0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 369-ого тиражу

До Вашої уваги анонс 369-ого тиражу лотереї «Спортпрогноз», який складатиметься з матчів Кубків України та Росії, а також чемпіонатів Бельгії, Австрії та іспанської Сегунди.

1. Шахтар – Дніпро, Кубок України, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Минулих вихідних Шахтар втратив останні шанси захистити титул чемпіона України, програвши заочну боротьбу за звання кращої команди країни київському Динамо. Тож єдиним трофеєм, який «гірники» ще можуть виграти в нинішньому сезоні є Кубок України. Обігравши Дніпро в гостях у першому півфінальному матчі – 1:0, підопічні Мірчі Луческу зробили впевнену заявку на вихід до фіналу. У той же час «синьо-біло-блакитних» наразі значно більше турбує майбутній фінальний поєдинок Ліги Європи проти Севільї. Чи зуміє Шахтар ще раз здолати Дніпро?

2. Локомотив (Москва) – Кубань, Кубок Росії, фінал, нейтральне поле

Московський Локомотив та Кубань не надто вдало провели нинішній сезон російської Прем’єр-ліги. Тож єдиною можливістю для кожної з команд потрапити до єврокубків є здобуття Кубка Росії. «Залізничники» востаннє вигравали цей почесний трофей ще в 2007 році, а от «жовто-зелені» вперше в своїй історії пробилися до фіналу. Кубань виграла лише один матч усіх турнірів з попередніх 9-ти, що напередодні кубкового фіналу не може не насторожувати. Чи допоможе московському Локомотиву не найкраща форма суперника після 8-річної перерви знову виграти Кубок Росі?

3. Шарлеруа – Брюгге, Бельгія, 2-ий етап, 9-ий тур

3-матчева безвиграшна серія Шарлеруа підійшла до завершення. В матчі минулого туру «зебри» впевнено перемогли Кортрейк і тепер намагаються зачепитися за 4-те місце турнірної таблиці, від якого відстають на одне очко. А от Брюгге на фініші сезону виглядає просто жахливо. «Чорно-сині» програють уже 3-ій матч чемпіонату поспіль. Тож про здобуття чемпіонського титулу підопічні Мішеля Прюддома вже можуть забути. Більше того, нещодавно команда поступилася і 2-им місцем, пропустивши вперед Андерлехт. Чи повернеться Брюгге на шлях перемог у Шарлеруа?

4. Кортрейк – Андерлехт, Бельгія, 2-ий етап, 9-ий тур

Скромному Кортрейку не так просто на рівних боротися з лідерами бельгійського футболу. В пасиві «червоних» - 3 поразки поспіль і останнє, 6-те місце в таблиці фінальної частини чемпіонату. Важко буде розраховувати на сприятливий результат Кортрейку і в поєдинку проти грізного Андерлехта. «Пурпурово-білі» здобули 7 очок в 3-х попередніх турах і наразі з усіх сил намагають наздогнати лідера турнірної таблиці – Гент, від якого за 2 тури з завершення сезону відстають на 4 пункти. Чи під силу Кортрейку створити проблеми поки ще діючому чемпіону Бельгії?

5. Штурм – Зальцбург, Австрія, 34-ий тур

Не зовсім впевнена гра Штурма наприкінці сезону може коштувати команді бронзових нагород чемпіонату. Футболісти з Граца вочевидь пригальмували. Вони не можуть виграти впродовж 4-х матчів Бундесліги поспіль. Після 3-х нічиїх, в минулому турі Штурм поступився, програвши  гостях Вольфсбергеру. 3-тє місце таблиці команда ще поки утримує, але, якщо нічого не зміниться, може його втратити вже після нинішнього туру. Що ж стосується Зальцбурга, то «бикам» залишилося зовсім небагато, щоб відсвяткувати своє чергове чемпіонство. Нині «червоно-білі» на 8 очок випереджають найближчого переслідувача. Чи вдасться Зальцбургу здобути перемогу над Штурмом та стати недосяжним для суперників?

6. Вінер-Нойштадт – Вольфсбергер, Австрія, 34-ий тур

В головного аутсайдера Бундесліги Віннер-Нойштадта поки ще залишаються шанси врятуватися від пониження в класі. Для цього «синьо-білим» потрібно залишити останнє місце турнірної таблиці, ліквідувавши 3-очкове відставання від Адміри Ваккер. Але, зважаючи на останні результати Віннер-Нойштадта – зробити це буде складно. Команда виглядає дуже невиразно. Вона не може виграти впродовж 10-ти поєдинків, здобувши у них усього 3 очки. У тож же час Вольфсбергер не полишає сподівань втрутитися в боротьбу за місце в Лізі Європи. Нині «чорно-білі» посідають 5-те місце, але від 3-ї сходинки таблиці їх відділяє усього одне очко. Чим завершиться протистояння команд, що вирішують кардинально різні турнірні завдання?

