0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 371-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 371-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Англії, Італії та України.

1. Халл Сіті – Манчестер Юнайтед, Англія, 38-ий тур

Програвши 3 матчі поспіль на фініші сезону, Халл Сіті опинився в зоні вильоту. Шанси врятуватися від пониження в класі у «тигрів» поки ще є, але вони не надто високі. Підопічним Стіва Брюса потрібно перемагати грізний Манчестер Юнайтед самим, а також розраховувати на втрату очок Ньюкаслом у грі з Вест Хемом. Але проблеми можуть виникнути вже з першою частиною виконання цього плану. «Червоні дияволи», які посідають 4-те місце турнірної таблиці навряд чи забажають завершувати чемпіонат поразкою від одного з аутсайдерів. Чи відправить Манчестер Юнайтед «тигрів» до Чемпіоншипа?

2. Сток Сіті – Ліверпуль, Англія, 38-ий тур

Вже 2-ий сезон поспіль Сток Сіті завершує чемпіонат на 9-му місці, що є ознакою стабільності. Заключний тур перетворюється для «гончарів» на порожню формальність, адже їх нинішнього становища вже нічого не може похитнути. А от Ліверпуль у цій грі влаштує лише перемога. «Червоні» наразі йдуть 5-ми, але невдалий результат матчу в Сток-он-Тренті може коштувати команді Брендана Роджерса місця в єврокубках, адже у спину Ліверпулю продовжують дихати Тоттенхем та Саутгемптон, що відстають від мерсисайдців відповідно на одне та 2 очки. Чи збережуть «червоні» свою нинішню позицію, перемігши в гостях Сток Сіті?

3. Евертон – Тоттенхем, Англія, 38-ий тур

Евертон – середняк чемпіонату, для якого результат останнього туру не має особливого значення. Вище 10-го місця, яке «іриски» посідають нині, команда піднятися вже не зможе. У разі ж поразки, її можуть випередити кілька опонентів, але це – не принципово. Інша річ – Тоттенхем. «Шпори», які знаходяться на 6-ій сходинці турнірної таблиці, поки ще не гарантували собі путівки в Лігу Європи. На очко від лондонців відстає Саутгемптон. Тож, щоб не оглядатися на конкурента, «шпорам» потрібно перемагати в Ліверпулі, що дозволить їм остаточно вирішити завдання виходу в єврокубки. Чи здобуде команда Марурісіо Почеттіно максимальний результат в протистоянні з Евертоном?

4. Крістал Пелас – Суонсі, Англія, 38-ий тур

Після серії з 4-х поразок поспіль, в матчі минулого туру Крістал Пелас нарешті переміг. «Орли» здивували багатьох, здолавши гостях Ліверпуль. Ще один виграш гарантує підопічним Алана Пардью 12-те місце, яке команда нині посідає. А за сприятливих умов Крістал Пелас може піднятися і на кілька сходинок вгору. Що ж стосується Суонсі, то валлійці в будь-якому випадку закінчать чемпіонат на 8-ій позиції. «Орли» ще ніколи не перемагали «лебедів» в рамках Прем’єр-ліги. Чи зуміють вони зробити це вперше?

5. Ньюкасл – Вест Хем, Англія, 38-ий тур

Ньюкасл виглядає просто жахливо наприкінці сезону. Безвиграшна серія тривалістю в 10 матчів, в яких команда здобула лише одне очко, впритул наблизила «сорок» до зони вильоту. Тож останній тур нинішнього сезону для Нюкасла матиме надзвичайно важливе значення – саме в ньому вирішуватиметься, чи вдасться підопічним Джона Карвера зберегти прописку в Прем’єр-лізі на наступний сезон. Випередити «сорок» і врятуватися від пониження в класі мріє Халл Сіті, який відстає від Ньюкасла на 2 очки. А от Вест Хем усі свої питання вирішив ще значно раніше і просто дограє нинішній чемпіонат. Виглядають наразі «молотобійці» не надто стабільно, вигравши лише одну гру з попередніх 7-ми. Чи скористається Ньюкасл відсутністю мотивації у суперника, щоб перервати власну тривалу безвиграшну серію?

6. Лаціо – Рома, Італія, 37-ий тур

Серед тижня Лаціо поступився Ювентусу в фіналі Кубка Італії. Але прихильники «орлів» швидко про це забудують, якщо їх улюбленці вдало проведуть 2 заключні матчі Серії «А» і здобудуть після тривалої перерви таку жадану путівку в Лігу чемпіонів. Нині команда Стефано Піолі посідає 3-тє місце, відстаючи усього на одне очко від своїх земляків з Роми, з якими і зустрінеться в передостанньому турі. «Вовки» йдуть 2-ми, і прагнуть втриматися на цій позиції, яка гарантує пряме потрапляння до групового турнірну головного єврокубку. Разом з тим, недалеко від обох римських клубів відстав Наполі. «Партенопеї» поступаються Лаціо 3-ма очками, а Ромі – 4-ма. Тож боротьба за місця в зоні Ліги чемпіонів триватиме до останнього. Чим завершиться чергове римське дербі?

