0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 370-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 370-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів чемпіонатів Іспанії, Італії, Німеччини та Франції.

1. Ювентус – Наполі, Італія, 37-ий тур

Посеред тижня Ювентус зробив ще один крок до історичного хет-трику за підсумками сезону. У фіналі Кубка Італії, який відбувся в Римі, «стара синьйора» переграла Лаціо, ставши володарем трофею. «Вікторія» далася туринцям не просто, а переможний гол вдалося забили лише в овер-таймі. Та гра, поза сумнівом, відібрала у команди Массіміліано Аллегрі чимало як фізичних, так і моральних сил, тож  у домашній зустрічі з Наполі наставник може вдатись до ротації. Тим більше, що чемпіонат уже виграно, а попереду – фінал Ліги чемпіонів. Натомість, «партенопеї» продовжують боротись за місце в топ-трійці і в поєдинку з уже немотивованим суперником неодмінно спробують взяти 3 очки. Чи вдасться неаполітанцям помститись Ювентусу за поразку в першому колі?

2. Палермо – Фіорентина, Італія, 37-ий тур

У матчі першого кола у Флоренції команди влаштували справжній трилер, завершенням якого стала перемога Фіорентини з хокейним рахунком 4:3. Виграти «фіалки» налаштовані і на Сицилії, адже лише «вікторія» може гарантувати їм путівку до Ліги Європи. На користь флорентійців говорить статистика – «фіолетові» перемагають Палермо ось уже 3 матчі поспіль. До того ж, сицилійці вже позбавлені будь-якої турнірної мотивації. Чи допоможуть усі ці фактори команді Вінченцо Монтелли взяти 3 очки?

3. Малага – Севілья, Іспанія, 38-ий тур

У попередньому турі Сельта подарувала Севільї надію на місце в топ-четвірці та путівку в Лігу чемпіонів. Галісійці відібрали на виїзді очки у Валенсії, тож тепер «норвіонці» відстають від «кажанів» лише на 1 пункт. Не важко здогадатись, що за таких обставин команда Унаї Емері гратиме з немотивованою Малагою лише на перемогу. Фаворит, здавалося б, очевидний, от тільки з 6-ти попередніх матчів проти «анчоусів» Севілья виграла лише 1. Хто вийде переможцем з андалусійського дербі?

4. Райо Валлєкано – Реал Сосьєдад, Іспанія, 38-ий тур

У нинішньому сезоні Реал Сосьєдад як прекрасно грає вдома, так само жахливо виступає на виїзді. У 18-ти гостьових матчах баски здобули лише 1 перемогу. Не легким обіцяє стати і вояж до Мадриду, де на команду Девіда Мойеса очікує дуель з Райо Валлєкано. Більше того, «бджоли» перемагають сан-себастьянців ось уже 3 матчі поспіль і зовсім не проти виграти знову. Чи до снаги Сосьєдаду перервати цю малоприємну для себе серію?

5. Айнтрахт Франкфурт – Байер, Німеччина, 34-ий тур

Під кінець сезону Байер набрав прекрасну форму, здобувши в 11-ти попередніх турах 9-ть перемог. Однак, нещодавня поразка від менхенглабхаської Борусії перекреслила сподівання леверкузенців на пряму путівку в Лігу чемпіонів – вище 4-ого місця «фармацевтам» уже не піднятись. І за таких обставин візит до Франкфурта перетворюється на порожню формальність. У матчі першого кола Айнтрахту вдалося привезти з Леверкузена нічию. Чи до снаги «орлам» знову відібрати очки у неймовірної команди Роджера Шмідта?

6. Гамбург – Шальке, Німеччина, 34-ий тур

Після поразки від Штутгарта в попередньому турі Гамбург опустився в зону вильоту і тепер вперше в історії ризикує залишити елітний німецький дивізіон. Щоб мати шанси уникнути такої долі, команда Бруно Лаббадії має неодмінно перемагати вдома Шальке та очікувати на осічки від конкурентів. Інакше «динозаври» вимруть. Чи стануть гельзенкірхенці вбивцями Гамбурга?

7. Падерборн – Штутгарт, Німеччина, 34-ий тур

Битва не на життя, а на смерть. В останньому турі БундесЛіги Падерборн зустрінеться зі своїм прямим конкурентом у боротьбі за виживання. Господарям, щоб мати шанси на спасіння, потрібна лише перемога. Будь-який інший результат відправляє команду Андре Брайтенрайтера в дивізіон рангом нижче. Те ж саме стосується і Штутгарта. «Шваби», якщо програють, або ж зіграють внічию, можуть також вилетіти. Поєдинок першого кола завершився нульовим миром, але цього разу такий результат не влаштує жодну зі сторін.

8. Ганновер – Фрайбург, Німеччина, 34-ий тур

Ще одна битва за виживання. Перед останнім туром у команд однакова кількість очок, а від зони вильоту їх відділяє лише 2 пункти. За таких обставин лише перемога може гарантувати спасіння. Зважаючи на господарський статус, шанси Ганновера видаються дещо вищими. До того ж, тиждень тому «96-ті» нарешті перервали свою 16-матчеву безвиграшну серію, перегравши на виїзді міцний Аугсбург. Чи вдасться Міхаелю Фронцеку, який лише місяць тому очолив «червоно-чорних», стати рятівником Ганновера?

9. Ренн – Ліон, Франція, 38-ий тур

Ліон втратив шанси на чемпіонство, але домашня нічия в попередньому турі з Бордо гарантувала «ткачам» 2-ге місце та пряму путівку до Ліги чемпіонів. Тепер на команду Юбера Фурньє чекає виїзна дуель з Ренном, який не може виграти вже 3 тури поспіль, а 2 останні поєдинки взагалі програв. На якій ноті бретонці завершать сезон?

10. Тулуза – Ніцца, Франція, 38-ий тур

Під кінець сезону Тулуза взялася за голову. «Тефес», здобувши 4-ри перемоги у 8-ми попередніх турах, гарантували собі збереження прописки в Лізі 1 і тепер у прекрасному настрої прийматимуть Ніццу. «Орли» в нинішньому сезоні особливою стабільністю не вирізняються, але зіпсувати настрій здатні будь-якому опоненту. У кого більше шансів на успіх у цій дуелі?

11. Мец – Лілль, Франція, 38-ий тур

У квітні здавалося, що у Мецца є шанс на порятунок. «Темно-бордові» не програвали 4-ри тури поспіль, набравши за той час 8 очок, але далі сталися 4-ри поразки, які поховали команду. Втім, бажання грюкнути на прощання дверима у підопічних Альбера Картьє залишилося. Що скаже на це Лілль, який в рамках Ліги 1 не грає внічию ось уже 12-ть турів поспіль?

12. Ланс – Нант, Франція, 38-ий тур

Протистояння команд, які, напевно, демонструють нині найгірший футбол у всій Лізі 1. Наприклад, Ланс програв 5-ть матчів поспіль, а у 18-ти попередніх турах здобув лише 1 перемогу. Не вражає і Нант. Навесні «жовті канарки» записали до свого активу лише 3 «вікторії» і, якби не запас, накопичений у першій частині сезону, команда Мішеля Тер-Закаряна могла би навіть вилеліти. Що очікувати від дуелі суперників, які нині на спаді?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 23-ого травня.

Ми у Viber!