0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 468 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Сток Сіті – Ліверпуль, Кубок англійської Ліги, 1/2 фіналу, перший матч

Здавалося, спад Ліверпуля залишився у минулому. Мерсисайдці перервали 4-матчеву безвиграшну серію, здобули 2 перемоги поспіль, але минулої суботи знову розчарували, без шансів поступившись на виїзді Вест Хему в поєдинку чемпіонату – 0:2. Непереливки «червоним» доведеться і в кубковій дуелі проти Стока, який в нинішньому сезоні вже встиг ошелешити МанСіті, МанЮнайтед, Челсі, Евертон та Саутгемптон. До того ж, ще в пам’яті розгром, який наприкінці минулого сезону «гончарі» влаштували Ліверпулю на власному полі – 6:1. І хоч після того мерсисайдці вже встигли подужати Сток у його ж лігві в матчі Прем’єр-Ліги – 1:0, гіркий присмак того фіаско відчувається і досі. Чи до снаги команді Юргена Клоппа подужати впертих «гончарів» на «Британії»?

2. Евертон – Манчестер Сіті, Кубок англійської Ліги, 1/2 фіналу, перший матч

У січні шляхи Евертона та Манчестер Сіті перетнуться тричі – двічі в Кубку англійської Ліги і ще одного разу – в чемпіонаті. Спершу команди поміряються силами в Ліверпулі, де легко суперникам «ірисок» не буває ніколи. І «містяни» - аж ніяк не виключення. Із 7-ми попередніх вояжів на «Гудіссон Парк» манкуніанці програли 4-ри при 2-ох перемогах і одній нічиїй. На що очікувати від команди Мануеля Пеллегріні цього разу?

3. Бетіс – Севілья, Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, перший матч

Севілья в нинішньому сезоні розучилася грати на виїзді. Єдину гостьову перемогу «норвіонці» здобули в протистоянні зі скромним Логронесом у попередньому раунді Кубка Іспанії. А ось у решті турнірів виїзні показники команди Унаї Емері жахають – жодної перемоги при 5-ти нічиїх і 7-ми поразках. Чи зміниться щось у кубковій дуелі проти сусідів із Бетіса, чия безвиграшна серія нараховує вже 6-ть матчів?

4. Атлетік Більбао – Вільяреал, Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, перший матч

Вільяреал набрав феноменальний темп. Безпрограшна серія «жовтої субмарини» у всіх турнірах нараховує 7 матчів, 6-ть з яких були виграні. За цей час жертвами «підводників» стали мадридський Реал, Валенсія, Сосьєдад та Депортіво, подужати які, традиційно, не просто. Продовжити переможну ходу левантійці налаштовані і в кубковій дуелі проти Атлетіка, але 2 останні вояжі до Більбао завершувались для Вільяреала «сухими» поразками із загальним рахунком 0:6. Чи зміниться щось цього разу?

5. Мірандес – Депортіво, Кубок Іспанії, 1/8 фіналу, перший матч

Мірандес не хапає зірок з неба, але в попередньому раунді Кубка Іспанії зумів створити гучну сенсацію, двічі подужавши міцну Малагу, яка, до слова, нині змітає в Прімері всіх на своєму шляху. Не легко, вочевидь, буде і Депортіво, чия безпрограшна серія тривалістю в 10-ть матчів перервалася минулих вихідних домашньою поразкою від Вільяреалу в рамках чемпіонату. Чи все ж ла-корунці швидко відійдуть від тої невдачі і поставлять нахабного представника Сегунди на місце?