7. Дженоа – Інтер, Італія, 37-ий тур

Дженоа набрала відмінну ходу наприкінці чемпіонату. «Грифони» виграли 4 з 5-ти попередніх матчів Серії «А», піднявшись на 6-те місце турнірної таблиці. Але у єврокубках в наступному сезоні генуезці, швидше за все, не зіграють. Днями УЄФА позбавив Дженоа права виступати в Лізі Європи через проблеми «червоно-синіх» зі стадіоном. За таких умов, шанси здобути місце в єврозмаганнях з’являються у Інтера, який поки йде 8-им, відстаючи від Дженоа на 4 пункти, а від Сампдорії – на 2. Чи вдасться розчарованим неприємною новиною «грифонам» належним чином налаштуватися на «чорно-синіх»?

8. Удінезе – Сассуоло, Італія, 37-ий тур

Програвши 3 з 4-х останніх матчів Серії «А» Удінезе опустився на 16-те місце турнірної таблиці. Щоправда, боротьба за виживання «чорно-білим» не загрожує – головні невдахи ліги визначилися достроково. В разі вдало проведених 2-х заключних матчів Удінезе може піднятися на кілька сходинок вгору. Усього на 2 очки підопічних Андреа Страмаччоні випереджає Сассуоло, що знаходиться на 13-ій позиції. От тільки «зелено-чорні» останнім часом виглядають значно переконливіше – 7 набраних очок в 3-х попередніх турах. Разом з тим, Удінезе – не найзручніший суперник для Сассуоло. «Зелено-чорні» ніколи раніше не перемагали фріульців в матчах Серії «А». Як буде цього разу?

9. Парма – Верона, Італія, 37-ий тур

Парма – головний аутсайдер нинішнього сезону в Серії «А». В останніх 4-х турах «хрестоносці» здобули лише одне очко, тож вже зараз зрозуміло, що саме на останньому місці турнірної таблиці команда чемпіонат і завершить. Черговим суперником Парми стане Верона, що є середняком Серії «А». З 6-ти останніх матчів «жовто-сині» програли лише один, що свідчить про непогану форму, яку вони набрали під кінець сезону. За сприятливих умов «мастифи» ще мають можливість випередити Палермо, або ж Мілан, хоча принципового значення це не має. Чи зуміє Парма, яка залишає Серію «А», здобути позитивний результат у своїй заключній домашній грі?

10. К’єво – Аталанта, Італія, 37-ий тур

Поступившись в минулому турі на виїзді Торіно, К’єво перервав 6-матчеву серію без поразок, що складалася переважно з нічийних результатів. Під кінець чемпіонату «віслюкам» вдалося подолати усі труднощі, що існували протягом сезоні, і веронці спокійно розташувалися на 14-му місці турнірної таблиці. Вирішила усі свої завдання вже і Аталанта. Бергамцям вдалося достроково гарантувати собі прописку в Серії «А» на наступний сезон, тож наразі підопічні Едоардо Рея, що знаходяться на 17-ій сходинці, можуть заспокоїтися. Наскільки вдалим виявиться візит Аталанти до Верони?

11. Чезена – Кальярі, Італія, 37-ий тур

Матч 2-х команд, які достроково втратили усі шанси залишитися в Серії «А». Чезена вже давно змирилася з роллю аутсайдера. «Морські коники» не перемагають впродовж 11-ти матчів чемпіонату, безнадійно посідаючи передостаннє місце турнірної таблиці. А от Кальярі до останнього намагався залишити зону вильоту. Під кінець сезону «червоно-сині» видали серію непоганих поєдинків. Але цього виявилося недостатньо, тож нещодавно «острів’яни» також розпрощалися з найвищим італійським дивізіоном. Чим завершиться битва аутсайдерів, які думками знаходяться вже у Серії «В»?

12. Металург (Запоріжжя) – Зоря, Україна, 25-ий тур

Запорізький Металург на фініші сезону знайшов свою гру. Підопічні Анатолія Чанцева не просто не програють впродовж 4-х матчів Прем’єр-ліги поспіль, але й не пропускають м’ячів у цих поєдинках. Цього разу «червоно-чорно-жовті» поміряються силами із Зорею, яка вже гарантувала собі місце в єврокубках на наступний сезон. Луганчани намагаються закріпитися на 4-му місці турнірної таблиці, на яке крім них претендує також і Ворскла. Поки Зоря випереджає футболістів з Полтави на 3 очки. Чи зуміє команда Юрія Вернидуба відсвяткувати перемогу в Запоріжжі?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 24-ого травня.

 
Ми у Viber!