «синьо-біло-блакитних» - наднадійна гра в обороні та вбивчі контратаки. Втім, козирі Севільї, яка є діючим володарем трофею, виглядають куди сильнішими. В андалусійців і досвіду, і класу буде побільше, що вони підтвердили своїми ефектними перемогами в попередніх раундах плей-офф. Чи до снаги підопічним Унаї Емері вдруге поспіль виграти Лігу Європи, чи все ж Дніпро стане другим українським клубом, якому підкориться єврокубок?

2. Борусія Дортмунд – Вольфсбург, Кубок Німеччини, фінал, нейтральне поле

Дортмундська Борусія провалила сезон у БундесЛізі, але має шанс виграти Кубок Німеччини. На шляху до трофею «бджоли» поклали на лопатки саму Баварію, але останній крок обіцяє стати не менш складним. Переграти нинішній Вольфсбург - надважке завдання для будь-якої команди. До слова, нещодавно команди зустрічалися в матчі чемпіонату і тоді перемогли «вовки» - 2:1. Втім, порівнювати той і цей матч, напевно, не варто – надто різниться рівень мотивації. Насамперед, це стосується дортмундців, які прагнуть ефектно провести Юргена Клоппа. Нещодавно наставник заявив, що по завершенню сезону залишить Борусію. Яким буде прощання Клоппа із Дортмундом?

3. Цюрих – Грасхопперс, Швейцарія, 36-ий тур

Цюрих, перегравши в попередньому турі Люцерн, достроково гарантував собі місце в єврокубках, тож в останньому турі може грати виключно у власне задоволення. Те ж саме стосується і Грасхопперса, виліт якому вже давно не загрожує. Господарський статус та статистика очних дуелей говорять на користь Цюриха, який з 5-ти попередніх матчів проти «хопперів» виграв 4-ри при одній поразці. Чим усе завершиться цього разу?

4. Арау – Тун, Швейцарія, 36-ий тур

Розгромна поразка в попередньому турі від Санкт-Галлена перекреслила всі надії Арау на збереження прописки в елітному дивізіоні швейцарського футболу. Тепер на «чорно-білих» чекає прощальний матч із Суперлігою, суперником по якому стане міцний Тун. «Червоні» вже гарантували собі місце в зоні Ліги Європи, тож уже також втратили будь-яку турнірну мотивацію. Що цікаво, Тун не може перемогти Арау 3 матчі поспіль, 2 останні з яких завершилися внічию. Чи вдасться аутсайдеру вистояти і на цей раз?

5. Люцерн – Сьон, Швейцарія, 36-ий тур

Протистояння середняків швейцарської Суперліги, в якому вони мають визначити хто з них буде вище у фінальній таблиці за підсумками сезону. Поки що вищі шанси у Сьона, який випереджає свого суперника на 1 пункт. Не важко здогадатись, що гостей у цьому випадку влаштує і нічия. От тільки Люцерн на такий сценарій навряд чи погодиться і неодмінно спробує перемогти, перервавши свою 5-матчеву безвиграшну серію в дуелях із Сьоном.

6. Динамо Москва – Краснодар, Росія, 30-ий тур

Краснодар усе ще зберігає шанси на 2-ге місце та путівку в Лігу чемпіонів, але тепер від «биків» уже мало що залежить. Щоб таки стати срібними призерами, команді Олега Кононова в останньому турі потрібно набрати більше очок, ніж московський ЦСКА. Втім, зробити це буде не просто. Хоча б з огляду на те, що Динамо ще не втратило турнірну мотивацію, адже поки що не гарантувало собі місце в зоні Ліги Європи. Чим завершиться ця дуель?

7. Ростов – ЦСКА Москва, Росія, 30-ий тур

Ростов ще може уникнути перехідних матчів за право залишитись у Прем’єр-Лізі, але для початку потрібно перервати власну 5-матчеву безвиграшну серію. Втім, зробити це в зустрічі з надмотивованим ЦСКА буде неймовірно складно. «Армійцям», щоб гарантовано кваліфікуватись у Лігу чемпіонів, потрібно перемагати. Чи вдасться москвичам привезти 3 очки з Ростова?

8. Уфа – Рубін, Росія, 30-ий тур

Уфа не програє вже 3 матчі поспіль, а в попередньому турі створила справжню сенсацію, перегравши на виїзді московський Спартак. Щоб остаточно гарантувати собі збереження прописки, «містянам» достатньо зіграти внічию з Рубіном. Нібито нічого складного, але казанцям, які все ще претендують на місце в зоні Ліги Європи, потрібна лише перемога. У котрої з команд більше шансів на успіх у цій дуелі?

9. Кубань – Арсенал Тула, Росія, 30-ий тур

Криза Кубані продовжується. «Козаки» в рамках чемпіонату не можуть перемогти вже 9-ть матчів поспіль, 6-ть з яких були програні. Покласти край невдачам команда Леоніда Кучука сподівається в домашній зустрічі з тульським Арсеналом, який наразі перебуває на останньому місці в турнірній таблиці, але все ще зберігає шанси на порятунок. Чи до снаги «канонірам» продовжити безвиграшну серію Кубані?

10. Торпедо Москва – Мордовія, Росія, 30-ий тур

Торпедо не програє вже 4-ри тури поспіль, а тиждень тому нарешті перервав свою 7-матчеву безвиграшу серію, здолавши вдома Урал – безпосереднього конкурента в боротьбі за виживання. Втім, це лише половина справи. Щоб мати шанси залишити зону вильоту, москвичам потрібно набирати очки у виїзній зустрічі проти немотивованої Мордовії та сподіватися на осічки Уфи та Ростова. Як завершиться це протистояння?

11. Гана (до 20) – Австрія (до 20), ЧС – 2015 (до 20)

Молодіжна збірна Гани стала одним з відкриттів Чемпіонату світу 2013-ого року. Тоді «чорні зірки» дійшли до півфіналу та виграли матч за 3-тє місце, завоювавши «бронзу» турніру. Тепер африканці сподіваються виступити ще краще. Перша перепона на шляху – команда Австрії. «Червоно-біла» молодіжка ніколи не хапала зірок з неба, але це покоління австрійського футболу видається надзвичайно талановитим. Чи вдасться номінальним гостям присоромити скептиків і, попри всі прогнози, таки здолати ганців?

12. Нова Зеландія (до 20) – Україна (до 20), ЧС – 2015 (до 20)

Свій шлях на молодіжному Чемпіонаті світу збірна України розпочинає поєдинком проти Нової Зеландії. «Синьо-жовті» - фаворити зустрічі. Втім, недооцінювати «білих» не варто. Острів’яни в своїй грі головну ставку роблять на стандарти та силову боротьбу, а перемогти такі команди завжди не просто. Чи вдасться українцям впоратись із таким суперником?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 середи, 27-ого травня.

Ми у Viber!