7. Алькоркон – Спортинг (Хіхон), Іспанія, Сегунда, 39-ий тур

Алькоркон – середняк іспанської Сегунди. Теоретично команда ще має шанси піднятися в зону плей-офф за вихід до Прімери, хоча на практиці зробити це буде дуже складно. «Жовті» не програють впродовж 6-ти матчів чемпіонату, але одразу 4 з них завершили унічию. Значно успішніше проводить нинішній сезон хіхонський Спортинг. Безпрограшна серія «червоно-білих» нараховує вже 11 поєдинків, що дозволяє команді всерйоз розраховувати на пряме підвищення в класі. Нині хіхонці сперечаються за 2-гу позицію турнірної таблиці із Жироною, якій поступаються лише за додатковими показниками. Чи вдасться Алькоркону пригальмувати хіхонський Спортинг?

8. Мальорка – Понферрадіна, Іспанія, Сегунда, 39-ий тур

Ще кілька сезонів тому Мальорка виступала в еліті іспанського футболу. Але часи змінилися. Нині «острів’яни» не входять до числа лідерів навіть у Сегунді. Сезон, що завершується, знову виявився провальним для Мальорки. «Червоно-чорні» посідають скромне 15-те місце турнірної таблиці, ні на що не претендують і мріють, щоб чемпіонат швидше завершився. Значно кращі результати демонструє Понферрадіна. «Синьо-білі» знаходяться на відстані усього 4-х очок від зони плей-офф за вихід до Прімери. Щоправда, на фініші сезону футболісти Понферрадіни здали свої позиції і здебільшого розчаровують власних уболівальників. В 4-х попередніх турах вони набрали усього одне очко. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

9. Рекреативо – Леганес, Іспанія, Сегунда, 39-ий тур

Аутсайдер Сегунди Рекреативо уже навряд чи зможе врятуватися від пониження в класі. І річ навіть не в тім, що представники Уельви посідають останнє місце турнірної таблиці, а в жахливій формі андалусців, які, схоже, вже змирилися зі своїм нинішніми становищем. Рекреативо програє вже 6-ий матч поспіль, роблячи власні шанси на збереження прописки у Сегунді все більш примарними. Черговий суперник Рекреативо – Леганес. Команда з передмістя Мадрида впевнено закріпилася в середині таблиці чемпіонату, що для дебютанта 2-го за силою дивізіону іспанського футболу – результат дуже непоганий. Чи зуміє Рекреативо перервати свою жахливу серію поразок у грі проти не надто мотивованого суперника?

10. Луго – Нумансія, Іспанія, Сегунда, 39-ий тур

Вже не перший сезон як Луго, так і Нумансія вважаються середняками іспанської Сегунди. Високих турнірних завдань команди перед собою не ставлять, але і пониження в класі їм не загрожує. Не став винятком і нинішній чемпіонат. Луго за останній час серйозно пригальмував. Команда здобула тільки 2 очки в попередніх 6-ти матчах, опустившись на 14-те місце турнірної таблиці. 2-ма сходинками вище знаходиться Нумансія, яка випереджає свого нинішнього суперника на 4 пункти. Але стабільності «червоним» також дуже не вистачає. Поєдинок першого кола нинішнього чемпіонату між цими суперниками завершився феєричною нічиєю 6:6. Чи продемонструють команди подібну результативність і цього разу?

11. Алавес – Жирона, Іспанія, Сегунда, 39-ий тур

Серія прикрих поразок Алавеса – лишилася позаду. Нині «лисиці» виграють вже свій 2-ий матч поспіль, що дозволило баскам знову повернутися в боротьбу за зону плей-офф за вихід до Прімери. Поки Алавес посідає 8-ме місце, відстаючи від заповітної 6-ї сходинки таблиці на 4 пункти. Не менше потрібні турнірні очки і Жироні. «Біло-червоні» ідуть 2-ми і намагаються напряму потрапити до Прімери, де за усю свою 85-річну історію не виступали ще жодного разу. В активі каталонців – серія з 5-ти матчів без поразок, 4 з яких завершилися на користь Жирони. Чи вдасться «біло-червоним» здобути максимальний результат у Віторії?

12. Сабадель – Тенерифе, Іспанія, Сегунда, 39-ий тур

Сабадель з останніх сил намагається залишити зону вильоту і зберегти прописку в Сегунді на наступний сезон. Але виходить це у «арлекінів» поки не найкраще. Вони здобули лише одне очко в 3-х попередніх матчах і відстають від рятівної 18-ї позиції турнірної таблиці на 3 пункти. Веде боротьбу за виживання і нинішній суперник Сабаделя – Тенерифе. «Біло-фіолетовим» поки вдається знаходитися поза зоною вильоту, від якої їх відділяє 3 очки. Щоправда, футболісти Тенерифе також давно не тішать власних уболівальників перемогами, вже тривалий час чергуючи домашні нічиї з виїзними поразками. Чим завершиться зустріч борців за виживання?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.25 середи, 20-ого травня. 

Ми у Viber!