6. Сетубал – Спортінг Лісабон, Португалія, 16 тур

Лісабонський Спортінг після незрозумілого фіаско в останньому матчі 2015-ого року проти Уніан Мадейри – 0:1, швидко прийшов до тями і минулих вихідних виправив ситуацію. У домашньому протистоянні з Порту «леви» здобули стратегічну перемогу 2:0, повернули собі лідерство і тепер у хорошому настрої їдуть до Сетубалу. Щоправда, на легку прогулянку в зустрічі із «зелено-білими» лісабонцям розраховувати навряд чи варто. Хоча б з огляду на те, що з 4-ох останніх поєдинків на «Ду Бонфін» Спортінг виграв лише один при 2-ох поразках та одній нічиїй. Чи вдасться Сетубалу вставити палки в колеса лідеру Прімейри-Ліги?

7. Мойрененсе – Гімараєш, Португалія, 16 тур

Мойрененсе нарешті прокинувся. Якщо в 9-ти стартових турах «зелено-білі» не здобули жодної перемоги, набравши лише 4 очки, то з 6-ти наступних матчів чемпіонату виграли 4-ри при одній поразці та одній нічиїй. Наступний суперник – Гімараєш, який нині також набрав достатньо пристойний темп, здобувши в 5-ти останніх турах 3 перемоги. Статистика очних дуелей говорить на користь гостей. З 9-ти попередніх матчів між суперниками Мойрененсе виграв лише одну при 5-ти поразках і 3-ох нічиїх. Чи до снаги господарям зламати тенденції попередніх років і таки подужати незручного суперника?

8. Дженоа – Сампдорія, Італія, 18 тур

Дженоа продовжує лихоманити. У пасиві команди вже 4-ри поразки поспіль, а до зони вильоту залишилось якихось 2 очки. Перервати невдалу серію підопічні Джан П’єро Гасперіні сподіваються в домашньому дербі із Сампдорією. От тільки подужати сусідів «грифони» не можуть вже 3 матчі поспіль, 2 з яких були програні. Хто вийде переможцем з «дербі Маяка»?

9. Удінезе – Аталента, Італія, 18 тур

Ще не так давно Аталанту називали реальним претендентом на місце в зоні єврокубків, але 2 поразки поспіль відкинули команду всередину турнірної таблиці. Повернутися на шлях перемог підопічні Едоардо Реї налаштовані в Удіне. От тільки подужати фріульців на їхньому полі бергамцям не вдається з 2009-ого року, а це – 4-ри матчі поспіль. Чи до снаги «зебрам» уже вкотре зіпсувати настрій «синьо-чорним»?

10. К’єво – Рома, Італія, 18 тур

Рома втратила стабільність, а з нею – і статус фаворита в боротьбі за «скудетто». Щоправда, в попередньому турі «вовкам» таки вдалося перервати 4-матчеву безвиграшну серію, тож до Верони команда Руді Гарсії їде з думками про краще. Втім, місцеве К’єво – знаний любитель зіпсувати настрій столичному клубу. Принаймні, з 5-ти виїзних матчів проти «літаючих віслюків» римляни виграли лише один. Чи вдасться Ромі уникнути втрати очок цього разу?

11. Палермо – Фіорентина, Італія, 18 тур

Фіорентина продовжує дивувати і після 17-ти зіграних турів всерйоз претендує на «скудетто». Щоправда, виграти на виїзді «фіалкам» не вдається ось уже 2 матчі поспіль. Перервати безвиграшну гостьову серію флорентійці прагнуть на Сицилії. Тим більше, що статистика повністю говорить на їхню користь. Фіорентина незмінно перемагає Палермо ось уже 4-ри зустрічі поспіль. Чи буде 5-та перемога над «орлами»?

12. Емполі – Інтер, Італія, 18 тур

Перед новим роком Емполі набрав прекрасний хід. Тосканці в рамках Серії «А» не програють ось уже 5-ть матчів поспіль, 4-ри останні з яких були виграні. Тому прагнення «синіх» поставити підніжку лідируючому Інтеру цілком зрозуміле. Чи вдасться міланцям, які після домашньої поразки від Лаціо перебувають під шаленим тиском, підтвердити статус фаворита у протистоянні з таким опонентом?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 5 січня.

Ми у Viber!